ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Τώρα θέλει πάλι το πετρέλαιο: «Είναι πολύ ακριβό το φυσικό αέριο». Άρτα: 22χρονος φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκαν χάπια και ξυραφάκια.

 



CITI: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ 2008 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ".

 


Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ.






Οι απίστευτοι πειραματισμοί της κυβέρνησης – Τώρα θέλουν πάλι το πετρέλαιο: «Είναι πολύ ακριβό το φ.α.»! – Pronews.gr

Η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη όσο και αν θέλησε να ρίξει στις διεθνείς εξελίξεις την ακρίβεια και την εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια, εντούτοις είναι υπεύθυνη για το πως διαμόρφωσε τον χώρο της ενέργειας και τώρα που γυρνάει μπούμερανγκ τρέχει να το μαζέψει μιλώντας για ανάγκη υποκατάστασης του φυσικού αερίου ως καύσιμου με κάτι φθηνότερο!



Του φυσικού αερίου που από το 2019 όχι μόνο προωθούσε αλλά ένιωθε και περήφανος που τον ανέφεραν σαν τον “πράσινο πρωθυπουργο”, ενώ εξαφάνιζε σχεδόν την λιγνιτική παραγωγή που αν ήταν σε πλήρη εξέλιξη και είχαν όλα τα εργοστάσια αντικατασταθεί και οι εξορύξεις συνεχίζονταν θα είχαμε αυτονομία από τους παγκόσμιους τριγμούς. 

Το ζήτημα είναι ότι τα δικά του πειράματα και την βίαιη απολιγνιτοποίηση που επέβαλε, για ακόμα μία φορά θα κληθεί να πληρώσει η ελληνική οικογένεια και μάλιστα θα δει ακόμα περισσότερη ακρίβεια.

Και αυτό γιατί μπαίνει τέλος στις κρατικές επιδοτήσεις το 2023 που κάλυψαν μέχρι σήμερα το 85% έως 94% των αυξήσεων στην ηλεκτρική ενέργεια βάζει η κυβέρνηση. Κονδύλια δεν υπάρχουν για να επιδοτήσουν σε τόσο υψηλά ποσοστά το κόστος της ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγή του μείγματος των μέτρων στήριξης.

Η πολιτική αυτή είναι αδύνατον να συνεχισθεί το 2023, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, καθώς δεν υπάρχουν οι ίδιες δημοσιονομικές συνθήκες.

Αναγκαστικά η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στο «ψαλίδισμα» των επιδοτήσεων, καθώς ο προϋπολογισμός δεν αντέχει για τόσο μακρύ διάστημα να επιδοτεί σε τόσο υψηλά επίπεδα.

Οπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα, για το 2023 θα πρέπει:

1. Να υποκαταστήσουμε το αέριο που έχει πολύ υψηλές τιμές με άλλα καύσιμα.


2. Να εξοικονομήσουμε ενέργεια.


3. Να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση φαίνεται στην παρούσα φάση να απορρίπτει τα εισοδηματικά κριτήρια καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι ατελές εργαλείο, κοινωνικά άδικο για μισθωτούς και συνταξιούχους, με δεδομένο μάλιστα ότι η εισφοροδιαφυγή και απόκρυψη φορολογητέας ύλης φθάνει σε υψηλά επίπεδα.

Ωστόσο, θα εξετασθεί η επιβολή ενός πλαφόν στην κατανάλωση ρεύματος, δεδομένου ότι πλέον δεν συμφέρει τα νοικοκυριά να χρησιμοποιούν ρεύμα για θέρμανση, αφού το πετρέλαιο είναι πλέον σημαντικά φθηνότερο.

Οπως ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης, σήμερα το αέριο κοστίζει σαν να ήταν το πετρέλαιο στα 500 ευρώ το βαρέλι ή η βενζίνη στα 6-7 ευρώ το λίτρο. Κι αυτή η εξωφρενική τιμή του φυσικού αερίου περνάει στους λογαριασμούς ρεύματος, αφού το 30%-40% του ηλεκτρικού παράγεται από αέριο.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε η κυβέρνηση σταματά τα οριζόντια μέτρα ή σε διαφορετική περίπτωση θα περιορισθεί σημαντικά το ύψος της επιδότησης.

Οπως σημείωσε ο κ. Σκυλακάκης, για το 2023 «θα καταρτίσουμε έναν συντηρητικό προϋπολογισμό, θα βάλουμε κάποιες υποθέσεις σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και θα προχωρήσουμε σε αυτό το καθεστώς της ακραίας αβεβαιότητας βήμα βήμα».



