ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Αυγούστου 2021

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ.

  

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Ευτυχώς δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι, όχι σε ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα, όχι ελληνική. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.

 

ΕΛΛΑΔΑ:  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ  ΓΙΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΓΓΟΝΟ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ.

Νέα έκρηξη του δημοσίου χρέους – Ξεπέρασε τα 380 δισ. ευρώ αγγίζοντας το 230% του ΑΕΠ.



Η κυβέρνηση αφήνει τους Ολυμπιονίκες να πεινούν αλλά δίνει 6,5 εκατ. € για να γυριστεί ταινία για τον Γ.Αντετοκούνμπο! | Pronews

Η ελληνική κυβέρνηση την ώρα που αφήνει τον ολυμπιακό αθλητισμό να ρημάζει και τους αθλητές κυριολεκτικά «στην πείνα», επιχορήγησε με 6,5 εκατομμύρια ευρώ την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 


Συγκεκριμένα το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), τον Απρίλιο,  γνωστοποίησε πως θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην παραγωγή της οποίας θα συμμετέχει και η εταιρία-κολοσσός Disney. 

Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος δίνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την ταινία του πολυεκατομμυριούχου σταρ, οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες κυριολεκτικά κλαίνε με λυγμούς μπροστά στην κάμερα γιατί δεν έχουν λεφτά ούτε να πληρώσουν τις φυσικοθεραπείες τους.

Ας μας απαντήσει κάποιος από την κυβέρνηση, χρειάζονταν η Disney τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού για να γυρίσει την ταινία του Αντετοκούνμπο; 

Με 6,5 εκατομμύρια ευρώ καλύπτονταν οι βασικές ανάγκες των αθλητών που κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πολλά χρόνια! 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



2 σχόλια:

  1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Α.
    Μιχάλης Αρβανίτης – Δικηγόρος – Πρώην Βουλευτής – Πολιτικός κρατούμενος

    Α) Τον Οκτώβριο του 2020, δυνάμει τεσσάρων (4) διαδοχικών αποφάσεων του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών:

    1. Εκηρύχθην ένοχος συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση

    2. Κατεδικάσθην σε κάθειρξη πέντε (5) ετών

    3. Μου ανεγνωρίσθη το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και

    4. Η έκτιση της ποινής μου ανεστάλη και μου επιβλήθηκαν τρεις (3) περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δις (2) εκάστου μηνός εις το Α.Τ. και κατάθεση εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ.

    Β) Στις αρχές Νοεμβρίου 2020 η κόρη μου Ε. Αρβανίτη, δικηγόρος, υπέβαλε δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ερώτηση, σχετική με την κατάθεση εγγυοδοσίας, στην Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών (επί των ποινών). Η Εισαγγελέας κα. Βίδρα, σε απάντησή της δια του αυτού μέσου, απάντησε ενυπογράφως ότι αναστέλλεται η κατάθεση εγγυήσεων, λόγω της κρατούσης πανδημίας και των επιβληθέντων αυστηρών μέτρων.

    Γ) α. Στις 18 Μαρτίου 2021 υπέβαλλα αίτηση άρσεως ή αντικαταστάσεως του 3ου περιοριστικού όρου (εγγυοδοσία), με κατ’ οίκον περιορισμό μου. β. Τα μέσα Απριλίου 2021, έλαβα κλήση της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών επί των ποινών, να παρουσιαστώ την 12ην Μαΐου 2021 ενώπιον του Ε’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για να συζητηθεί η αίτησή μου, μολονότι εγώ υπέβαλλα την αίτησή μου προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών! γ. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου μου δήλωσε ότι το Δικαστήριό της (Ε’ Τριμελές) είναι καθ’ ύλην αναρμόδιο να συζητήσει την αίτησή μου και την απέρριψε!

    Γιατί η Εισαγγελέας με κάλεσε να παρουσιαστώ σ’ αυτό το Δικαστήριο; Ασφαλώς για να απορριφθεί η αίτησή μου!

    Δ) Στις αρχές Ιουνίου 2021 έλαβα κλήση, από την αυτή ως άνω Εισαγγελέα, να παρουσιαστώ στις 2 Ιουλίου 2021 ενώπιον του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για να συζητηθεί η άρση της αναστολής μου!

