ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2021

Αλλάζουν τον πληθυσμό της Ελλάδας μέσα στην καραντίνα - Νέες πόλεις αλλοδαπών σε Καβάλα & Ορεστιάδα.

 Αλλάζουν τον πληθυσμό της Ελλάδας μέσα στην καραντίνα - Νέες πόλεις  αλλοδαπών σε Καβάλα & Ορεστιάδα (βίντεο-σοκ) | Pronews

 

 Βίντεο που τράβηξε πολίτης σε παραπέντε δείχνει από ψηλά τη «δομή» παράνομων μεταναστών της Καβάλας, η οποία στην πραγματικότητα είναι μία νέα πόλη αλλοδαπών, μία από τις πολλές που ξεπροβάλουν σε όλη την Ελλάδα ενώ οι Έλληνες είναι «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η πόλη που απεικονίζεται στην τοποθεσία Πολύκαστρο στη Νέα Καβάλα «φιλοξενεί» αυτή τη στιγμή επίσημα 1.500 παράνομους μετανάστες, οι περισσότεροι από το Αφγανιστάν, δηλαδή πολύ λιγότεροι από τη σχεδιαζόμενη δομή 5000(!) ατόμων στη Ορεστιάδα η οποία χτίζεται αυτή τη στιγμή πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα και η οποία θα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του νομού Έβρου.

PRONEWS

 

Χαρακτηριστικό ότι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νομού η Ορεστιάδα, έχει περίπου 18.000 κατοίκους.

 

Pαρουσίασα την κατάσταση του μεταναστευτικού, τα σχέδια της κυβέρνησης για την προστασία των συνόρων, την αναβάθμιση των δομών, την επιτάχυνση της διαδικασίας ασύλου, την ποιότητα του προγράμματος ένταξης Ήλιος & άκουσα με ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις του ίδιου & της ομάδας του.

Βέβαια σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης κ.Νότη Μηταράκη, η νέα «πόλη» 5.000 αλλοδαπών στην Ορεστιάδα δεν είναι καινούργια αλλά «αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός» της υπάρχουσας δομής και η οποία επεκτείνεται «σε περίπτωση που χρειαστεί». Ο ίδιος βέβαια τον Σεπτέμβριο στο δημοτικό συμβούλιο Χίου είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση «επεκτείνει ήδη τη δομή στον Έβρο η οποία θα έχει ίδια χωρητικότητα με αυτή της Σάμου» (5000 άτομα).

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Μετανάστευσης συνομιλεί με επικεφαλείς ΜΚΟ του συστήματος Ομπάμα-Μπάιντεν που βρίζουν την Ελλάδα, όπως ο Έρικ Σβαρτζ (υφυπουργός Μετανάστευσης του Ομπάμα) της Refugees International, η οποία εκδίδει επιθετικές και καταδικαστικές ανακοινώσεις εναντίον της Ελλάδας και την κατηγορεί ότι κακομεταχειρίζεται μετανάστες. 

Μάλιστα υπάρχουν και «ψίθυροι» για τη δομή της Ελευσίνας με τους κατοίκους του Ασπροπύργου να υποστηρίζουν πως ο λόγος που επεβλήθη σκληρό Lockdown στην περιοχή τους είναι για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών, στην εν λόγω νέα πόλη αλλοδαπών.