Άρτα: 22χρονος φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκαν χάπια και ξυραφάκια.


Θλίψη στη Άρτα από τον θάνατο ενός 22χρονου φοιτητή ο οποίος χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε.

Ειδικότερα, ο πατέρας του νεαρού ειδοποίησε την Αστυνομία καθώς δεν είχε επικοινωνία με τον γιο του τις τελευταίες 1-2 μέρες αφού εκείνος δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές του κλήσεις.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του και όταν μπήκαν μέσα, βρήκαν τον 22χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Σημειώνεται, σύμφωνα με το epirustvnews, ότι το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και η εξώπορτα ήταν κανονικά κλειδωμένη από μέσα.

Δίπλα στον 22χρονο, βρέθηκαν χάπια και κάποια ξιραφάκια με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο νεαρός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


12 σχόλια:

  1. ΧΘΕΣ, 3/9/2022, Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΓΗΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Προειδοποίηση από τον δρ. Αθανάσιο Δρούγο! «Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβεις ότι…»
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

    1) Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΒΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ “ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ” ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ “Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ”.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ S400, ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΑΡΑΤΖ ΤΗΣ 27-11-2020 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙΟΥΝ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ 34 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ, ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
    2) ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ-Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΥΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ/ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ/ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ /ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ 2014 ΕΠΙ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.
    3) ΔΕΝ ΥΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΥΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΠΑΡΕΒΡΙΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ. ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ.
    4) ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ /ΚΑΡΑΓΑΤΣ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ-ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ ΚΛΠ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ 31ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕ ΦΕΡΡΕΣ/ΚΑΒΥΣΟ.ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΠΛΟ, ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΠΕΡΙΟΧΕΣ/ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ/ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ /ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑ.
    5) Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΑΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6) Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟ 6ΜΗΝΟΥ-ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ.. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ή ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ/ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΣΑΡΑΤΖ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΩΝ-ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ-ΑΤΟΜΑ.. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΒΡΙΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ.
      7) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΕΤOΙΜΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ.ΣΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΣΑΖ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΡ-ΓΙΑΓΤΖΙ-ΟΖΜΠΑΛ.
      8) ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ /ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΕΝ ΤΟΥΟΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΡΓΑΛΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΖΙΚΟΜ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ-ΚΑΥΜΑΣΟ.ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ(ΣΥΡΙΑΣ), ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ(ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑ). ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ..ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ…
      9) ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟ 2016-ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ/ΣΥΜΠΟΣΙΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-“ΤΡΕΛΛΑ”ΣΕΝΑΡΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ/ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΙ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΗΠΟΙ, ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΡΕΕΒΟ” ΤΟΤΕ ΘΑ “ΠΟΝΕΣΕΙ ‘Η ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ….
      10) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΑΙΑΤ/ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ….ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΠΡΕΣΒΗ ΝΤΕΗΒ ΣΑΕΤΡΦΕΛΝΤ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ.
      11) Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ….ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΤΗΜΕΝΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ….
      12) ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ…ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ…..ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ…ΒΑΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗΣ…..ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ….ΑΠΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΑΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΠΙΕΣΜΕΝΑ….
      13) ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ .ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΟΥΕΣΤΜΟΡΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΡΑΣΚ-ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ ΚΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΧΙ ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΑΙΤΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ….ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή


    2. 14) ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…ΚΛΠ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΑΦΩΝ-ΟΙ ΗΠΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ. ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ……ΑΡΚΕΤΑ.
      15) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΟΝΕΣΕΙ’ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΡΕΕΒΟ”.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΕΙΟΥ./ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ.
      16) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ..ΜΕ FRONTEX ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΕΣΜΕ-ΚΑΣ-ΜΟΥΓΛΑ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ….ΛΑΘΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ.. ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΤΟΠΙΕΣ.
      17)ΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.
      18) Η ΕΥΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ.
      19) ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΗΡΕΜΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ‘ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ” ΔΗΜΟΥΣ(ΙΑΣΜΟΣ-ΑΡΡΙΑΝΑ ΚΑ)./ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
      20) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΥΧΟΝ -ΣΤΗΜΕΝΗ/ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ-ΦΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ. ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ Σ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…)
      21) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ. ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΕ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ/ΜΕΞΙΚΟΚΛΠ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΕΔΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΡΟΩΝ ΑΠΟ ΝΑ ΑΣΙΑ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ,….ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ….ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….
      ambassadorsatlarge.com
      Ζ.Π.