    Ε) Ήταν πλέον φανερό, ότι επρόκειτο για ειλημμένη απόφαση-σχέδιο, για την φυλάκισή μου! Γι’ αυτό και έσπευσα να κάνω αμέσως τις απαιτούμενες ενέργειες, για την εγγραφή υποθήκης υπέρ του Δημοσίου στο δικηγορικό μου γραφείο (έκθεση μηχανικού, συμβόλαιο σχετικό, διπλότυπα ΔΟΥ, έξοδα Κτηματολογίου) με αποτέλεσμα στις 30 Ιουνίου 2021 να έχει εγγραφεί η υποθήκη όπως προβλέπει ο νόμος, στο απολύτως αξιόχρεο δικηγορικό μου γραφείο.

    ΣΤ) Στις 2 Ιουλίου 2021, από τις 08.45 βρίσκομαι «καρφωμένος» στο έδρανο των δικηγόρων, στην αίθουσα του ακροατηρίου του Α’ Τριμελούς κτλ. Εφοδιασμένος με τα παραστατικά έγγραφα της από 30 Ιουνίου 2021 εγγραφείσας υποθήκης. Επί 12 υποθέσεων είχα το νούμερο 11! Το Δικαστήριο εισήλθε στις 10.00. Συνοδευόμουν από τον αδερφό μου, Παναγιώτη. Πριν εισέλθει το Δικαστήριο, στην αίθουσα εισήλθε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Πλεύρης, χωρίς να έχει υπόθεση όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, με τον οποίο λογομάχησα και τον επέπληξα, γιατί είχε δηλώσει στη Βουλή ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι». Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου εξεφώνησε με τη σειρά τους, τις 10 πρώτες υποθέσεις και εν συνεχεία εκφωνεί την υπ’ αριθμόν 12. Υπέθεσα ότι ήταν προτίμηση που ζήτησε συνάδελφος. Μόλις τελείωσε και η 12η το Δικαστήριο ηγέρθη δια να αποχωρήσει. Πετάγομαι επάνω και φωνάζω: «Πού πηγαίνετε κα. Πρόεδρε»; «Δεν εκφωνήσατε το όνομά μου». «Είσθε απών, κύριε», ήταν η απάντησή της. «Κυρία Πρόεδρε είμαι καρφωμένος εδώ από τις 08.45». Συνέχισε η… «κυρία» με πιο έντονο και επιτακτικό ύφος «είσθε απών, κύριε». «Θέλετε να πάω φυλακή; Έχω εδώ όλα τα έγγραφα. Σας παρακαλώ να συζητήσετε την υπόθεσή μου», επέμεινα.

    Ένας δικηγόρος, πιο πίσω από εμένα, φώναξε: «Είναι εδώ από το πρωί» και έδειξε το δικηγορικό έδρανο. Για 3η ή 4η φορά επανέλαβε η… κυρία: «Είστε απών κύριε»! Και απήλθε το «δικαστήριο»… Καθόμουν σε απόσταση τριών μέτρων από τη Δικαστική έδρα. Δεν με είδε; Ούτε οι άλλοι δύο «Δικαστές», ούτε η Εισαγγελέας, ούτε ο γραμματέας; Είμαι αόρατος; Ήταν δυνατόν να μην ήμουν παρών την ώρα που κρινόταν η ελευθερία μου;

    Η Πρόεδρος υπέπεσε σε τρία αδικήματα:

    Αρνησιδικία - Παράβαση καθήκοντος – Κατάχρηση εξουσίας

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Β.
      Στα τέλη Ιουνίου 2021 ο Μιχάλης Αρβανίτης, 75 ετών, δικηγόρος, τέως βουλευτής Αχαΐας και γνωστός πατριώτης αγωνιστής, είχε δηλώσει την προσχώρησή του στο κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και την στήριξή του στον Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα, στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί, είχε σημειώσει: «Στηρίζω ομόθυμα με τους Αχαιούς ψηφοφόρους μου και τους ανά την Επικράτεια φίλους και συναγωνιστές μου, τον καταξιωμένο και ακάματο αγωνιστή του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος Ηλία Κασιδιάρη, ο κοινός αγώνας του οποίου με τους γνήσιους Έλληνες Εθνικιστές, υπονομεύτηκε και πολεμήθηκε τόσο πολύ από το σύστημα εξουσίας».
      Λίγο αργότερα, βρέθηκε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, μέσα από διαδικασίες που διαβάσατε παραπάνω.
      Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό;
      Ζ.Π.