Συνολικά αυτή τη στιγμή γεμίζουν εν μέσω καραντίνας 32 πόλεις παράνομων μεταναστών σε όλη την Ελλάδα, που θα στεγάσουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες οι οποίοι θα «μπολιάσουν» τον ελληνικό πληθυσμό και θα αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας, η οποία σε πολύ λίγο καιρό θα θυμίζει πληθυσμιακά τη Γαλλία ή την Γερμανία όπου υπάρχουν περιοχές που οι μετανάστες και το Ισλάμ αποτελούν πλειοψηφία.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη Τούρκος στην Αθήνα που ήταν μαχητής στη Συρία.
    «Κόκκινος» συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από τη σύλληψη ενός Τούρκου πριν από μερικές ημέρες στη Λεωφόρο Αθηνών.
    Να σημειωθεί πως όλα έγιναν στα μέσα Δεκεμβρίου έπειτα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο συγκεκριμένος άνδρας μαζί με μία Ελληνίδα.
    Ο συναγερμός, σήμανε για τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο κινητό του τηλέφωνο.
    Σε αυτές βλέπουμε τον 32χρονο, με διπλή υπηκοότητα, συριακή και τουρκική, να φωτογραφίζεται, κρατώντας βαρύ οπλισμό ακόμα και μέσα σε χαλάσματα, τα οποία πιθανότατα είναι από κάποιο από τα μέτωπα της Συρίας, όπως λένε αστυνομικοί.
    Όπως είναι φυσικό, το επίπεδο συναγερμού χτύπησε «κόκκινο» και με την υπόθεση ασχολήθηκαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής μέχρι την Αντιτρομοκρατική, όπου διενέργησαν όλες αυτές τις ημέρες εξονυχιστικούς ελέγχους.
    Σύμφωνα με το OPEN TV, σε βάρος του δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ το όνομά του δεν υπάρχει - κατά τις ίδιες πηγές - σε καμία κόκκινη λίστα των Αρχών διεθνούς ασφαλείας ούτε υπάρχει για εκείνον Ερυθρά Αγγελία. Κατά τον έλεγχο επάνω του, όμως, βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ αντιστάθηκε και κατά των αστυνομικών και διαπιστώθηκε ότι στη χώρα μας ζει παράνομα και έτσι διατάχθηκε η διοικητική του απέλαση.
    Τώρα αναφορικά με την γυναίκα που ήταν μαζί του. Στην κατοχή της βρέθηκε μέχρι και πλαστή ταυτότητα, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια είναι φέρεται να είναι γνώριμη των Αρχών για παλαιότερη υπόθεση με διακίνηση μεταναστών για την οποία, με βάση ασφαλείς πηγές, φέρεται να είχε καταδικαστεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ η Αθήνα ετοιμάζεται για «διερευνητικές» η Τουρκία περικυκλώνει την Ελλάδα με αεροπορικές βάσεις.
    Στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις σε… έξι χώρες πρόκειται να κατασκευάσει η Τουρκία σε μια νέα επίδειξη νέο-οθωμανικής ισχύος θέλοντας η Άγκυρα να αυτοαναγορευτεί -εάν δεν το έχει κάνει ήδη- σε τοπική υπερδύναμη.
    Σύμφωνα με αζέρικες δημοσιογραφικές πηγές, η Τουρκία σκοπεύει να κατασκευάσει στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις σε Αζερμπαϊτζάν, Βόρεια Συρία, Κατάρ, Ιράκ, Σουδάν και… Βόρεια Κύπρο, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια τις βάσεις που έχει ήδη στην Λιβύη.
    Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Αζερμπαϊτζάν και σύμφωνα με την εφημερίδα Haqqin.az, οι τουρκικές στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις θα δημιουργηθούν στις πόλεις Γκάτζα, Λανκαράν και Γκαμπάλα.
    Ταυτόχρονα η Άγκυρα και όπως αναφέρει το nationalpost.com.cy μετατρέπει συστηματικά εδώ και καιρό την Αμμόχωστο, και συγκεκριμένα το λιμάνι της, σε ναυτικό ορμητήριο και παράρτημα της Βάσης της Μερσίνας, στο πλαίσιο των στρατηγικών σχεδιασμών της να ελέγξει το παιχνίδι της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ προχωρεί σε αναβαθμίσεις στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ώστε να καταστεί δυνατή η χρησιμοποίησή του από πολεμικά αεροσκάφη για σκοπούς στρατιωτικών επιχειρήσεων.
    Όλα αυτά ενώ Αθήνα ετοιμάζεται για… διερευνητικές.
    Οι εγκαταστάσεις της ναυτικής βάσης θα φιλοξενούν φρεγάτες, τορπιλακάτους, κορβέτες και υποβρύχια, τα οποία «σουλατσάρουν» συνεχώς όπως ΄ταν ένα τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε πρόσφατα να μετακινείται από την Αμμόχωστο προς την Κερύνεια.
    Η τουρκική ναυτική βάση , φυσικά και δεν έχει σχέση με θέματα προστασίας των Τουρκοκυπρίων αλλά με το ζήτημα των αυτοκρατορικών σχεδίων της Άγκυρας .
    Ε. Πληροφορίες μη επιβεβαιωμένες προς το παρόν …μιλούν για πιθανή μεταφορά βαλλιστικών πυραύλων Bora-2 με βεληνεκές 300 χλμ στην κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου, ως αντιστάθμισμα της συγκέντρωσης νατοϊκών δυνάμεων στην ίδια περιοχή.
    Πραγματικά μιλάμε για μεγαλόπνοα σχέδια που έχουν στόχο τον έλεγχο της Α.Μεσόγειου και άλλων περιοχών της Μέσης Ανατολής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Facebook: Οι δύο τρόποι για να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει.
    Γνωρίζατε πως μπορείτε να διαπιστώσετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook; Μάλιστα, υπάρχουν δύο πολλοί απλοί τρόποι.
    Ο πρώτος τρόπος προϋποθέτει με το άτομο αυτό να είχες μιλήσει κάποια στιγμή στο Messenger.
    Αν ναι ανέτρεξε στο διάλογο αυτό. Αν το όνομα του προσώπου είναι με μαύρα έντονα γράμματα και το Messenger δε σου επιτρέπει να του στείλεις μήνυμα, τότε ναι σε έχει μπλοκάρει.
    Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής:
    Αποσυνδέσου από το Facebook και πήγαινε στο Google.
    Πληκτρολόγησε το όνομα του ατόμου που θες και τη λέξη Facebook. Θα σου βγάλει πιθανόν το προφίλ του προσώπου που θες καθώς και άλλα.
    Πάτησε επάνω στο προφίλ και θα δεις φωτογραφίες και βασικές πληροφορίες ενώ θα σου ζητάει και να συνδεθείς στον λογαριασμό σου.
    Όταν συνδεθείς λοιπόν αν σου εμφανίσει ότι η σελίδα δεν υπάρχει ή δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση τότε και πάλι σημαίνει ότι το άτομο αυτό σε έχει μπλοκάρει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...