ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιανουαρίου 2021

«Ο Κομμουνιστικός Παράδεισος» της Καλιφόρνιας.

 

 https://elasyn.com/2021/01/15/ο-κομμουνιστικός-παράδεισος-της-καλι/

Δημήτριος Κομνηνός 

Υπάρχει 1 μεταπολεμικό ρητό στην Αμερική, όταν η νέα τότε υπερδύναμη έσφυζε από ζωή και αισιοδοξία για το μέλλον: «Όπως πάει η Καλιφόρνια έτσι πάει και το Έθνος». ‘Ήταν ενδεικτικό του «Αμερικανικού ονείρου . Η Καλιφόρνια ήταν το μέρος που περισσότερο απ’όλα ο μέσος πολίτης ήθελε να βρίσκεται. Ηλιόλουστη και με παραλίες με πάρα πολλές μεγάλες πόλεις Σαν Ντιέγκο, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Σακραμέντο και με την μεγαλύτερη οικονομία στις ΗΠΑ, πρόσφερε 1 παράδεισο που τα τελευταία 15 χρόνια οι νεο-κομμουνιστές Δημοκρατικοί μετατρέπουν σταθερά σε κόλαση ή μάλλον σε κάτι χειρότερο…Σε «Σοσιαλιστικό Παράδεισο».

 

Η Πολιτεία από το 1952 μέχρι το 1992 ψήφιζε σταθερά Ρεπουμπλικανούς (με 1 διάλειμμα το 1964). Από το 2010 ο Κυβερνήτης είναι Δημοκρατικός, το ίδιο και ο γενικός εισαγγελέας από το 2007, καθώς και ο Δήμαρχος του LA από το 2001.

Τον Ιούλιο του 2019 ο Πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε άλλη 1 από τις γνωστές του μη πολιτικά ορθές βόμβες αλήθειας. Μετά την λευκή γενοκτονία που διαπράττεται στην Ν. Αφρική, τους μαζικούς βιασμούς στην Σουηδία “Look what happens in Sweden” o Tραμπ στηλίτευσε την βορβορώδη κατάσταση που επικρατεί στις πολιτείες που έχουν Δημοκρατικούς κυβερνήτες. Βαλτιμόρη, Πόρτλαντ (εκεί που ο Κυβερνήτης είχε αφήσει να έχουν ανεξάρτητο κράτος οι Αναρχικοί κατά την διάρκεια του όργιου εγκληματικότητας του καλοκαιριού) Νέα Υόρκη και φυσικά Καλιφόρνια.

Υπάρχουν 60.000 άστεγοι στην Καλιφόρνια. Ο μεγαλύτερος αριθμός αστέγων στην χώρα 75% αύξηση από το 2012. Ο Joe Rogan ο οποίος φυσικά προστίθεται σε 1 μεγάλη ομάδα διάσημων που αφήνουν την Καλιφόρνια, χαρακτήρισε την κατάσταση ως αποκάλυψη των ζόμπι. Ο τραγουδιστής των Sex Pistols Johnny Rotten σημείωνε ότι όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι περιττώματα αστέγων και ότι το σπίτι του έχει γίνει στόχος βανδαλισμών.

Το FBI δήλωσε ότι στην Καλιφόρνια ότι μόνο στην κομητεία του Λος Άντζελες η εγκληματικότητα μεταξύ 2018-2019 έχει αύξηση 58% και οι φόνοι μεταξύ συμμοριών 900%!!! Φαίνεται ότι ακολουθούν τα Ελληνικά πρότυπα «δικαιοσύνης» τύπου Παρασκευόπουλου αφού αν για ποινές 1 χρόνου οι καταδικασθέντες εκτίουν 10 μέρες.
Το έγκλημα μεταξύ αστέγων αυξήθηκε 50% μεταξύ 2019-2020 και η κατάρρευση συλλογής σκουπιδιών έχει φέρει επιδημία τύφου στην πόλη του Λος Άντζελες από την έκρηξη του πληθυσμού των ποντικιών. Η αναπληρωτής εισαγγελέας Elizabeth Greenwood διαμαρτυρήθηκε για το ότι το δημαρχείο είναι γεμάτο ποντίκια!

Έτσι μετά το Καράκας της Βενεζουέλα και την πολιτεία της Βαλτιμόρης 1 άλλος «σοσιαλιστικός παράδεισος» αυτός της Καλιφόρνια προστίθεται στις πόλεις που έχουν επιδημία τύφου λόγω των ποντικών.Οι εταιρείες μυοκτονίας και απεντόμωσης υπολογίζουν ότι η πόλη έχει πάνω από 12 εκατομμύρια ποντικούς, μιας και η αριστερίλα έχει μολύνει τόσο τα μυαλά των ανθρώπων που οι «κόκκινοι με πράσινη μάσκα» οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, πέτυχαν να περάσουν νομοσχέδια για να μην σκοτώνονται τα ποντίκια! Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις κάνουν βέβαια ακόμα χειρότερη ζημιά με το να μην αφήνουν τις υπηρεσίες να αποψιλώσουν τα αγριόχορτα με αποτέλεσμα τις μαζικές πυρκαγιές που βλέπουμε κάθε τόσο στις τηλεοράσεις!

 Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Tucker Carlson tonight την κορυφαία εκπομπή συντηρητικών στην χώρα ο γνωστός μας και στην Ελλάδα Tucker παρουσίασε ρεπορτάζ για την επιστροφή της βουβωνικής πανώλης αφού το 1.5% των ποντικών πιστεύεται ότι είναι φορείς του ιού! Ολοταχώς στον μεσαίωνα λοιπόν για την Καλιφόρνια. Είναι που οι Εθνικιστές πηγαίνουν τις  χώρες 500 χρόνια πίσω κυρία Δούρου ε;

Στην Καλιφόρνια για να πληρώσει κάποιος το κατώτατο ενοίκιο θα πρέπει να κερδίζει 50$/ώρα
 ωρομίσθιο που δεν κερδίζει ούτε γιατρός στην Ελβετία, οι λογαριασμοί του γκαζιού έχουν 47% αύξηση, το 65% των αστέγων δεν έχει καν πρόσβαση σε καταφύγια συγκρινόμενο με το 5% του άλλου κομμουνιστικού κράτους των ΗΠΑ αυτού της Νέας Υόρκης. Που ίσως αξίζει και ειδικό άρθρο εξάλλου οτιδήποτε αγγίζει η Μαρξιστική πανώλη, πεθαίνει. Όπως ακριβώς και το κατεστραμμένο κράτος της Ελλάδος.    

Παρόλο την έλλειψη στέγης για τους ντόπιους η Καλιφόρνια έχει δεχτεί μόνο τα 3 τελευταία χρόνια 1 εκ λαθρομετανάστες, το 10% όλων των λαθρομεταναστών που ζουν στις υπόλοιπες 49 πολιτείες των ΗΠΑ και μάλιστα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση σπιτιού σε σχέση με τους άστεγους ντόπιους Αμερικανούς (κάτι μας θυμίζει αυτό).

Το δίκτυο ΜΜΜ είναι ανεπαρκές πέραν από επικίνδυνο λόγω των ληστειών από συμμορίες αστέγων με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μετακινούνται με αυτοκίνητο κάτι που κάνει το Λος Άντζελες την πιο «μποτιλιαρισμενη» πόλη του κόσμου (περισσότερο από Πεκίνο και Δελχί) με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιβαλλοντική μόλυνση, το κόστος καυσίμου και το χάσιμο χρόνου με το ινστιτούτο συγκοινωνιών του Τέξας να δηλώνει ότι ο μέσος κάτοικος LA χάνει 104 ώρες τον χρόνο μποτιλιαρισμένος. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ τα τροχαία περιστατικά αυτοκινήτων που χτυπάνε πεζούς είναι 3πλάσια του Εθνικού Μ.Ο και δικυκλιστές 2πλάσια.

Σύμφωνα με την Αμερικανική ένωση ψυχολόγων το LA είναι η πιο αγχώδης πόλη των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι όλοι οι νεοεποχίτες γκουρού, τα καταφύγια χίπις (ναι έχουν τέτοια), τα χιλιάδες στούντιο Yoga, τα χωρίς γλουτένη τρόφιμα και οι λεωφόροι 6 λωρίδων που οδηγούν σε υπέρ εμπορικά κέντρα δεν προσφέρουν κανένα υπερβατικό νόημα  αφού το LA είναι η πιο μαστουρωμένη πολιτεία μιας και τα ναρκωτικά πρακτικά κυκλοφορούν ελεύθερα.

Σελέμπριτις επιχειρηματίες όπως ο Joe Rogan, o Ben Shapiro, o ιδρυτής της Tesla Elon Musk, o πρώην ηθοποιός του James Bond Pierce Brosnan, οι Kanye West, Tom Hanks, Julia Roberts καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που ακόμα μπορούν οικονομικά, φεύγουν μαζικά από την πολιτεία, με κυριότερους προορισμούς την Φλόριδα, το Μιζούρι και το Τέξας, σε βαθμό που οι Τεξανοί ανησυχούν ότι «ο Κομμουνισμός θα μεταφερθεί στο Τέξας» μιας και οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι επιβεβαιώνοντας τον Νίκο Καζαντζάκη που περιέγραφε τον Κομμουνισμό ως πνευματική ψώρα δεν καταλαβαίνουν τι έφταιξε και σαν το ιό που σκότωσε τον ξενιστή του, τώρα μετακινούνται για να μολύνουν και το Τέξας.

«Όπως πάει η Καλιφόρνια έτσι πάει και το Έθνος» λοιπόν
και αυτό μας δείχνει ποιο είναι το μέλλον της Αμερικής μιας και τα μολυσμένα με το μαρξιστικό δηλητήριο πανεπιστήμια της χώρας θα συνεχίσουν να παραγάγουν νέο-κομμουνιστές ψηφοφόρους μιας και εκεί όπως στην Ελλάδα η Δεξιά ούσα πάντα συστημική και γρανάζι της Νέας Τάξης είναι ανίκανη να ανασχέσει την κατάσταση,  με ειδικούς να προβλέπουν ότι καθαρά λόγω δημογραφίας και μαζικής λαθρομετανάστευσης ο Τραμπ ήταν ο τελευταίος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ με την μορφή που το κράτος έχει σήμερα.  Η  χώρα οδηγείται ταχύτατα στην απόσχιση πολιτειών ,σχηματισμό νέων κρατών/πολιτειών και συνομοσπονδιών και αυτό δεν είναι προφητεία αλλά αυτό που οι στοιχηματζηδες αποκαλούν «σιγουράκι». Το θέμα είναι αν αυτό θα συμβεί αναίμακτα ή όχι.

Μην περιμένετε βεβαίως κάποιον γεωπολιτικό προγραμματισμό και χάραξη πολιτικής με όρους μέλλοντος που λέει ο αγαπητός Γιώργος Κοντογιώργης για την επόμενη μέρα χωρίς Αμερική από τις ανθυπομετριότητες που αποτελούν το πολιτικό σύστημα του Ελλαδιστάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...