ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Αυγούστου 2021

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

 

ΣΠΑΝΙΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΑΡΚ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ CERN

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. Το 10% των αλλοδαπών που έφτασαν στην Λέσβο είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ) ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.Οι Νορβηγοί μας δίνουν χρήματα για να κρατήσουμε τους λαθρομετανάστες. Η Νορβηγία χρηματοδοτεί 1.000 νέες θέσεις παραμονής για «ευάλωτους» αλλοδαπούς.

 

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΟΥ Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ: ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΪΑ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ρόμπερτ Χαϊνλάιν: "Αστροναύτης Τζόουνς".





Του Ευάγγελου Αντώναρου

Είναι αδιανόητο σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα να εξαφανίζεται από προσώπου γης ο πρωθυπουργός, εν μέσω πανδημίας, εν μέσω πυρκαγιών, εν μέσω αφγανικής κρίσης, για τέσσερις ολόκληρες μέρες, και κανένα (σχεδόν) μέσο ενημέρωσης να μη θέτει το αυτονόητο ερώτημα: Που είναι; Με τι ασχολείται;


Θα μου πείτε: Τι μας εκπλήσσουν όλα αυτά όταν τα ΜΜΕ (τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά) καταπίνουν αμάσητα όποια τροφή τους σερβίρουν τα υπόγεια του Μαξίμου: Όπως σήμερα που ξαφνικά ανακάλυψαν τις …φοβερές συνέπειες της αφγανικής κρίσης με τα τεράστια μεταναστευτικά ρεύματα που ήδη κινούνται.

Θα με ρωτήσετε: Μα ο πρωθυπουργός, ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός, δεν έχει δικαίωμα να πάει κάπου μεσούντος του θέρους; Κατ΄αρχάς ναι. Αλλά σε δεύτερη ανάγνωση φέτος ειδικά όχι — γιατί τα θέματα είναι πολλά κι ανοιχτά. Κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθανόταν ότι έπραττε το σωστό, δεν θα δίσταζε να πληροφορήσει επίσημα τον ελληνικό λαό. Αλλά έχει τη φωλιά του λερωμένη και το κάνει στα μουλωχτά.

Θα απορήσετε: Καλά τόσο πολύ τον νοιάζει πια το λαϊκό αίσθημα των ανθρώπων που δοκιμάζονται; Πολλές φορές, είναι αλήθεια, έχει αποδείξει με την πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης που τον χαρακτηρίζει, ότι λίγο τον ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο μέσος άνθρωπος — ναι αυτός που είναι εξαρτημένος από τον μισθό του.

Αλλά: Και η εν γένει αυταρχική και αυτάρεσκη συμπεριφορά του έχει όρια, ειδικά όταν η υποτιθέμενη δημοτικότητα του δοκιμάζεται. Γι αυτό και αποκρύπτει που είναι και τι κάνει. Ότι επιμένει όμως να είναι άφαντος για τέσσερις μέρες κάνει την μυστικότητα που περιβάλλει την εξαφάνιση του ακόμη πιο ένοχα ύποπτη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. "Σας σιχαθηκε η ψυχη μου, καρκινακια του πλανητη, σκα@@ριολες" ΤΖ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νόμοι στην αρχαία Ελλάδα:

    «Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω».

    Δηλαδή:

    Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
    1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
    2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
    3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
    4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
    5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
    6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
    7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
    8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
    9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
    όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΣΑΛΑΡΗ: «ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA, ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ».

    ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ:

    «Δεν υπηρέτησα κανέναν άλλον πέρα από την εφημερίδα και τον αναγνώστη. Δεν τρύπωσα ποτέ σε κρατική υπηρεσία. Δεν πήρα ποτέ ούτε μια δεκάρα από κόμματα, οργανώσεις, πολιτικούς, επιχειρηματίες, λεφτάδες, σκυλάδες, πράκτορες, ντόπιους και ξένους. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι αγόρασε την πένα, το μυαλό, τη συνείδησή μου. Ο καλός Θεός με βοήθησε ν' αποφύγω τις κακοτοπιές, τους πειρασμούς, τα δολώματα, τους εκβιασμούς και όλα αυτά τα άνθη του κακού που πνίγουν το χώρο μας. Χαίρομαι που ο Μητσοτάκης, ο Έβερτ, ο Σαμαράς, ο Ανδρέας, ο Λάτσης, ο Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλαφούζος, η Αγγελοπούλου και ο οποιοσδήποτε "κάποιος" . . . ουδέ καν διανοήθηκε να πει "μωρέ, πόσο κάνει η πένα σου; Τι θέλεις για να μιλήσεις ή να σωπάσεις;»
    (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