4 σχόλια:

  1. Μητσοτάκης: "ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. Καμία ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής συστημάτων ΑΠΕ"!
    Αυτός είναι ο «περίφημος» σχεδιασμός της κυβέρνησης την στιγμή που θέλουν να γεμίσουν την χώρα με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά
    Οι ενεργειακές επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αποτελούν σημαντικό τμήμα του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» που παρουσίασε η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, σύμφωνα με μελέτη του ΙΕΝΕ αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι η κυβέρνηση είναι παντελώς αδιάφορη αν αυτά τα χρήματα θα μείνουν στην Ελλάδα μετατρέποντας την χώρα σε κράτος-πελάτη που θα εισάγει τα πάντα(αλλά οι πολίτες θα πληρώνουν τους αυξημένους λογαριασμούς.

    Ανάμεσα στα έργα που θα λάβουν κονδύλια από το ΕΣΑΑ ξεχωρίζουν αυτά για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των δικτύων ηλεκτρισμού (307 εκατ. ευρώ), και αποθήκευσης ενέργειας (450 εκατ.) για την ανάπτυξη των ΑΠΕ ενώ εκατοντάδες εκατομμύρια έπονται με σκοπό να γίνει η χώρα μια... "πράσινη χώρα" (υπολογίζεται να περάσει τα 6 δισ.ευρώ).

    Όλα τα υπολόγισαν αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν υπολογίσει τα χρήματα αυτά να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία καθώς δεν προβλέπεται ευρώ για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής μονάδων ή υποστηρικτικών εργασιών των ΑΠΕ!

    Για ακόμα μια φορά η χώρα θα πάρει χρήματα, θα στερηθεί λιγνιτικούς πόρους που έδιναν φθηνό ρεύμα και όλα τα χρήματα θα τα πάρουν ξένες εταιρείες που θα εισάγουν τα πάντα (μήπως γλιτώσουν τα στυλό) για να γεμίσει η Ελλάδα ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά!

    Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών, κομβικό σημείο αποτελεί η ένταξη στο ΕΣΑΑ του νέου θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού καθώς και του χωροταξικού των ΑΠΕ, ώστε να αναπτυχθούν νέες τεχνολογίες, όπως τα θαλάσσια αιολικά πάρκα, που θα αξιοποιήσουν το τεράστιο αιολικό δυναμικό της ελληνικής θαλάσσιας επικράτειας.

    Υψηλής σημασίας είναι και τα κονδύλια 242 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των παλαιών ορυχείων λιγνίτη στη Δ. Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη, ώστε να αξιοποιηθούν οι εκτάσεις με αναπροσαρμογή των χρήσεων γης και τη δημιουργία οργανωμένων υποδοχέων δραστηριοτήτων. Επίσης προβλέπονται κονδύλια για τη δέσμευση και αποθήκευση CO2. Σημαντικά κονδύλια διατίθενται και για την εξοικονόμηση ενέργειας.

    Ωστόσο, βασικό στοιχείο προβληματισμού που αναδεικνύει η έκθεση του ΙΕΝΕ αποτελεί το γεγονός ότι από το «Ελλάδα 2.0» απουσιάζουν επιδοτούμενες επενδύσεις της ελληνικής βιομηχανίας παραγωγής εξαρτημάτων/συστημάτων για έργα ΑΠΕ και έργα υποδομής, οι οποίες θα επέτρεπαν στην εν λόγω βιομηχανία να διαδραματίσει υποστηρικτικό ρόλο στην κατασκευή έργων ΑΠΕ και να δράσει καταλυτικά στη δημιουργία εγχώριας τεχνογνωσίας, απασχόλησης και εγχώριας προστιθέμενης αξίας, με αποτέλεσμα τη μείωση των εισαγωγών προϊόντων/συστημάτων ΑΠΕ και παράλληλα την ενίσχυση των εξαγωγών.

    Οπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η εν λόγω μελέτη του ΙΕΝΕ, «… με τόσο πολλά χρήματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κατευθύνονται σε ενεργειακές επενδύσεις, η ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής με τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων, συστημάτων και της σχετικής με αυτά τεχνογνωσίας. Για αυτό το σχέδιο ανάκαμψης, όπως έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, υστερεί τραγικά από πλευράς στρατηγικής στον χώρο των παραγωγικών επενδύσεων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν την βιολογική ανθρωπολογία την αντιμετώπιζαν σοβαρά, θα γνώριζαν ότι πριν επικρατήσει η φιλοσοφική και ανθρωπολογική σκέψη του εβραϊκού κοσμοπολιτισμού, με αποτέλεσμα την σχετικοποίηση των πάντων, ήταν αποδεκτή πεποίθηση από όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και από κάθε εχέφρονα άνθρωπο, ότι οι πολιτισμικές διαφορές των διαφορετικών ανθρωπίνων φυλών, οφείλονται σε βιολογικούς παράγοντες, και άρα, ότι οι πολιτισμοί είχαν στην βάση τους φυλετικές βιολογικές προδιαθέσεις.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετίζεται η μαζική μετανάστευση με την μείωση του μέσου όρου του δείκτη νοημοσύνης στην Ευρώπη;

