ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Σεπτεμβρίου 2022

Βρετανία: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε Ινδούς στο Λέστερ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Η εθνική αναισθησία ελληνικών καναλιών



Πανελλήνια μετάδοση τουρκικής γλώσσας και προπαγάνδας, πρωί – βράδυ, με την μέθοδο των… τουρκοσειρών!



ΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΣΟΥΝΙΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB, ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤ ΖΙΑΖΙΚΩΦ, ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΣΑΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

 

 

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ



“Coming soon to a theater near you”

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο Λέστερ της Βρετανίας μεταξύ Πακιστανών και Ινδών.

 Όπως αναφέρεται τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν Πακσιτανοί άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από τόπους λατρείας ινδουιστών  και να επιτίθενται σε πιστούς σοτάραμε στους αστυνομικούς που δεν έκαναν τίποτα για να περιορίσουν τις επιθέσεις, σε μια πόλη της Βρετανίας  που τα 10 τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των μουσουλμάνων έχει υπερδιπλασιαστεί.

 


1 σχόλιο:

  1. Ιός Δυτικού Νείλου: 19 θάνατοι και 39 κρούσματα στην Ελλάδα.
    Συνολικά 39 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου διαγνώσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 19 θάνατοι σε ασθενείς με λοίμωξη από τον ιό και με εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, ηλικίας άνω των 62 ετών.
    Ένας επιπλέον θάνατος ασθενούς με διαγνωσμένη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου αποδόθηκε σε άλλα συνυπάρχοντα προβλήματα υγείας.
    Η διάμεση ηλικία των ασθενών με εκδηλώσεις από το ΚΝΣ είναι τα 73 έτη (εύρος: 14 – 96 ετών).
    Από την αρχή της περιόδου 2022, μέχρι τις 20/09/2022 (ώρα 13.00), έχουν διαγνωστεί συνολικά διακόσια τριάντα πέντε (235) εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα εκατόν πενήντα δύο (152) παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ, εγκεφαλίτιδα ή/και μηνιγγίτιδα ή/και οξεία χαλαρή παράλυση) και ογδόντα τρία (83) είχαν ήπιες εκδηλώσεις (π.χ. εμπύρετο νόσημα)/ δεν είχε εκδηλώσεις από το ΚΝΣ .
    Σημειώνεται πως τα κρούσματα λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου εμφανίζονται σε πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, σε ετήσια βάση. Τα έτη 2010-2014 και 2017-2021 καταγράφηκαν κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε διάφορες περιοχές (και) της χώρας μας, κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες, ενώ κυκλοφορία του ιού έχει καταγραφεί σε όλες τις Περιφέρειες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...