ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Αυγούστου 2021

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ: ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΪΑ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ρόμπερτ Χαϊνλάιν: "Αστροναύτης Τζόουνς".

 

ΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΦΕΔΡΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

 

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΟ ΑΧΑΪΑΣ. Ο «ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ» ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

  

 

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΒΟΓΛΗΣ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ».

 

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΛΙΝΤ ΗΣΤΓΟΥΝΤ

 

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΑΪΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ 3.400 ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΓΛΑΥΚΑΣ.

 

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΕΚΛΑΠΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 400 Π.Χ.

 

ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

 

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΖΩΝ ΓΟΥΕΗΝ

 

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΑΙΝ ΝΤΕΛΟΝ



 Όλγα Κεφαλογιάννη: Ερωτευμένη μιλά για τη σχέση της - «Ο Μίνωας δεν ήξερε τι δουλειά κάνω».  Από  το  Pronews.

Η  Όλγα  Κεφαλογιάννη  έχει τώρα όλα τα προσόντα για  να γίνει πρόεδρος της ΝΔ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: πολλοί έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, επιχειρηματίες, έπιασαν το νόημα γοργά. Για να προωθηθούν πολιτικά και οικονομικά δεν αρκεί να επισκεφθούν την συναγωγή και να βραχνιάσουν ουρλιάζοντας Αλληλούϊα (=δόξα στον Ιεχωβά), να τιμούν το «ολοκαύτωμα» και να επισκέπτονται το Ισραήλ. Απαιτούνται δραστικότερες συμπεριφορές. Ένα συμπεθεριό (από αγάπη βέβαια) λύνει όλα τα προβλήματα…
 
 
 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ερωτευμένη μιλά για τη σχέση της - «Ο Μίνωας δεν ήξερε τι δουλειά κάνω».  Από  το  Pronews.
 
Με νέο έρωτα η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο «εκλεκτός» της καρδιάς της είναι ο γνωστός συνθέτης, Μίνωας Μάτσας, με τον οποίο μάλιστα έχει εμφανιστεί και δημόσια.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε αρχικά για το πόσο ξαφνικά μπήκε ο έρωτας ξανά στη ζωή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».
Ο σύντροφός της δεν γνώριζε ποια ήταν, όταν πρωτογνωρίστηκαν, όπως αποκάλυψε άλλωστε: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα...»
Αναφορικά με το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Μάνθο Πενθερουδάκη, ανέφερε για ποιο λόγο προχώρησε στη δημοσιοποίησή του: «Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Υπό αυτή τη λογική θεώρησα ότι είναι πιο σωστό να είμαι και εγώ εκείνη που θα ανακοινώσει ότι γύρισα σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτεί ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος».
Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, καθώς όπως πρόσθεσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε δεκαπέντε χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας; Όταν αντιληφθήκαμε ότι τα πράγματα έκαναν τον κύκλο τους, δεν εθελοτυφλήσαμε, αντιθέτως σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε παρακάτω. Στη ζωή δεν πρέπει να σεβόμαστε τις αλλαγές».

Έχει τώρα όλα τα προσόντα να γίνει πρόεδρος της ΝΔ.


 
ΟΤΑΝ  ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.



Τρέλανε τους Τούρκους το πλούσιο μπούστο της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη στη συνάντησή της με τον ομόλογό της Εγκεμέν Μπαγίς.

Η Ολγα, πρωτότοκη θυγατέρα του Ανωγειανού Γιάννη Κεφαλογιαννη, γιατρού, αντιστασιακού κατά της χούντας, υπουργού και βουλευτή-φαινόμενο, που εξελέγη για πρώτη φορά το 1958, σε ηλικία 25 ετών, βουλευτής Ρεθύμνου, και έως το 2007 συμπλήρωσε 14 θητείες στη Βουλή των Ελλήνων, έχει ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ βαρύ πολιτικό και ιστορικό όνομα.

