ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, 20 ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ: ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ – ΜΗΠΩΣ - ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»;

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ "ΝΑΥΑΡΧΟΣ" ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: "(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ".

 

 

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: 30 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Την ώρα που ο Ερντογάν υβρίζει την Ελλάδα στον ΟΗΕ είκοσι Τούρκοι βουλευτές έκαναν «περιοδεία» στην Θράκη. Τους καλοδέχτηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;

 

 


Εκλογές στην Ιταλία: Νίκη με 44,1% για τον συνασπισμό Τ.Μελόνι – Μ.Σαλβίνι και  Σ.Μπερλουσκόνι.

Ο Κ.Μητσοτάκης δεν έστειλε συγχαρητήρια στην Τ.Μελόνι.

Ηλίας Κασιδιάρης: Η επιστολή μου στους νικητές των Ιταλικών εκλογών Giorgia Meloni και Matteo Salvini

Έλληνες  26/09/2022  

 

Η μεγάλη νίκη των Εθνικών Δυνάμεων στην Ιταλία σηματοδοτεί την απαρχή ενός κοινού πανευρωπαϊκού αγώνα με στόχο τη διάσωση των υπέρτατων Αξιών: Της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Τα Έθνη της Ευρώπης και προπαντός το Ελληνικό Έθνος, που διέδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, αντιμετωπίζουν μείζονα προβλήματα επιβίωσης. Οι μεγάλοι κίνδυνοι: Της ισλαμοποίησης, του δημογραφικού ζητήματος, καθώς και της ανέχειας και της ενεργειακής ανεπάρκειας, που πηγάζουν από την άφρονα πολιτική των Βρυξελλών, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με στιβαρές Εθνικές κυβερνήσεις.

Η Ιταλία μας δείχνει το δρόμο μαζί με τη Σουηδία και την Ουγγαρία του Βίκτορος Όρμπαν. Ένας νέος άνεμος ανανέωσης πνέει σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύντομα θα κυριαρχήσει ενάντια στα διεφθαρμένα διεθνιστικά μορφώματα του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού. Οι Εθνικές Δυνάμεις ανασυντάσσονται και γιγαντώνονται γιατί δίνουν άμεσες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που πλήττουν τους ευρωπαίους πολίτες.

Απέναντι σε αυτές τις βαρυσήμαντες διεθνείς εξελίξεις, το εγχώριο πολιτικό Κατεστημένο αντιδρά σπασμωδικά, παραβιάζει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας. Μοναδικός λόγος της παράνομης φυλάκισής μου είναι ο φόβος του Συστήματος να μην επαναληφθούν και στην Ελλάδα οι εξελίξεις της Ιταλίας, όπου το Εθνικό κόμμα της Giorgia Meloni σάρωσε και από το 4% έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο κόμμα εξουσίας.

Με αφορμή τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του νέου εθνικού κυβερνητικού συνασπισμού στη Ρώμη, απέστειλα επιστολή στην αυριανή πρωθυπουργό της Ιταλίας, καθώς και στον κυβερνητικό της εταίρο και αρχηγό της Λέγκα, όπου επεσήμανα τη λαμπρή προοπτική των κοινών μας Αγώνων υπέρ της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.

Το μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ιωάννα Καραδήμα, παραδίδει την επιστολή του Ηλία Κασιδιάρη προς την Giorgia Meloni, στον βουλευτή και υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος Fratelli d'Italia, Paolo Trancassini.

 
 
 

Ο  Κ.Ζαχαριάδης έδωσε χαρτομάντιλα στον Μ.Βορίδη για να σκουπίσει τα… δάκρυά του από τη νίκη της Μελόνι στην Ιταλία

Στην Ελλάδα παίζονται πολλά επικοινωνιακά πολιτικά παιχνίδια, καθώς υπάρχουν αριστεροί που έχουν δεξιά τσέπη και δεξιοί οι οποίοι το παίζουν δεξιοί αλλά δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη.


Μας προκάλεσε εντύπωση πως όλοι τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία.

Οι μεν αριστεροί ως δήθεν κάποια μεγάλη πολιτική καταστροφή οι δε υποτιθέμενοι δεξιοί ως μία νίκη της «κεντροδεξιάς».

Μίας εφεύρεσης των τελευταίων δεκαετιών που σαν πολιτικός όρος δεν έχει αρχή μέση και τέλος.

Ακόμα και έτσι όμως κλάψαμε στα γέλια με την κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ζαχαριάδη ο οποίος θεωρούσε ότι ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νίκη της Δεξιάς στην Ιταλία και του έδωσε ένα πακέτο χαρτομάντηλα.

Τώρα κατά πόσο ήταν δάκρυα χαράς ή δάκρυα λύπης αυτό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης.

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

5 σχόλια:

