ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: 30 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Την ώρα που ο Ερντογάν υβρίζει την Ελλάδα στον ΟΗΕ είκοσι Τούρκοι βουλευτές έκαναν «περιοδεία» στην Θράκη. Τους καλοδέχτηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;

 


Σαουδική Αραβία: Θα στείλει γυναίκα αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2023. Ο Κούλης, αφού έδιωξε 600.000 Ελληνόπουλα επιστήμονες στο εξωτερικό εισάγει γκαρσόνια γιατί: "ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας".




ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

 






Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΑΣΑΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ 20 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ν.Ρωμανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 30 ανακοινώσεις με fake news για τον Έβρο – Αφωνία για τις δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν.

«Πάρτι» κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη και ειδικότερα στην Ξάνθη, αλλά η Κυβέρνηση βρίσκεται στον δικό της κόσμο, κι έτσι χθες πέρασαν τα σύνορα, με πούλμαν, ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και 20 βουλευτές της Τουρκίας που πήγαν στα νεκροταφεία της Ξάνθης για να προσκυνήσουν τον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε και ακολούθως έκαναν βόλτες στο κέντρο της πόλης με τον νέο ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα.

Κι όλα αυτά την στιγμή που γίνεται χαμός στον ΟΗΕ με τις δήθεν καταγγελίες του Ερντογάν.

 

Παρόντες στο χθεσινό «τουρκικό σόου» σε ελληνικό έδαφος, ο δήμαρχος Μύκης Ξάνθης Δελή Χουσεΐν, ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, όπως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, φυσικά ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής και ο πρόεδρος της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», στα γραφεία της οποίας κατευθύνθηκαν όλοι, μετά το προσκύνημα στον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε.

Μίλησαν, μάλιστα, σε όλους τους παριστάμενους, ενώ έγιναν δύο «υποδοχές», η πρώτη κάτω από τα γραφεία της «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» και η δεύτερη κάτω από το γραφείο του ψευτομουφτή Τράμπα, τον οποίο επισκέφθηκαν αμέσως μετά.

Στόχος τους, να περάσουν το μήνυμα ότι οργανώνουν σε όλα τα Βαλκάνια δήθεν φιλανθρωπίες, μοιράζουν ρούχα, λεφτά και περνούν το μήνυμα «Η Τουρκία είναι η μαμά πατρίδα στα Βαλκάνια, εμείς θα σας στηρίξουμε».

Το ερώτημα είναι γιατί κανένας από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης δεν παρεμβαίνει για να «φρενάρει» τις δραστηριότητες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, που παίζει παιχνίδι σαφώς υπέρ της Τουρκίας σε ελληνικό έδαφος.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


8 σχόλια:


  1. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΕΞΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    Π.Παυλόπουλος: Αν οι Τούρκοι θίξουν έστω μια σπιθαμή της Ελλάδας θα έχουν την ίδια τύχη με τους δυνάστες στην Τριπολιτσά
    Ο τέως ΠτΔ βρέθηκε στην Αρκαδία με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς
    Π.Παυλόπουλος: Αν οι Τούρκοι θίξουν έστω μια σπιθαμή της Ελλάδας θα έχουν την ίδια τύχη με τους δυνάστες στην Τριπολιτσά.
    Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στην Αρκαδία για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς και σε δήλωση του, έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι «αν ο τουρκικός στρατός θίξει έστω και μια σπιθαμή της Ελλάδας, έστω και μια κεραία της ελληνικής μας κυριαρχίας, θα έχει την ίδια τύχη με τους δυνάστες στην Τριπολιτσά».

    Συγκεκριμένα, σε σχετική δήλωσή του, ο Προκόπης Παυλόπουλος σημείωσε:

    «Η Άλωση της Τριπολιτσάς ήταν το αποτέλεσμα του επικού, κυριολεκτικώς, στρατηγήματος του Γέρου του Μωριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το οποίο συνέβαλε καθοριστικώς στην εμπέδωση και στην εν συνεχεία ευόδωση της Εθνεγερσίας του 1821. Τα ιστορικά διδάγματα από την Άλωση της Τριπολιτσάς μας εμπνέουν διαχρονικώς, ιδίως δε σήμερα, όταν έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε εκ νέου την αχαλίνωτη τουρκική προκλητικότητα εις βάρος της Πατρίδας μας αλλά και εις βάρος της Μαρτυρικής Κύπρου, η οποία είναι ευθεία συνέχεια της τουρκικής βαρβαρότητας των Γενοκτονιών του Ελληνισμού του Πόντου και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας».
    «Θεωρώ δε ότι η συγκυρία των ανιστόρητων ιταμών δηλώσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Άλωση της Τριπολιτσάς επιβάλλουν και το χρέος μας να διαμηνύσουμε προς την Τουρκία, κατά το “εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης”, μεταξύ άλλων και τα εξής: Πρώτον, την ίδια τύχη με τους τούρκους δυνάστες που ηττήθηκαν κατά κράτος στην Τριπολιτσά θα έχει ο τουρκικός στρατός, αν τολμήσει να θίξει έστω και μια σπιθαμή της Ελληνικής Επικράτειας, έστω και μια κεραία της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Και, δεύτερον, για τον Ελληνισμό, στο σύνολό του, η Εθνεγερσία του 1821 συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο παραμένουν στην Μαρτυρική Κύπρο τουρκικά στρατεύματα κατοχής και Τούρκοι έποικοι, δηλαδή έως ότου αποκατασταθούν, καθ’ ολοκληρίαν, η εδαφική ακεραιότητα και η πλήρης κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Ρόδος: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο δυστύχημα.
    Τραγικό θάνατο βρήκε στην Ρόδο το πρωί της Κυριακής (25/09) ένας 24χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα.

    Σύμφωνα με το rodiaki.gr ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ταξί στο 29ο χιλιόμετρο Ρόδου- Λίνδου, στο ύψος του δρόμου που οδηγεί στα Στεγνά.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:15 το πρωί της Κυριακής υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες με την έρευνα να διεξάγεται από την Τροχαία Ρόδου.

    Σημειώνεται ότι ο 24χρονος είναι ο 23ος νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στα Δωδεκάνησα από τις αρχές του 2022.
    Κρήτη: Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.
    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου Γιώργου ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη με την μηχανή που οδηγούσε.

    Σύμφωνα με το ekriti.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

    Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες σοκ στις οποίες μπορεί κανείς να δει ότι η μηχανή του άτυχου οδηγού έχει διαλύσει κυριολεκτικά ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το εμπλεκόμενο ΙΧ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου και πρόκειται για έναν 60χρονο Ελβετό.

    Την ίδια ώρα ο πόνος για τον χαμό του 27χρονου είναι μεγάλος. Ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
      Η Ελλάδα ταξιδεύει «στα αστέρια»: Στο διάστημα το πείραμα μαθητών από το 2ο Λύκειο Ξάνθης!
      Η πανδημία καθυστέρησε την εκτόξευση του πυραύλου.
      Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές λόγω πανδημίας, το σχολικό πείραμα της ομάδας TiS, των μαθητών της Ξάνθης, ταξίδεψε προς το διάστημα με επιτυχία και επέστρεψε στη Γη, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγάλη πρόκληση που έζησαν τα παιδιά κερδίζοντας τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ).

      Ο λόγος για τους μαθητές του 2ου λυκείου Ξάνθης που το Μάιο του 2020 έλαβαν το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η ΕΕΦ με τίτλο «Διαστημικές αποστολές» και βραβεύτηκαν στη διάρκεια του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕΦ στην Ερέτρια, το Σεπτέμβριο του 2020.
      Οι πέντε μαθητές τότε της Α’ και Β’ λυκείου (Άννα Κανατά, Γιώργος Κοσμίδης, Αναστάσης Παυλίδης, Θανάσης Προύντζος, Δημήτρης Μάνος) που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με τη σύμπραξη δύο καθηγητών τους (του Θωμά Αλεξόπουλου, Φυσικού και της Αναστασίας Πεχτελίδου, Βιολόγου) και την υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου (Γιώργου Αργυρόπουλου, Φυσικού), υλοποίησαν ένα καινοτόμο πείραμα που δύο χρόνια μετά ταξίδεψε τελικά εκτός Γης, σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πύραυλο που μετέφερε πολλές διατάξεις από ολόκληρο τον κόσμο.

      Σύμφωνα με το project του πανελλήνιου διαγωνισμού που είχε προκηρύξει η ΕΕΦ, με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Space EU, μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα κλήθηκαν να υποβάλλουν τις προτάσεις και τα σχέδιά τους για μία πειραματική διάταξη που θα ταξίδευε στη στρατόσφαιρα.