      Διαγραφή
  3. ΓΛΥΣΤΡΙΔΑ: το Αρχαίο Ελληνικό Φυτό με διατροφική αξία.
    Η γλυστρίδα, αντράκλα, τρέβλο Portulaca oleracea, βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των φυτών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, Α και ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που ονομάζεται… άλφα-λινολενικό οξύ (ALA).

    Ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στεφανιαίας καρδιακής νόσου, προστατεύουν πιθανώς από τον καρκίνο, τις φλεγμονώδεις παθήσεις, εγκεφαλικού επεισοδίου, και να βοηθήσει στην πρόληψη της ADHD, αυτισμό, και άλλα αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά. 100 γραμμάρια φρέσκα φύλλα γλυστρίδας παρέχει περίπου 350 mg άλφα-λινολενικό οξύ, διαθέτει δηλαδή δεκαπέντε φορές περισσότερα ωμέγα-3 από ό,τι τα περισσότερα μαρούλια που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

    Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, (1320 IU / 100 g, παρέχει 44% της ΣΗΔ). Ένα φλιτζάνι (250 ml) βρασμένα φύλλα περιέχουν 90 mg ασβεστίου, 561 mg καλίου, και πάνω από 2.000 IUs της βιταμίνης Α. Η βιταμίνη Α είναι ένα γνωστό ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό και απαραίτητη βιταμίνη για την όραση. είναι επίσης αναγκαία για τη διατήρηση και το δέρμα. Η κατανάλωση βιταμίνης Α είναι γνωστό οτι βοηθάει στην προστασία από καρκίνο του πνεύμονα και της στοματικής κοιλότητας. Η Γλυστρίδα παρέχει έξι φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από το σπανάκι και επτά φορές περισσότερη βήτα καροτίνη από τα καρότα. Είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνη C, μαγνήσιο, ριβοφλαβίνη, κάλιο και φώσφορο και γλουταθειόνης.

    Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένη αντράκλα έχει 25 χιλιοστά του γραμμαρίου (20 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης) της βιταμίνης C.Επίσης περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β όπως η ριβοφλαβίνη, νιασίνη, πυριδοξίνη και τα καροτενοειδή, καθώς και μέταλλα, όπως σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, χαλκό και μαγγάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν στην γλυστρίδα δύο τύποι βηταλαϊνης αλκαλοειδείς χρωστικές ουσίες, οι κοκκινωπές βήτα-κυανίνες και οι κίτρινες βήτα-ξανθίνες. Και οι δύο τύποι χρωστικών είναι ισχυρά αντι-οξειδωτικά και έχουν βρεθεί να έχουν αντί-μεταλλαξιογόνες ιδιότητες σε εργαστηριακές μελέτες.

    Τη νύχτα τα φύλλα παγιδεύουν διοξειδίο του άνθρακα, το οποίο μετατρέπεται σε μηλικό οξύ (η αρχή της όξυνσης μήλων), και, την ίδια ημέρα, το μηλικό οξύ μετατρέπεται σε γλυκόζη. Όταν η συγκομιδή γίνει νωρίς το πρωί, τα φύλλα έχουν δέκα φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε μηλικό οξύ, (το μηλικό οξύ βοηθάει στην διάσπαση απο τις πέτρες στην χολή), όμως όταν η συγκομιδή γίνει αργά το απόγευμα, έχουν μια σημαντικά πιο πικάντικη γεύση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισό φλιτζάνι φύλλα γλυστρίδας περιέχουν 910 mg οξαλικού οξέος, μια ένωση που εμπλέκεται στο σχηματισμό των λίθων των νεφρών. 100 g φρέσκα φύλλα περιέχουν 1,31 g οξαλικού οξέος,περισσότερο από ό, τι στο σπανάκι (0,97 g / 100 g) και μανιόκα (1,26 g / 100 g). Ως εκ τούτου, άτομα με πέτρες του ουροποιητικού συστήματος καλό είναι να αποφεύγουν την κατανάλωση γλιστρίδας και ορισμένα λαχανικά που ανήκουν στην οικογένεια των Amaranthaceae και οικογένεια Brassica. Η επαρκής πρόσληψη νερού επομένως, συνιστάται να διατηρηθεί η κανονική παραγωγή ούρων.