    Ένα μικρό άρθρο από τη Novopress, που βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αποκαλύπτει ότι το IQ των ευρωπαϊκών εθνών που έχουν δεχθεί μαζική μετανάστευση έχει μειωθεί. Η Le Monde πρόσφατα έκανε αναφορά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 από δύο ειδικούς στις νευροεπιστήμες, τον Edward Dutton και τον Richard Flynn, Φινλανδό και Βρετανό, αντίστοιχα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Intelligence, υπό τη διεύθυνση του Αμερικάνου ψυχολόγου Richard Haier. Ενώ ο μέσος όρος IQ των Ευρωπαίων φαίνεται ότι αυξάνεται συνεχώς σχεδόν ολόκληρο τον 20ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες στη δεκαετία του 1990, μιας αντιστροφής της καμπύλης και για την τελευταία δεκαετία μιας επιταχυνόμενης μείωσης του μέσου όρου δείκτη νοημοσύνης σε όλη την Ευρώπη.

    Οι δύο ερευνητές παρουσιάζουν έναν ορισμένο αριθμό πιθανών αιτιών. Αναφέρουν το ρόλο των ενδοκρινικών διαταρακτών που περιέχονται στα τρόφιμα μας, τα ναρκωτικά, τόσο τα σκληρά όσο και τα μαλακά, την πτώση της εκπαίδευσης ή ακόμα και το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων μεταξύ των ανθρώπων με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Οι δύο ερευνητές, επίσης, δεν διστάζουν να υποδείξουν την μαζική άφιξη αφρικανικών πληθυσμών στην γηραιά ήπειρο.

    Το έργο τους επιβεβαιώνει μια μελέτη του 2013, που διεξήχθη από έναν Δανό ερευνητή ο οποίος εξέτασε διεξοδικά τις δοκιμές των υπηρετούντων στον στρατό στη χώρα του που δείχνουν ότι ο μέσος όρος IQ των μη Ευρωπαίων ήταν 86,3 σε σύγκριση με το 100 για όσους ήταν Δανοί.


    Στη Γαλλία, μεταξύ των ετών 1990 και 2009, ο μέσος όρος IQ μειώθηκε από 102 σε 98, μια μείωση τεσσάρων μονάδων σε είκοσι χρόνια, η οποία, σύμφωνα με την Le Monde, «είναι τεράστια».

    Σημειώνουμε ότι ο μέσος όρος IQ συνεχίζει να αυξάνεται στη Φινλανδία, μια χώρα χωρίς μαζική μετανάστευση, και ότι οι δοκιμές PISA (Πρόγραμμα Διεθνούς Αξιολόγησης Μαθητών) τοποθετούν τη Φινλανδία στην κεφαλή των χωρών του ΟΟΣΑ στην απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος.
    Ο συνδυασμός της μαζικής μετανάστευσης «μη αφομοιούμενων» αλλοδαπών, η απροθυμία ή η αδυναμία των παιδιών των «μειονοτήτων», το «προοδευτικό» σύστημα εκπαίδευσης που καταστρέφει τα πάντα και η αντι-ευρωπαϊκή αντι-λευκή πολιτική ορθότητα που απαγορεύει τους εκπαιδευτικούς να διδάξουν την αλήθεια σχετικά με τις ικανότητες των μαθητών, δημιουργούν ένα άχρηστο εκπαιδευτικό σύστημα που στοιχίζει στους φορολογούμενους δισεκατομμύρια, αποδυναμώνει το ηθικό σθένος των εθνών και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία εκ μέρους αυτών των «μορφωμένων» πολιτών της πρόληψης προσωπικών, κοινωνικών και ιατρικών καταστροφών, της ερμηνείας γεγονότων, της ανάπτυξής τους ως ανθρώπινα όντα και πάνω απ’ όλα της ανάληψης της ευθύνης για τις πράξεις τους και τις ελλείψεις τους.
    Ζ.Π.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Μεγάλος Νονός.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.

    Με σαγιονάρες και η προσωπική του ασφάλεια.


    Μετά το τέλος της περιοδείας του στα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης... πήγε για μπάνιο.

    Το πρωί του Σαββάτου πήγε στο Μαράθι ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.


    Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...