ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Σεπτεμβρίου 2022

TA HΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ! ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ ΤΟΥΣ.

 

 

Πάλι για μπάνια στην Κρήτη ο Κούλης. Δεν έχει περάσει τέτοιος πρωθυπουργός σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλο βάσανα χάριν του λαού του. Το 17% της Ελληνικής γης έχει ήδη πωληθεί σε ξένους.



ΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΣΟΥΝΙΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB, ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤ ΖΙΑΖΙΚΩΦ, ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΣΑΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

 

 

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ





Ο σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ενημερώθηκε για το σχέδιο της αποστολής στη Σελήνη τον Σεπτέμβριο του 2020

Από τον Φεβρουάριο του 2001 σκάφος των ΗΑΕ βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη.   Οι ηγέτες των ΗΑΕ διακήρυξαν πως η επιτυχία της αποστολής είναι κρίσιμη για την επιβίωση και το μέλλον ολόκληρης της Μέσης Ανατολής. «Είναι για το μέλλον των ΗΑΕ και την επιβίωσή μας», λέει ο Σαράφ.

Για τα μέσα Νοεμβρίου προγραμματίζεται η εκτόξευση της πρώτης αποστολής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Σελήνη, η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων χωρών μετά την ανακάλυψη νερού κοντά στον νότιο πόλο.

 

Το τροχοφόρο ρομπότ Rashid, βαφτισμένο προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων, θα εκτοξευτεί από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα με πύραυλο Falcon 9 της αμερικανικής SpaceX. Το παράθυρο εκτόξευσης διαρκεί από τις 9 έως τις 15 Νοεμβρίου, δήλωε στην εφημερίδα The National ο Χαμάντ Αλ Μαρζούκι, επικεφαλής της αποστολής.

Το ρομπότ θα μεταφερθεί στην επιφάνεια της Σελήνης από ιαπωνική σεληνάκατο. «Έχει ήδη τοποθετηθεί στη σεληνάκατο και περιμένει για εκτόξευση» είπε ο Αλ Μαρζούκι σύμφωνα με το Associated Press.

Ο σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ενημερώθηκε για το σχέδιο της αποστολής στη Σελήνη τον Σεπτέμβριο του 2020
Η αποστολή στη Σελήνη είναι βασικό σκέλος της ευρύτερης προσπάθειας των Εμιράτων να εξελιχθούν σε διαστημική δύναμη. Εφόσον πετύχει, τα ΗΑΕ και η Ιαπωνία θα προστεθούν στη λίστα των χωρών που έχουν καταφέρει να προσσεληνώσουν αποστολές, μαζί με τις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Κίνα.

Οι ΗΠΑ και η Κίνα σχεδιάζουν για το προσεχές μέλλον αποστολές κοντά στον νότιο πόλο της Σελήνης, όπου έχει βρεθεί πάγος νερού παγιδευμένος σε κρατήρες που δεν βλέπουν ποτέ το φως του ήλιου. Ο πάγος θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμος φυσικός πόρος για τις μελλοντικές σεληνιακές αποικίες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή οξυγόνου και καυσίμων.

Το ρομπότ Rashid, εξοπλισμένο με δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, υπέρυθρη κάμερα και μικροσκόπιο, μεταξύ άλλων, ζυγίζει μόλις 10 κιλά.

Από τον Φεβρουάριο του 2001, σκάφος των ΗΑΕ βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη και εξετάζει την ατμόσφαιρά του.

Η χώρα της Μέσης Ανατολής έχει επίσης παρουσιάσει σχέδια για δημιουργία αποικίας στον Άρη μέχρι το 2117.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέκτησαν ήδη το πρώτο τους πυρηνικό εργοστάσιο.

 

 

 

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΟΙ...ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. Καμία από αυτές δεν επένδυσε ούτε ένα ευρώ σε τομείς της ελληνικής οικονομίας.

3 σχόλια:

  1. Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ "κρέμονται" με τα ονόματα τους στα πινάκια των δικαστηρίων προς τέρψη όλων ως κατηγορούμενοι! Μια Ελληνική Μυστική Υπηρεσία που όμοια της δεν υπάρχει ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής.
    Του Άρη Σπίνου
    Μπορεί από την καθημερινότητα του δικαστικού ρεπορτάζ να απουσιάζουν οι δίκες με πρόσωπα που βρίσκονται στο εδώλιο και είναι εν ενεργεία πράκτορες της ΕΥΠ αλλά δεν σημαίνει ότι οι δίκες αυτές δεν υπάρχουν. Σημεία και τέρατα εξελίσσονται στα Ελληνικά δικαστήρια (με ένταση τα προηγούμενα 10 χρόνια), όταν ο ένας συνδικαλιστής έκανε μήνυση στον άλλον. Μάρτυρες υπερασπίσεως, κατηγορίας, πληροφοριοδότες, όλοι με τα ονόματα τους φόρα παρτίδα. Στις αίθουσες έμπαινε όποιος ήθελε και έβλεπε, άκουγε και βούταγε και κανένα χαρτί από τα έδρανα!
    Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της ΕΥΠ είχε γίνει με την δίκη του Κ.Α., ανώτερου στελέχους της υπηρεσίας, που τον κατηγόρησαν ως κατάσκοπο! Τελικά αθώωθηκε για την κακουργηματική κατηγορία του αδικήματος, αλλά αυτό που έχει σημασία, δεν είναι η ουσία της υπόθεσης, (έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες) αλλά οι τόνοι δελτίων πληροφοριών που κατατέθηκαν στο δικαστήριο με ονομάτα "πηγών" στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Ονόματα που φώναζαν δυνατά εκατέρωθεν οι δικηγόροι για τον έναν ή για τον άλλον λόγο.
    Μια ακόμη δίκη, της οποίας παρουσιάζουμε το πινάκιο, με τους 8 κατηγορουμένους εν ενεργεία πράκτορες που βρέθηκαν στο εδώλιο σιτς 1/4/19 με την κατηγορία της απιστίας που αφορούσε το ταμείο του σωματείου τους. Όλοι με τα ονόματα τους φόρα παρτίδα σε όσους ήταν παρόντες στην δίκη με διάφορους ρόλους.
    Οι κατηγορούμενοι αυτοί τελικά, για την ιστορία , αθώωθηκαν αφού προφανώς όπως έγινε αντιληπτό για όσους παρακολούθησαν την διαδικασία είχαν υπάρξει "συνενοήσεις" μεταξύ μηνυτών και μηνυομένων. Μιας και θυμηθήκαμε την υπόθεση αυτή να πούμε ότι στην δίκη αυτή οι 2 βασικοί που θα έπρεπε να βρίσκονται στο εδώλιο δεν ήταν ούτε καν κατηγορούμενοι. Πρόκειται για την Θ.Γ. και τον Π.Π. Ας είναι! Όλα αυτά τα αναφέρουμε για να τονίσουμε ότι ούτε στο Μαλάουι της Αφρικής δεν συμβαίνουν. Μυστική υπηρεσία σημαίνει ότι σημαίνει η πρώτη λέξη της πρότασης. Μια μπουλτόζα πρέπει να γκρεμήσει το κτήριο της Κατεχάκη μαζί με τα μυαλά ορισμένων διοικητικών στελέχων και να ξαναχτιστεί από την αρχή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ «ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ» ΤΗΣ ΕΥΠ. ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ανέλαβε άμεσος προϊστάμενος όλη την ΕΥΠ (όλες οι ενέργειες της ΕΥΠ φέρουν την υπογραφή του), από τις 8 Ιουλίου 2019. Τα 6 πρόσωπα της ΕΥΠ που υπέγραψαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη είναι:
    • Η Διευθύντρια της περιβόητης Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ είναι η Ε.Μ. η οποία σήμερα παραμένει.
    • Για την Α΄ Υποδιεύθυνση Αντικατασκοπείας που έχει τοποθετηθεί από το 2018 και παραμένει μέχρι σήμερα, ο Π.Μ.
    • Στην κρίσιμη Β΄ Υποδιεύθυνση Αντιτρομοκρατίας – Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος η Ε.Γ. (προερχόμενη από την ΕΛΑΣ).
    • Τμηματάρχης για την Κίνα η Σ.Ζ. (το ότι τοποθετήθηκε νέος διοικητής της ΕΥΠ ένας παλιός… «Μαοϊκός», είναι μάλλον ειρωνεία της ιστορίας)
    • Στο Τμήμα του Οργανωμένου Εγκλήματος η Ε.Λ. που ήταν εκεί και επί Α.Σαμαρά
    • Από το Οργανωμένο Έγκλημα και το Μεταναστευτικό (όταν η υπηρεσία έσπασε «στα δύο)» η Η.Γ. και η Μ.Π. Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος του έτους αναμένεται η παράδοση του τουρκικού μίνι-αεροπλανοφόρου TCG-400 Anadolu.
    Tα σχέδια του «αεροπλανοφόρου» βασίζονται στο ισπανικό ελικοπτεροφόρο Juan Carlos.
    Στα τέλη του έτους σχεδιάζεται η παράδοση στο Gενικό Eπιτελείο Ναυτικού της Τουρκίας του μίνι-αεροπλανοφόρου ΤCG Anadolu.
    Το σκάφος προορίζεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα του Ναυτικού της Τουρκίας.
    Το Σάββατο υποδέχθηκε για πρώτη φορά συνεργεία δημοσιογράφων στο ναυπηγείο Τούζλα της Κωνσταντινούπολης.
    Tα σχέδια του πλοίου βασίζονται στο ισπανικό LPD Juan Carlos και τα τελικά τεστ διεξάγονται στην πλατφόρμα του.
    https://youtu.be/2Cu9sH29j1w
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...