ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Ιανουαρίου 2021

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

 Webp.net-resizeimage-2021-01-17T010226.550

 

Σόρος Μηταράκης στους  ακρίτες του  Έβρου: «Δεν φοβάστε τους 600 ισλαμιστές, σας φοβίζουν 1500  ισλαμιστές  κοντά  στα  σπίτια  σας»;

Ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021, για να ολοκληρωθεί μετά από σχεδόν 4 ώρες, η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Σχεδίου Καλλέργη, Νότη Μηταράκη, των βουλευτών, τους δημάρχους αλλά και των εκπροσώπων φορέων του νομού Έβρου, για το επίμαχο θέμα της επέκτασης, της βελτιστοποίησης των υποδομών και την αύξηση της χωρητηκότητας του ΚΥΤ Φυλακίου.

Σημειώνεται πως από την τηλεδιάσκεψη, απουσίαζε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, γνωστοποιήθηκε για ακόμα μια φορά στον υπουργό, η κάθετη και απόλυτη αντίθεση τόσο των συμμετεχόντων όσο και ολόκληρης της κοινωνίας του Έβρου και όχι μόνο, σε ό,τι αφορά στην αύξηση της χωρητηκότητας και της επέκτασης των δομών, με τον ίδιο, να θέτει το ερώτημα: «Δεν φοβάστε τα 600 άτομα, σας φοβίζουν τα 1500»;

Ο υπουργός, τόνισε πως θα κοινοποιήσει τα όσα ειπώθηκαν αλλά και τις απόψεις την τοπικής κοινωνίας του Έβρου στον Πρωθυπουργό  Σόρος  Μητσοτάκη,  γιατί  αυτός  σε  συνεννόηση  με  το  αφεντικό Σόρος  παίρνουν  ουσιαστικά  τις αποφάσεις.


 

 

 

 

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με την επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, είναι η Κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, όπου υποτίθεται θέλει να ακούσει τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες και την κάθετη αντίθεση τους, προχωράει κανονικά το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του. Από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην ΕΠΙΤΑΞΗ τρων εκτάσεων τους. Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ήδη το Evros-news.gr με απ’ ευθείας ανάθεση στις 30 Δεκεμβρίου προσέλαβαν, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα.

Τον συγκεκριμένο… ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους ιδιοκτήτες των χωραφιών, τον είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες με σχετικό μας δημοσίευμα.
Ο Νότης Μηταράκης όμως, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό “πολιτικός σαλτιμπάγκος”, το είχε διαψεύσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη την οποία έδωσε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Όμως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Έβρο. Τι να συζητήσουν μαζί του το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των φορέων. Τι μπορείς να συζητήσεις και να συμφωνήσεις με έναν τέτοιο αναξιόπιστο άνθρωπο

Φυσικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είναι ασύδοτος. Μέλος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

evros-news.gr

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ο Τ.Γιαϊτζί ζητάει την αποστρατικοποίηση και της Αλεξανδρούπολης.
    Ο θεωρητικός της «Γαλάζιας Πατρίδας», Τζιχάτ Γιαϊτζί, ζητάει να τεθεί θέμα αποστρατικοποίηση της Αλεξανδρούπολης, στις επικείμενες διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας.
    Μ' ανάρτησή του στον λογαριασμό του Κέντρου, ο τέως αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικών Δυνάμεων, και επικεφαλής του Κέντρου Ναυτικών και Στρατηγικών Σπουδών του ιδιωτικού πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ της Κωνσταντινούπολης επισημαίνει πως σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ, η: «Αλεξανδρούπολη έχει αποστρατικοποιημένο στάτους», οπότε δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην περιοχή στρατιωτικές βάσεις, υπονοώντας το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για παρουσία στον Έβρο.
    Αναφέρει συγκεκριμένα:
    «Λέγεται πως η βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι μία βάση για μεταφορές προς τη Ρουμανία και τη Μαύρη Θάλασσα. Η Τουρκία δεν έχει αντιρρήσεις σε αυτό.
    Κι όμως, σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ, η Αλεξανδρούπολη έχει αποστρατικοποιημένο στάτους και πρέπει να είναι σε αποστρατικοποιημένο στάτους. Επομένως σύμφωνα με την συνθήκη του Μοντρέ, πρέπει να τεθεί εκ νέου και να συζητηθεί το ζήτημα της αποστρατικοποίησης της περιοχής».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράνομοι μετανάστες αποβιβάζονται κατευθείαν στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ!
    Η πρώτη άφιξη φουσκωτής λέμβου με περίπου 10 λαθραίους μετανάστες στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ στο Μαυροβούνι, είναι γεγονός!
    Κυριολεκτικά δηλαδή οι επιβαίνοντες αποβιβάσθηκαν μέσα στον καταυλισμό ο οποίος κατά τα άλλα αποτελεί ένα από τα πλέον φρουρούμενα σημεία του νησιού!...
    Τουλάχιστον εννέα άτομα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και μπει σε καραντίνα προκειμένου να ελεγχθούν υγειονομικά. Ενώ αναζητούνται σύμφωνα με πληροφορίες άλλα τρία περίπου άτομα τα οποία και «χάθηκαν» μέσα στον καταυλισμό!...
    https://youtu.be/E5RxRgITpXU
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...