      Η μαγειρεμένη αντράκλα μειώνει τη συνολική περιεκτικότητα σε διαλυτό οξαλικό οξύ κατά 27%. Μια αλλη ιδιότητα της γλυστρίδας είναι οτι συστέλει τα αιμοφόρα αγγεία οπότε χρειάζεται να τρώγεται με φειδώ απο τους υπερτασικούς. Η χημική της σύσταση περιλαμβάνει νοραδρεναλίνη, άλατα ασβεστίου, ντοπαμίνη, L-DOPA, μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ, φολικό οξύ, γλουταμινικό οξύ, ασπαργικό οξύ, νικοτινικό οξύ, αλανίνη, γλυκόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη. Οι βητα-κυανίδες που απομονωθηκαν από την αντράκλα βελτίωσαν τα ελλείμματα γνωστικής λειτουργίας σε ηλικιωμένα ποντίκια. Μια υποκατηγορία των ομοισοφλαβονοειδών από το φυτό έδειξαν in vitro κυτταροτοξική δραστηριότητα σε τέσσερα είδη ανθρώπινων καρκινικών τύπων.

      Όπως υπογραμμίζει ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων κ. Παντελής Βογιατζάκης “η χρήση της γλυστρίδας ως θεραπευτικό φυτό στην Ευρώπη, το Ιράν και την Ινδία, έχει ιστορία τουλάχιστον 2.000 ετών και πιθανότατα καταναλωνόταν ως λαχανικό πολλά χρόνια πριν. Στην αρχαία Ρώμη η γλυστρίδα χρησιμοποιείτο για θεραπεία των πονοκεφάλων και της δυσεντερίας, των σκωλίκων των εντέρων και των δαγκωμάτων από σαύρες. Βέβαια τότε δεν γνώριζαν ότι είναι πλούσιο σε ω3 λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την υγειά.

      Η γλυστρίδα θεωρείτο από παλαιά σαν πολύτιμο φυτό για τη θεραπεία των προβλημάτων του ουροποιητικού και του πεπτικού συστήματος. Ανοίγει την όρεξη και έχει επουλωτικές ιδιότητες. Η διουρητική δράση της χρησιμεύει σαν ανακούφιση των ασθενειών της ουροδόχου κύστης, για παράδειγμα στη δυσκολία κατά την ούρηση. Οι γλυχρασματογενείς ιδιότητες του φυτού το καθιστούν επίσης καταπραϋντικό γιατρικό για τα γαστρεντερικά προβλήματα όπως η δυσεντερία και η διάρροια. Παλαιά στην Κρήτη καταναλώνετο ωμή με ξίδι και ήταν δροσιστική και δημοφιλής. Απαλλάσσει το συκώτι από υπεραιμία γι’ αυτό λέγανε «γλυστρίδα και νερό συκώτι δροσερό».
      Επίσης, παλαιά στην Κρήτη τη συνιστούσαν στους πάσχοντες από αιμορροΐδες. Κοπανισμένη επουλώνει εγκαύματα. Για κάποιον που είναι αθυρόστομος και φλύαρος οι Κρητικοί λένε «Γλυστρίδα ’φαγες και γλυστρά το στόμα σου;». Σύμφωνα με τη διδάκτορα Ιατρικής και πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Διατροφής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ κας Άρτεμης Σιμοπούλου η μεγάλη περιεκτικότητα σε ωμέγα 3-λιπαρά οξέα, κάνει τη γλυστρίδα ιδιαίτερα ωφέλιμη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

      Όπως επισημαίνει η κα Σιμοπούλου στα γραπτά της “οι παραδοσιακές κοινωνίες τη χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύουν πολλά από τα προβλήματα υγείας που σήμερα καταπολεμούνται από τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι φλεγμονές, τα προβλήματα στην καρδιά, οι στομαχικές διαταραχές, ο πόνος και ο πυρετός.
      Παραδείγματος χάρη, ο Θεόφραστος (372-287 π.Χ.), ο πατέρας της βοτανικής, σύστηνε τη γλυστρίδα ως φάρμακο για την καρδιακή ανεπάρκεια, το σκορβούτο, τον πονόλαιμο, τον πόνο στα αφτιά, το οίδημα στις αρθρώσεις και την ξηροδερμία…

      Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική τα φύλλα της χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση δειγμάτων απο εντόμα ή φίδια τσιμπήματα στο δέρμα, επούλωση πληγών, πόνους από τσιμπήματα μέλισσας, βακτηριακής δυσεντερίας, διάρροιας, αιμορροΐδες, αιμορραγία μετά τον τοκετό, και εντερική αιμορραγία. Η Γλιστρίδα είναι μια κλινικώς αποτελεσματική θεραπεία για τους στοματικούς λειχήνες.

