ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ: «Θα βάζουμε Ρωσία και Γερμανία να εξοντώνονται μεταξύ τους και έτσι θα κερδίζουμε εμείς».

 


ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, 20 ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ: ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ – ΜΗΠΩΣ - ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»;

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ "ΝΑΥΑΡΧΟΣ" ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: "(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ".

 

Ηθοποιός Λορίν Μπακόλ (στα εβραϊκά Μπέττυ Τζόαν Πέρσκε): ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.

 

Η Μπακόλ κάθεται στην κορυφή του πιάνου ενώ ο ερωτοχτυπημένος με την Ιουδαία  ηθοποιό Αντιπρόεδρος των  ΗΠΑ  Χάρι Τρούμαν παίζει πιάνο κοιτάζοντας με  λατρεία τα καλλίγραμμα  πόδια  της  στο National Press Club Canteen. (10 Φεβρουαρίου 1945).  Στις  6  Αυγούστου 1945,  σε  7  μήνες, ο Τρούμαν σκότωσε  με δύο ατομικές βόμβες  200.000 γυναικόπαιδα στην  Ιαπωνία. Λυπόταν  μόνο  που είχε τελειώσει ο πόλεμος στην Ευρώπη  και  δεν  πρόλαβε να πετάξει τις ατομικές βόμβες  σε ευρωπαϊκές πόλεις.


Ο  Μπέρναρντ Μπαρούχ, ο  μεγάλος  εβραίος  χρηματιστής  και  ο   πιστός  του  υπηρέτης,  ο  άγγλος  πρωθυπουργός  Τσώρτσιλ. 

Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»



ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  "ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ" ΠΑΝΤΟΤΕ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ  ΧΕΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ): 

Ο  ΤΡΟΥΜΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΛ, Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ  ΜΠΑΡΟΥΧ,  Ο ΞΕΡΞΗΣ ΣΤΑ ΘΕΛΓΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΣΘΗΡ  Κ.Ο.Κ.




Tην δεκαετία του ’40 ο τότε γερουσιαστής και μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν είχε δηλώσει.

«Αν δούμε ότι η Γερμανία κερδίζει, τότε πρέπει να βοηθήσουμε τη Ρωσία

Και αν η Ρωσια νικήσει, πρέπει να βοηθήσουμε τη Γερμανία. Και με αυτόν τον τρόπο ας σκοτώσουν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ότι δηλαδή γίνεται σήμερα…





Η Λωρίν Μπακόλ (αγγλ. Lauren Bacall), 16 Σεπτεμβρίου 1924 – 12 Αυγούστου 2014), γεννημένη Μπέττυ Τζόαν Πέρσκε (αγγλικά:Betty Joan Perske), ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου. Γνωστή για τη βραχνή φωνή της και την θελκτική της εμφάνιση, αποτέλεσε ίνδαλμα της μόδας κατά τη δεκαετία του 1940.


Η Μπακόλ γεννήθηκε με το όνομα Μπέτυ Τζόαν Πέρσκε στη Νέα Υόρκη, ως μοναχοκόρη της Νάταλι (πατρικό όνομα Μπακόλ ή Βένσταϊν), μιας γραμματέως, και του Ουίλιαμ Πέρσκε, που ήταν πωλητής. Οι γονείς της ήταν Εβραίοι μετανάστες, με τις δικές τους οικογένειες να προέρχονται από τη Γαλλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία. Πρώτος της εξάδελφος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες (1923-2016). Οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν ήταν έξι ετών. Τότε ήταν που υιοθέτησε το επώνυμο της μητέρας της. Η Μπακόλ δεν ξαναείδε τον πατέρα της και δέθηκε με τη μητέρα της, την οποία και πήρε μαζί της στην Καλιφόρνια όταν έγινε σταρ του σινεμά.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...