      Η διάταξη έπρεπε να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές, υποστηρίζοντας την πραγματοποίηση ενός καινοτόμου πειράματος σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, που θα βοηθήσει την υλοποίηση διαστημικών ταξιδιών σε άλλους πλανήτες.

      Η πειραματική διάταξη του 2ου λυκείου Ξάνθης ήταν αυτή που βραβεύτηκε και επιλέχθηκε να τοποθετηθεί σε ειδική κάψουλα, μαζί με άλλες διατάξεις από άλλες χώρες, σε πύραυλο της αμερικανικής διαστημικής εταιρείας BLUE ORIGIN.
      Ωστόσο, η πανδημία των δύο τελευταίων ετών καθυστέρησε κατά πολύ την εκτόξευση του πυραύλου. Το τελικό στάδιο της εκτόξευσης υλοποιήθηκε τελικά πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  3. H επιγραφή «Μαριούπολη» στα ελληνικά δεσπόζει στην είσοδο της ομώνυμης πόλης.
    Για πρώτη φορά από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης χτίζονται νέα νοσοκομεία και εγκαταστάσεις, ενώ πλέον στα χρώματα της ρωσικής σημαίας έχει βαφτεί η επιγραφή “Μαριούπολη” στα ελληνικά στην είσοδο της πόλης: https://youtu.be/wLUxRQ78ff4
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάρ: Στέλνει 36 μαχητικά αεροσκάφη και 250 άτομα προσωπικό στην Τουρκία.
    Συνολικά 36 μαχητικά αεροσκάφη και πάνω από 250 άτομα προσωπικό πρόκειται να στείλει το Κατάρ στην Τουρκία προκειμένου οι πιλότοι του κρατιδίου να εκπαιδευτούν από τους Τούρκους.

    Δεν έχει γίνει γνωστό πως θα κατανέμονται στα μαχητικά και πόσα Rafale περιλαμβάνονται σε αυτή τη μεταστάθμευση, ούτε ο χρόνος που τα αεροσκάφη του Κατάρ θα παραμείνουν στην Τουρκία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά εκατοντάδες περνούν οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι ανενόχλητοι τα σύνορα στον Έβρο.
    Κατά εκατοντάδες περνούν οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι τα σύνορα στον Έβρο. Σε βίντεο από την Εσοχή Ροδόπης τουλάχιστον 200 άτομα περπατούν χωρίς κανένα πρόβλημα στο δρόμο και φυσικά χωρίς καμία όχληση από τις υποτιθέμενες «αρχές».
    Όταν θα αρχίσουν σε ομάδες να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα για την Αθήνα και όταν και εάν εντοπιστούν στην Εγνατία ή άλλου τότε θα ενεργοποιηθούν οι «αρχές» για να συλλάβουν μόνο τους…. διακινητές και τους υπολοίπους να τους οδηγήσουν σε ΚΕΠΑ, γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά η μετακίνηση οδικώς παράνομη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε απελπισία ο αντιδήμαρχος Ρόδου: «Αλλοδαποί αποβιβάζονται μαζικά στις παραλίες». Οι παράνομοι μετανάστες έρχονται από την Τουρκία.
    Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί οργή προχώρησε ο αντιδήμαρχος Ρόδου.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Ρόδο, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου, έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο η αποβίβαση παράνομων μεταναστών.
    Όπως εξήγησε ο κ. Στράτος Καρίκης, οι αλλοδαποί έρχονται από την Τουρκία μαζικά στις παραλίες του νησιού.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Τσελίκ: Η Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα στους αλλοδαπούς για να πειστούμε ότι θέλει την ειρήνη! ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
    Επιμένουν στις προκλήσεις οι Τούρκοι. Σε μια νέα επίθεση, από τον Ομέρ Τσελίκ ο οποίος αρέσκεται να κατηγορεί την Ελλάδα, αυτή τη φορά, ισχυρίζεται ότι «για να είναι πειστικός για την ειρήνη, ο Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει την αιματοχυσία που πραγματοποείται από τα ελληνικά σώματα ασφαλείας στο Αιγαίο».
    Ουσιαστικά ο Τσελίκ ζητά από την Ελλάδα να ανοίξει διάπλατα τόσο τα θαλάσσια όσο και τα χερσαία σύνορα στους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους.

    Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η Τουρκία είναι μια χώρα ειρηνική ενώ η ελληνική κυβέρνηση, είναι μια κυβέρνηση που προκαλεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...