ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ. ΟΡΙΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ. ΚΥΡΟΣ, ΔΑΡΕΙΟΣ, ΞΕΡΞΗΣ, ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ, ΓΑΜΑΛΙΗΛ, ΓΙΑΧΣΟΥΑ, ΣΑΟΥΛ, ΜΩΑΜΕΘ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ, ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ, ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΤΡΑΜΠ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΟΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

 



ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

 




 ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ:  « ΤΡΑΜΠ - ΝΑΟΣ »  ΓΙΑ ΤΗΝ 70ή  ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ.


Το νόμισμα αυτό είναι μια κοινή προσπάθεια του εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν, του Εκπαιδευτικού Κέντρου Mikdash (Temple) και των United Temple Movements. Το ετοίμασαν για να τιμήσουν την 70η επέτειο του Ισραήλ, στις 19 Απριλίου 2018. Το νόμισμα θα περιέχει εικόνες του Προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ και του Πέρση βασιλιά Κύρου, όπως και το προηγούμενο νόμισμα που κόπηκε τον Φεβρουάριο 2018. Η εικόνα του προέδρου στο κέρμα προορίζεται ως σαφές μήνυμα ευγνωμοσύνης για την επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


 «Στο πλαίσιο του νομίσματος, εκφράζουμε ευγνωμοσύνη για την τολμηρή απόφαση του Προέδρου Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας έτσι την πρωτεύουσα του Βασιλιά Δαβίδ και τον χώρο του Ναού του Σολομώντα ως την πραγματική πρωτεύουσα του Ισραήλ», δήλωσε ο Μορντεχάι Περσόφ, επικεφαλής του Mikdash.  

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο , ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την εκπαίδευση σχετικά με τον Ναό, είπε στο Breaking Israel News.

εδώ)


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...