      Προσοχή: Αντενδείκνυται η χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για τα άτομα με αδύναμη πέψη.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  4. Πρώτη φορά μίλησε δημόσια και τόσο ξεκάθαρα για τον διαμελισμό της Τουρκίας ο Τούρκος πρόεδρος.

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην TEKNOFEST στη Σαμψούντα, αφού δεν ξέχασε να απειλήσει την Ελλάδα για κατάληψη των ελληνικών νησιών, «μία νύχτα ξαφνικά», στη συνέχεια προκάλεσε βουβαμάρα και σκέψεις.

    «Ω Έλληνα, κοιτάξτε την ιστορία, γύρνα πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη. Η κατάληψη των νησιών δεν μας δεσμεύει, θα κάνουμε ότι χρειάζεται όταν έρθει η ώρα. Όταν λέμε, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Ο Τούρκος πρόεδρος στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία και προβληματισμό σε όσους τον άκουγαν, αφού σημείωσε πως η Τουρκία «δεν έχει καμία πιθανότητα να είναι αδύναμη γύρω από μια τέτοια κρατική παράδοση σε μια τέτοια γεωγραφία. Πρέπει να είμαστε ισχυροί πολιτικά, οικονομικά, τεχνολογικά, διπλωματικά, στρατιωτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Διαφορετικά, θα μας κάνουν χειρότερους από τη Συρία, την Ουκρανία, τη Βοσνία».

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει λόγο ξεκάθαρα για εμφύλιο πολεμο (Συρία) και διαμελισμό της χώρας του (Ουκρανία) ή την δημιουργία κράτους με «συστατικές εθνότητες» με περιορισμένη κεντρικη εξουσία (Βοσνία).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΦΡΑΝΚ ΝΤΡΕΪΚ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ.
    Πολλά έχουν αλλάξει από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην τεχνολογία των οπλικών συστημάτων αλλά και στις τεχνικές πολέμου, όμως φαίνεται πως βασιλιάς των μαχών παραμένει το πυροβολικό.

    Το συμπέρασμα αυτό συνεπάγεται και από τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας, όπου οι Ρώσοι, με το υπεράριθμο πυροβολικό τους έχουν καταφέρει να κερδίζουν αργά αλλά σταθερά έδαφος, την ώρα που οι Ουκρανοί οργάνωσαν την αντεπιθεσή τους μόνο όταν τους προμήθευσαν οι Αμερικανοί με τα HIMARS, επίσης όπλο που εντάσσεται σε αυτά του πυροβολικού.

    Την άποψη αυτή διατυπώνει και ο Ρώσος αναλυτής, Ίλια Κράμνικ στρατιωτικός παρατηρητής και ερευνητής στο ινστιτούτο IMEMO RAS στη Μόσχα.

    Τι γίνεται όμως με το ελληνικό πυροβολικό;

    Σύμφωνα με τις αναλύσεις το πυροβολικό παραμένει το κυρίαρχο όπλο στις μάχες.

    Έχει δυνατότητες ισχυρών πληγμάτων το ελληνικό πυροβολικό;

    Θα ξεχωρίσουμε τα 36 MLRS, τα 116 RM 70 καθώς και τα 24 PzH 2000, ξεκάθαρα ότι καλύτερο έχει σήμερα το ελληνικό πυροβολικό.

    Να σημειωθεί πως από εδώ και εμπρός, στόχος είναι να δοθεί βάση στα HIMARS, τα οποία αποδεικνύεται πως έχουν σημαντικό ρόλο στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία.

    Βασικός αντίπαλος του ελληνικού πυροβολικού θα είναι τα τουρκικά T-155 Firtina, αντίγραφα του κορεατικού K-9 SPH.

    Το Firtina είναι κατώτερο όσον αφορά στην δύναμη πυρός, την κίνηση εκτός δρόμου ενώ έχει σημαντικά χαμηλότερη προμήθεια πυρομαχικών από το ελληνικό PzH, το οποίο επιτυγχάνει δώδεκα βολές σε ένα λεπτό και 20 γύρους σε περίπου δύο λεπτά, ενώ το Firtina επιτυγχάνει 2-4 γύρους σε δύο λεπτά.

    Η Τουρκία αρχικά είχε ζητήσει συμπαραρωγή με τους Γερμανούς των «πάντσερ», όταν όμως το Βερολίνο αρνήθηκε τότε ή Άγκυρα στράφηκε στην παραγωγή του T-155 FIRTINA.

