ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Αυγούστου 2021

Βρετανός Υπουργός Αμύνης Βενιαμίν Ουάλλας: «Θα πάρουμε 1500 ανθρώπους από την Καμπούλ» - Οι υπόλοιποι ας καταλήξουν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα, ποτέ όμως στο Ισραήλ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

 

Προσκλητήριο στους Αφγανούς πρόσφυγες να εισβάλλουν στην Ελλάδα από τον «πρωθυπουργό σε αναμονή» Μ.Σχοινά! «Ανοιχτά τα σύνορά μας (εκτός του Ισραήλ) για όποιον απομακρύνεται από τη βία». Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

 

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ: Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δαυίδ Σασόλι: «Να εξασφαλιστεί άσυλο σε όσους εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν και κινδυνεύουν - εκτός από το Ισραήλ». Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.


       

            ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας σε ένα αξιολύπητο λογίδριο για την «κηδεία» του Αφγανιστάν, περιέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην «μήτρα» της σύγχρονης ισλαμικής τρομοκρατίας με την κατάρρευση του μετώπου και την επαναφορά των Ταλιμπάν στην εξουσία μετά από είκοσι χρόνια, αλλά και την δημιουργία ενός τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος εκατομμυρίων φυγάδων που απειλούν πλέον ευθέως την Ελλάδα, ως πρώτο σταθμό της ΕΕ από τα ανατολικά σύνορά της.



Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:  «Χθες και προχθές απομακρύναμε 370 Βρετανούς εργαζόμενους και πολίτες. Μια ομάδα 782 Αφγανών θα απομακρυνθεί από τη χώρα μέσα στις επόμενες 24 έως 36 ώρες.

Αλλά αναγκαστικά θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω και δεν μπορέσουν να διαφύγουν». 

Πόσοι θα πάνε στην Βρετανία; «Στοχεύουμε στην εκκένωση 1.200-1.500 πολιτών από την Καμπούλ με βάση τη χωρητικότητα των αεροσκαφών μας και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Ουάλας.


Και οι υπόλοιποι... Ελλάδα! 

Ερωτηθείς πως αισθάνεται βλέποντας τη σημαία των Ταλιμπάν να κυματίζει στο πρώην κτίριο της βρετανικής πρεσβείας στην Καμπούλ, ο  Μ. Ουάλας δήλωσε:

«Συμβολικά, κανένας μας δεν το ήθελε αυτό».

Δεν πειράζει! Με τόσους Αφγανούς που θα έρθουν στην Ελλάδα, σιγά-σιγά θα κυματίζει στην Ελλάδα η πρώην αφγανική σημαία...

Aλλωστε χθες ο ίδιος ο επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς και «εν αναμονή πρωθυπουργός» κατά ορισμένους, κάλεσε και επίσημα τους Αφγανούς να έρθουν στην Ελλάδα!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...