ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - Ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Στην Ελλάδα οι πανέξυπνοι νεοέλληνες αρνούνται να εμβολιαστούν. Η ανέμελη κρυψίνους γύφτικη συμπεριφορά του Σόρος Κούλη αντί να πείθει, απωθεί.

 Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ. Ισπανία: Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων παραιτήθηκε γιατί εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

 Τι κάνει καλύτερα το Ισραήλ με τους εμβολιασμούς; | Πολιτική | DW |  07.01.2021

Το Ισραήλ, αδιαμφισβήτητα είναι η  πρωταθλήτρια  χώρα  σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του νέου κορωνοϊού, καθώς ήδη έχουν λάβει την πρώτη δόση πάνω από 2,5 εκατομμύρια πολίτες σε σύνολο 9 εκατομμυρίων.

 

 

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣIΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.


 

Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», (Κασιδιάρης, Λαγός, Πλεύρης, Βελόπουλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης κλπ) . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η… ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚ(εσ), Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΟΙ «ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

 

 

 Καναλάρχης παρέλαβε τη δόση εμβολίου σε όνομα υγειονομικού. Ο Κούλης παραδέχεται το «Βατερλό» με τα εμβόλια: «Αντί για 400.000 που λέγαμε, πήραμε... 40.000».

 

 

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΕΣ Γ.Τ.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ (ΕΛΑΣΥΝ): «Ελληνισμός – ιουδαιοχριστιανισμός: μία πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως, που είναι αδύνατον να αναμιχθούν ή συγχωνευθούν. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε (Κασιδιάρη και Λαγέ) να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός».

 

​Η εμβολιαστική εκστρατεία της χώρας, την κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας παγκοσμίως. Από σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου ξεκίνησαν να εμβολιάζονται οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών, την ώρα που το Ισραήλ «τρέχει» να προλάβει το... κακό, καθώς την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου κατέγραψε τη χειρότερη μέρα για τη χώρα από την έναρξη της πανδημίας με 10.123 κρούσματα και 101 θανάτους.

Το Ισραήλ έχει ήδη εμβολιάσει πάνω από το 30% του πληθυσμού του, ενώ ήδη 900.000 άνθρωποι έχουν λάβει ήδη και τη δεύτερη δόση. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι επιτρέπει τον εμβολιασμό μαθητών Γυμνασίου ηλικίας 16-18 ετών, με γονική συναίνεση. Το Ισραήλ άρχισε να χορηγεί εμβόλια στις 20 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από επαγγελματίες του τομέα της υγείας και προχώρησε γρήγορα σε ηλικιωμένους, άρρωστους και σε ομάδες υψηλού κινδύνου, μειώνοντας συνεχώς την ελάχιστη ηλικία των ατόμων που δικαιούνται το εμβόλιο.

​Από το Σάββατο, τα άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω επιτρέπεται επίσης να λάβουν το εμβόλιο.

Το Ισραήλ έχει χορηγήσει το εμβόλιο αναλογικά σε 38,8 ανά 100, την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χορηγήσει αντίστοιχα, 8,9 ανά 100 άτομα, οι ΗΠΑ 5,8 και η Γαλλία  μόλις 1,4.

Η χώρα εξασφάλισε τεράστια αποθέματα του εμβολίου των Pfizer / BioNTech και δεσμεύτηκε να κοινοποιήσει γρήγορα τα δεδομένα επιπτώσεων στην φαρμακευτική εταιρεία.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΝΕΕΣ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ; ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ –«ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ»; Μήπως το lockdown των υγιών αποδειχθεί τελικά η μεγαλύτερη και καταστρεπτικότερη ανοησία του αιώνα;
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ; Ο Ματ Χάνκοκ, ο Βρετανός υπουργός Υγείας είναι «απίστευτα ανήσυχος» για τη νοτιοαφρικανική παραλλαγή του Covid-19.

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/covid-19_15.html
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ. ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ. Ο γιατρός του ιού Έμπολα: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν άγνωστο αριθμό νέων και δυνητικά θανάσιμων ιών με προέλευση από τα τροπικά δάση της Αφρικής».

    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/12/blog-post_33.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...