  1. Έρευνα της OLAF στο Άγιον Όρος για ξέπλυμα χρήματος.
    Έρευνα της ευρωπαϊκής υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης (OLAF) για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος που εμπλέκει έστω και εμμέσως την Κύπρο, φέρεται να βρίσκεται σε εξέλιξη στο Άγιον Όρος.
    Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η ιστοσελίδα klik.gr, η οποία κάνει λόγο για επιδρομή της OLAF σε τρεις μονές, στο πλαίσιο έρευνας κατά ηγουμένων.
    Οι τελευταίοι φέρονται να συνδέονται στενά με το σύστημα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και Ρώσους ολιγάρχες.
    Σύμφωνα με πηγή του δημοσιογράφου Γρηγόρη Σούρκη που υπογράφει και το σχετικό δημοσίευμα, της επιχείρησης προηγήθηκε έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αλλά και σε αυτούς διαφόρων ιδρυμάτων, που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρήματος. Κι εδώ ακριβώς είναι που το νησί της Κύπρου μπαίνει στο κάδρο.
    https://ieriplektani.blogspot.com/2022/09/olaf.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιπτέραρχος ε.α Κωνσταντίνος Ιατρίδης: «Η Τουρκία θα προσπαθήσει να βάλει μπλόκο σε κάποιο ελληνικό πολεμικό πλοίο, το οποίο θα κατευθύνεται σε κάποιο ελληνικό νησί. Αυτό θα γίνει στην λογική των Τούρκων ότι αφού δεν επιτρέπεται η Ελλάδα να στρατικοποιεί τα νησιά θα την εμποδίσουμε να το κάνει».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Βρετανία: Διπλασιάζει τις αμυντικές δαπάνες στις 100 δισεκ. λίρες
    Η επιχείρηση της Ρωσία στην Ουκρανία έκαναν την Πολωνία και την Γερμανία, να αποφασίσουν την αύξηση των αμυντικών δαπανών, για την παραγωγή και προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων, αλλά μαζί τους φαίνεται ότι «ξύπνησε» και η Βρετανία, η οποία ετοιμάζει να «εκτοξεύσει» τον αμυντικό της προϋπολογισμό.

    Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι η κυβέρνηση υπό την ηγεσία της νέας Πρωθυπουργού Λιζ Τρας, δεσμεύεται να διπλασιάσει τις αμυντικές δαπάνες έως το 2030, αφού αυτή την στιγμή υπολογίζονται στις 48 δισεκατομμύρια λίρες και ο επιδιωκόμενος στόχος είναι οι 100 δισεκατομμύρια λίρες το οικονομικό έτος 2029-2030.
    Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας, ένας από τους λίγους αξιωματούχους που παρέμεινε στην θέση παρά την αλλαγή ηγεσίας, τόνισε ότι η Πρωθυπουργός Λιζ Τρας ήταν κατηγορηματική στο ότι «η άμυνα είναι κορυφαία προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο οι αμυντικές δαπάνες θα φτάσουν το 2,5% του ΑΕΠ έως το 2026 και το 3% έως το 2030».
    Ο ίδιος φρόντισε να δώσει κάποιες πληροφορίες για την «κατεύθυνση» των εξοπλιστικών προγραμμάτων λέγοντας ότι θα πραγματοποιηθούν σημαντικές επενδύσεις σε μέσα του Στρατού, όπως βαρύ πυροβολικό, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα για αποστολές επιτήρησης, αναγνώρισης και στοχοποίησης, ενώ κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και στον κυβερνοπόλεμο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 61% των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι Αλβανοί – Φεύγουν τώρα για άλλες χώρες.
    Το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δημοσίευσε έκθεση για τους νόμιμους αλλοδαπούς στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι οι αλβανοί πολίτες αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό αλλοδαπών στη χώρα, γράφουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
    Με έγκυρη άδεια
    Σύμφωνα με την έκθεση που αναφέρεται σε στοιχεία του Αυγούστου του τρέχοντος έτους, 291.868 Αλβανοί μετανάστες έχουν έγκυρη άδεια παραμονής στην Ελλάδα και αποτελούν το 61,4% των τακτικών αλλοδαπών.
    Δείτε ακόμα – Εβρος: «Οι Τούρκοι μας έσπρωχναν στην Ελλάδα», λένε οι μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί
    Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και περίπου 13.329 αλβανοί πολίτες που έχουν εφοδιαστεί με το ειδικό δελτίο ταυτότητας «ως ομογενείς», μέλη της ελληνικής μειονότητας από την Αλβανία, που ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
    Αποτελούν το 67% των αλλοδαπών που έχουν λάβει αυτό το καθεστώς.
    Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των Αλβανών με έγκυρες άδειες διαμονής ήταν σημαντικά υψηλότερος.
    Τον Αύγουστο του 2021, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο, 422.954 μετανάστες από την Αλβανία είχαν έγκυρη άδεια παραμονής και αποτελούσαν το 63,07% των τακτικών αλλοδαπών στην Ελλάδα.
    Φεύγουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες
    Η μείωση του αριθμού των τακτικών αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα μετά ένα χρόνο σχετίζεται όχι μόνο με τις διαδικασίες έκδοσης αδειών διαμονής, αλλά και με μια δυναμική μετακίνηση Αλβανών που εργάζονται και ζουν στην Ελλάδα προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
    Πολλοί Αλβανοί που ζούσαν για χρόνια στην Ελλάδα έχουν πρόσφατα μεταναστεύσει στις χώρες της βόρειας Ευρώπης και στη Βρετανία μετά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα σχετικά με την απασχόληση και την αύξηση των τιμών, σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ;
    Καταδικάστηκε μητέρα στη Ρόδο επειδή χαστούκισε την 17χρονη κόρη της.
    Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν μετά από καβγά που είχε η ανήλικη με τους γονείς της.

    Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν 46χρονος πατέρας και 43χρονη μητέρα μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος τους η ανήλικη κόρη τους.

    Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν μετά από καβγά που είχε η ανήλικη με τους γονείς της, κατά τη διάρκεια του οποίου η μητέρα φέρεται να τη χαστούκισε, η 17χρονη έφυγε από το σπίτι και προέβη σε καταγγελία σε βάρος τους.
    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο γονέων οι οποίοι χθες το μεσημέρι κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή σε βάρος της κόρης τους.
    Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους γονείς και επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή στη μητέρα και 9 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον πατέρα.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...