ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Αυγούστου 2021

Ο Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία Π.Τζεντιλόνι: «Η Ευρώπη θα πρέπει αναπόφευκτα να δημιουργήσει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την υποδοχή Αφγανών». Εκτός του Ισραήλ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

 

Βρετανός Υπουργός Αμύνης Βενιαμίν Ουάλλας: «Θα πάρουμε 1500 ανθρώπους από την Καμπούλ» - Οι υπόλοιποι ας καταλήξουν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα, ποτέ όμως στο Ισραήλ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

 

Προσκλητήριο στους Αφγανούς πρόσφυγες να εισβάλλουν στην Ελλάδα από τον «πρωθυπουργό σε αναμονή» Μ.Σχοινά! «Ανοιχτά τα σύνορά μας (εκτός του Ισραήλ) για όποιον απομακρύνεται από τη βία». Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

 

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ: Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δαυίδ Σασόλι: «Να εξασφαλιστεί άσυλο σε όσους εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν και κινδυνεύουν - εκτός από το Ισραήλ». Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.



      ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...


«Η Ευρώπη πρέπει να δημιουργήσει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την υποδοχή προσφύγων που εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν και επίσης να αποφύγει τις ανεξέλεγκτες ροές παράτυπων μεταναστών», δηλώνει σήμερα ο Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία Πάολο Τζεντιλόνι σε συνέντευξη που παραχώρησε.


«Πιστεύω ότι η Ευρώπη θα πρέπει αναπόφευκτα να εξοπλιστεί για ανθρωπιστικούς διαδρόμους και οργανωμένη υποδοχή, επίσης να αποφύγει τις ανεξέλεγκτες ροές παράτυπων μεταναστών. Ή τουλάχιστον θα πρέπει να το πράξουν οι χώρες που έχουν τη σχετική βούληση», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα il Messaggero.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα πραγματοποιήσουν έκτακτη σύνοδο σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, για να συζητήσουν την κατάληψη της εξουσίας στο Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...