    Σκοπός της Τουρκίας είναι η παραγωγή 500 T-155 FIRTINA.

    Η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να δώσει βάση στα ΗΙΜARS.

    H επόμενη μέρα του ελληνικού Πυροβολικού πρέπει να περιλαμβάνει όσα περισσότερα HIMARS και ΜLRS είναι δυνατό να δοθούν από τους Αμερικανούς.

    Nα θυμίσουμε ότι η Lockheed Martin αναπτύσσει νέο πύραυλο για τα HIMARS και τα M270 με βεληνεκές έως 650 χλμ, ο οποίος θα μπορεί να καταστρέψει και πλοία.

    Πηγή: geostratigika.gr
    Ζ.Π.




























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αίγινα: Βρέθηκε νεκρός 18χρονος ψαράς. Ωρωπός: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.
    Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένας 18χρονος υποβρύχιος ψαράς στην Αίγινα.

    Τον 18χρονο βρήκε ιδιώτης δύτης με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή των Ανατολικών Ακτών στην Αίγινα.

    Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Ωρωπού, καθώς 17χρονος που εργαζόταν ως ντελιβεράς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.


    Το τροχαίο έγινε έξω από τις Παλιές Φυλακές, όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τον νεαρό εργαζόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

    Μάλιστα, αφού χτύπησε τον 17χρονο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης που του είχε δώσει το αυτοκίνητο και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε.

    Το πρωί που το παιδί κατέληξε, ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανακάλεσε και εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα. Σημειώνεται πως το παιδί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιρανοί χάκερ διέρρευσαν φωτογραφίες και προσωπικά δεδομένα του αρχηγού της Μοσάντ.
    Απέκτησαν πρόσβαση και στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του αρχηγού της Μοσάντ.
    Ιρανοί χάκερ διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και προσωπικά δεδομένα του επικεφαλής της Μοσάντ Ντέιβιντ Μπαρνέα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει I24News, την παραμονή μάλιστα της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, όπου συναντήθηκε με ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
    Χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του αρχηγού της Μοσάντ.
    Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Μπαρνέα αναμένεται να συζητήσει την ανάγκη να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.
    Η Λιζ Τρας υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να βοηθηθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και να ενισχύσει τις εγχώριες πηγές ενέργειας.
    Είπε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω στήριξη θα πρέπει να πάει «χέρι - χέρι» με τις προσπάθειες για την ενίσχυση της πυρηνικής ενέργειας, την εξόρυξη σχιστολιθικού αερίου και περισσότερες γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Βόρεια Θάλασσα.
    Η πολιτική καριέρα της Τρας ξεκίνησε από τα αριστερά, αφού η ίδια επηρεάστηκε από τους αριστερούς γονείς της και, τη δεκαετία του 1980, διαδήλωνε κατά της Μάργκαρετ Θάτσερ, ως «ακτιβίστρια των Φιλελευθέρων Δημοκρατών».
    Ο πατέρες της νέας αρχηγού των Τόρις ήταν καθηγητής μαθηματικών στο πανεπιστήμιο του Λιντς και η μητέρα της νοσηλεύτρια. Η Τρας γεννήθηκε στην Οξφόρδη ενώ, τα πρώτα χρόνια της ζωής της, τα πέρασε στη Σκωτία. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Λιντς και από εκεί πίσω στην Οξφόρδη, πριν μετακομίσει στον Καναδά και, στη συνέχεια, πίσω στη Βρετανία.
    Στην Οξφόρδη σπούδασε φιλοσοφία, πολιτικές επιστήμες και οικονομικά και για ένα διάστημα διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών (Liberal Democrats). Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η νέα, Συντηρητική πρωθυπουργός της Βρετανίας στήριζε καμπάνιες για την κατάργηση της μοναρχίας και την αποποινικοποίηση της κάνναβης ενώ, η πολιτική της μετακίνηση προς τα δεξιά ξεκίνησε προς τα τέλη των σπουδών της και μετά. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, μάλιστα, η μετατόπισή της προς τους Συντηρητικούς σόκαρε ακόμα και τους γονείς της.
    «Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι είχαμε εφηβικές ατυχίες. Μερικοί άνθρωποι μπλέκουν με σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ, εγώ ήμουν στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες. Λυπάμαι», θα δήλωνε αρκετά χρόνια αργότερα η ίδια, από το βήμα συνεδρίου των Τόρις, αποκηρύσσοντας το παρελθόν της.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...