    Ο Χρήστος Πασαλάρης γεννήθηκε το 1925 στα Εξάρχεια σπούδασε ιατρική και πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα και δημοσιογραφία στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του έδρασε στο γαλλικό σοσιαλιστικό κίνημα και η μητέρα του, γεννημένη στο Μοναστήρι της σκλαβωμένης Μακεδονίας, ήταν κόρη του Μακεδονομάχου Ναούμ Κωνσταντινίδη, οπλαρχηγού του Παύλου Μελά. Σύζυγός του υπήρξε η σπουδαία ζωγράφος Λούη Σηλυβρίδου-Πασαλάρη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην βίλα του Κυριακού στο Πόρτο Χέλι, ιδιοκτήτη του Αntenna που μας "ενημερώνει", κρυβόταν ο τριημερακιας Μητσοτάκης, σχεδιάζοντας με τον ολιγαρχη που τον πηγαινοφερνει με το ελικόπτερο του μπίζνες πάνω και στα καμμενα. Όχι θα καθόταν να σκάσει για τις προηγούμενες και νέες φωτιές και τους πυροπληκτους
      " Οι λυγμοί της χώρας που υποφέρει είναι για τον Μητσοτάκη ευκαιρία κονόμας. Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Δεν συγκινείται και δεν θλίβεται με τίποτα. Ούτε με ένα εκατομμύριο στρέμματα καμένου δάσους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε χρόνο. Λίγες ώρες μετά τις καταστροφικές φωτιές οι οποίες ακόμα συνεχίζονται, ανακοίνωσε τα σχέδια του για την επόμενη μέρα: Είσοδος των τεχνικών εταιριών και των ιδιωτών στην αναδάσωση. Ουσιαστικά ανακοίνωσε την ιδιωτικοποίηση της.
      Του απάντησε από την Εφημερίδα των Συντακτών ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, κύριος Γιώργος Καρέτσος: «Η αναδάσωση είναι πολύ σοβαρό θέμα για να λέμε ότι πρέπει να τις αναλάβουν κάποιοι και μάλιστα από αύριο. Πρέπει να περάσουν 1-2 χρόνια, να φανεί η δυνατότητα της φυσικής αναγέννησης και να μελετηθεί με τους κατάλληλους τρόπους. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι σύμβουλοι εισηγούνται τέτοιες αρλούμπες».
      Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετεί όλες αυτές τις αρλούμπες, αν δεν τις σκέφτεται ο ίδιος. Ο λάκκος που έχει η φάβα, είναι η μεθόδευση του προκειμένου να βάλουν στο χέρι το χρήμα. Η πρωτοφανής καταστροφή μπορεί να γίνει ευκαιρία αρπαχτής. Το δημόσιο χρήμα να καταλήξει σε συγκεκριμένες τσέπες.«Ανάδοχοι αναδάσωσης», τεχνικές εταιρίες, ιδιώτες. Το πάρτι της ιδιωτικοποίησης της αναδάσωσης τώρα αρχίζει.
      Ο φανατικά κρατικοδίαιτος Κυριάκος Μητσοτάκης μονίμως φαντασιώνεται λύσεις στα πλαίσια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Προσπαθεί να κατευθύνει το χρήμα στις τσέπες αυτών που τον σπονσονάρουν, στις τσέπες των φίλων και των χορηγών του. Την επόμενη μέρα της μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης δεν σκέφτηκε την ενίσχυση της πυροσβεστικής, των δασαρχείων, των εθελοντών δασοπυροσβεστών. Δεν σκέφτηκε τον εθνικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Σκέφτηκε τον τρόπο που θα παραδώσει τα δάση στις τεχνικές εταιρίες και στους ιδιώτες οικονομισάριους.
      Οι λυγμοί της χώρας που υποφέρει είναι για τον Μητσοτάκη ευκαιρία κονόμας. Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Δεν συγκινείται και δεν θλίβεται με τίποτα. Ούτε με ένα εκατομμύριο στρέμματα καμένου δάσους.
      «Προτιμώ να αναθέτω έργα από τα να συλλέγω χρήματα και δωρεές....η είσοδος ιδιωτών για έργα σε καμία περίπτωση δεν αντιστρατεύεται το δημόσιο χαρακτήρα του δάσους». Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του. Αναθέσεις έργων, σημαδεμένες business, σκοτεινό χρήμα των offshores.
      Ο τρόπος που κινείται ο Μητσοτάκης είναι της ύαινας και του γύπα που περιμένουν το θύμα τους να ψοφήσει και να το κατασπαράξουν. Ο Μητσοτάκης πάνω στο πτώμα του δάσους σχεδιάζει φαγοπότι αναδάσωσης. Όμως η απληστία του και η συναισθηματική του ανεπάρκεια δεν τον αφήνουν ν’άντιληφθεί την πραγματικότητα. Η συμπεριφορά του την περίοδο της καταστροφής ξεπέρασε τα όρια της ανοχής και αντοχής του λαού μας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...