ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιανουαρίου 2021

Ο Σόρος Μπάιντεν είναι ο καινούργιος «πρέσβης του Ισραήλ» στις ΗΠΑ. Αλλάζει το χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων ο Μπάιντεν: Στη θέση του στρατηγού Τζάκσον βάζει μια μαύρη. Έτσι λειτουργεί το σύστημα Σόρος: Παρηγοριά - δούλεμα - εικονίσματα - χάντρες για τις άμυαλες μειονότητες στο εικοσαδόλαρο και οι 10 πρώτοι μεγάλοι διορισμοί ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΤΑ του Σόρος Μπάιντεν ιουδαίοι: κυβερνητικές θέσεις, Χρηματιστήριο, Τράπεζες, ΜΜΕ, διαφημιστικές εταιρείες, Χόλυγουντ, κλπ.

 Εσθονία: την περασμένη εβδομάδα μπήκαν οι εισαγγελείς και μάζεψαν όλο το υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον πρωθυπουργό για διαφθορά. Αυτά δεν τα λένε τα εξαγορασμένα τουρκοκάναλα - ΜΜΕ για να μην μπουν ιδέες σε κανένα Έλληνα εισαγγελέα με δίδυμους γεννητικούς αδένες (- λίγο απίθανο).

 

 ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΟΡΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ο Α΄. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. Ο Τραμπ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επειδή ήμουν ο πρώτος πρόεδρος εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε έναν καινούριο πόλεμο. (η εύλογη συνέχεια: Για να κερδίζουν χρήματα οι τοκογλύφοι του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με το αίμα των παιδιών του αμερικανικού λαού)».

 

 

Η νεοδιορισμένη διοίκηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν θα επανεκκινήσει το σχέδιο έκδοσης χαρτονομίσματος 20 δολαρίων με το πρόσωπο της ακτιβίστριας κατά της δουλείας, Χάριετ Τάμπμαν, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

 

«Το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί για να επανεκκινήσει τις προσπάθειες να θέσει την Χάριετ Τάμπμαν το πρόσωπο της νέας έκδοσης χαρτονομισμάτων αξίας 20 δολαρίων», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Τζεν Ψάκι.

«Είναι σημαντικό τα χαρτονομίσματά μας, τα χρήματά μας (...) να αντικατοπτρίζουν την ιστορία και την ποικιλομορφία της χώρας μας και η εικόνα της Χάριετ Τάμπμαν να κοσμεί το νέο χαρτονόμισμα αξίας των 20 δολαρίων, σαφώς το αντικατοπτρίζει», είπε.

Η Χάριετ Τάμπμαν, γνωστή υπέρμαχος των δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών τον 19ο αιώνα θα γίνει η πρώτη Αφροαμερικανίδα προσωπικότητα που θα εμφανιστεί σε χαρτονόμισμα των ΗΠΑ. Αυτό το σχέδιο, που ξεκίνησε το 2016 η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα και τώρα ξεκινά εκ νέου.

Η Τάμπμαν (1822-1913) γεννήθηκε σκλάβα, προτού δραπετεύσει και βοήθησε δεκάδες σκλάβους να μεταφερθούν στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά πριν και κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, πριν συμμετάσχει στον αγώνα για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών.

Ο αγώνας της, μέσα στο μυστικό δίκτυο «υπόγειος σιδηρόδρομος», ήταν το αντικείμενο μιας ταινίας μεγάλου μήκους του 2019. Θα αντικαταστήσει στο χαρτονόμισμα τον στρατηγό και μετέπειτα πρόεδρο Άντριου Τζάκσον, (1767-1845).

Ο εκρηκτικός στρατηγός είναι γνωστός για την ιστορική νίκη ενάντια στους Άγγλους στην Νέα Ορλεάνη (νότια) το 1815.

 

 

 

Και οι 10 πρώτοι διορισμοί του Μπάιντεν είναι ιουδαίοι

 

 

-Υπουργός Οικονομικών: Τζάνετ Γέλεν: Η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) ενίσχυσε το ενδιαφέρον του Οργανισμού για τους εργαζόμενους και τα θέματα ανισότητας. 

 Υπουργός Δικαιοσύνης: Μέρικ Γκάρλαντ: Δικαστής ομοσπονδιακού εφετείου από το 1997, ο Γκάρλαντ είχε προταθεί από τον Ομπάμα για τον Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2016, 

Υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας: Αλεχάντρο Μαγιόρκας: Ο γεννημένος στην Κούβα δικηγόρος θα είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός και ο πρώτος μετανάστης που θα ηγηθεί του υπουργείου,. Ήταν επικεφαλής των Υπηρεσιών Ιθαγένειας και Μετανάστευσης επί προεδρίας Ομπάμα, ο Μαγιόρκας ηγήθηκε της εφαρμογής του προγράμματος «Ονειροπόλοι» (Dreamers), που επιτρέπει στους ανθρώπους που μεταφέρθηκαν παρατύπως στις ΗΠΑ ως παιδιά, να παραμείνουν στη χώρα. 

 – Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών: Αβρίλ Χέινς: Υπηρέτησε ως αναπληρώτρια σύμβουλος εθνικής ασφαλείας επί Ομπάμα και υπήρξε η πρώτη γυναίκα υποδιευθύντρια της CIA. 

 Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου: Ρον Κλάιν: Επί σειρά ετών σύμβουλος του Μπάιντεν με εμπειρία στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Έμπολα, ο Κλάιν επιλέχτηκε ως προσωπάρχης υπεύθυνος για την προεδρική ατζέντα

- Υπουργός Εξωτερικών: Άντονι Μπλίνκεν: Ο επί σειρά ετών έμπιστος του Μπάιντεν, υπήρξε δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Εξωτερικών και διετέλεσε αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της κυβέρνησης Ομπάμα. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Γουέντι Σέρμαν 

 Υφυπουργός Εξωτερικών Πολιτικών Υποθέσεων Τάρα Νούλαντ 

 Έρικ Λάντερ Γενετιστής του MIT και πρώην συμπρόεδρος του Συμβουλίου συμβούλων του Προέδρου για την επιστήμη και την τεχνολογία

 Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA): Γουίλιαμ Μπερνς: Έχει υπηρετήσει 33 χρόνια ως διπλωμάτης των ΗΠΑ, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, ειδικεύεται σε θέματα Ρωσίας και Μέσης Ανατολής και υπήρξε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...