Η  Ολγα,  με γνήσια μεσογειακή ομορφιά,  ντελικάτη και φορτωμένη με πτυχία (Νομικής της Αθήνας, King’s College του Λονδίνου, Σχολή Fletcher στο Tuffts της Μασαχουσέτης).
Η  ζωή  της  Όλγας  συμβαδίζει  με εκείνη την προτρεπτική ρήση του Βιεννέζου Ζίγκμουντ Φρόιντ που λέει ότι «σε αποφάσεις δευτερεύουσας σημασίας είναι χρήσιμο να εξετάζουμε τα υπέρ και τα κατά. Σε κρίσιμα ζητήματα, όμως, η απόφαση πρέπει να προέρχεται από την καρδιά».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  1. Εισαγγελέας και διοικητής της Ε.Υ.Π. Δ.Παπαγγελόπουλος: «Κατοχικό δικαστήριο η Προανακριτική - Το μεγαλύτερο σκάνδαλο παγκοσμίως».
    Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σημείωσε συνέντευξή του για την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis, ότι «έκανα λάθος», καθώς -κατά τη γνώμη του- «δεν ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως Ελληνικού Κράτους, αλλά παγκοσμίως».
    Αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του πρόσωπο «της διετίας», απάντησε πως «τα λαϊκά δικαστήρια δεν τα φοβάμαι, τα στημένα φοβάμαι, όπως αυτά της Προανακριτικής Επιτροπής».
    Και στη συνέχεια έκανε λόγο για «συνθήκες απαράδεκτες. Απορώ πώς διατηρήθηκα γερός με αυτές τις συνθήκες. Αυτό το οφείλω στον Θεό και στη γερή μου κράση. Ήταν πραγματικά ένα κατοχικό δικαστήριο. Προσπάθησαν να με φιμώσουν. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά».
    «Κατόπιν αυτών άκουσα τις υποδείξεις των δικηγόρων μου», είπε, για να συμπληρώσει πως η απόφασή του να αποχωρήσει, «δεν είναι υποχώρηση, ούτε αρνήθηκα να απαντήσω, γιατί είχα το δικαίωμα και να μην εμφανιστώ και να μην απαντήσω».
    «Είναι βέβαιη μια πολιτική κατάχρηση εξουσίας. Δεν θα χρειαστεί να τους καταγγείλω μόνο εγώ, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος για την υπόθεση, ακόμη και ο οποιοσδήποτε πολίτης που παρακολουθεί την υπόθεση», επισήμανε.
    Και υπογράμμισε ότι είναι «πασιφανής η αθωότητά μου παρά τις μεθοδεύσεις».
    Γενικά για την υπόθεση Novartis τόνισε: «δεν είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους. Έκανα λάθος, θα έλεγα και παγκοσμίως. Η συμφωνία ήταν πλήρης δικαίωσή μου. Το πρόστιμο μόνο που επεβλήθη, είναι το μεγαλύτερο που επιβλήθηκε εκτός Αμερικής».
    Και πρόσθεσε ότι οι εισαγγελείς δεν επηρεάστηκαν από εκείνον ή την κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ).
    «Δεν αναφερθήκαμε (με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο) σε κανένα όνομα πολιτικού. Σεβαστήκαμε το τεκμήριο της αθωότητας, αντιθέτως με εκείνους». Ούτε κατηγορητήριο δεν μπορούν να συντάξουν εις βάρους μου. Οι εισαγγελείς λένε αντικρουόμενα πράγματα», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν να φιμώσουν τους Έλληνες για να μην αντιδράσουν στο διαμελισμό της Ελλάδας.
    Α. Παπαντωνίου


    • Άρθρο 388 - Αστικός Κώδικας - Απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών

    • Ἀνακατατάξεις,εἰδικῶς καί γενικῶς ;

    Κάθε καθεστώς που πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία. Είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του. Θα αφήσει εγκλήματα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη.

    Ας είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που πολύ σύντομα θα έρθουν και στη χώρας μας. Μην μας αιφνιδιάσουν και μην μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

    Να επαγρυπνούμε. Να είμαστε σε επιφυλακή. Να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι.

    Να μην μας διαιρέσουν τα κανάλια και οι σάπιες πολιτικές ηγεσίες.
    Προσπαθούν να μας φιμώσουν με κάθε τρόπο!

    Μηνυμα απο το facebook :
    _____________________________________________________________

    "Δεν μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις ή σχόλια προς το παρόν.
    Αφαιρούμε προσωρινά τη δυνατότητα των χρηστών να κάνουν δημοσιεύσεις
    ή σχόλια σε ομάδες όταν οι Σελίδες που διαχειρίζονται παραβιάζουν τους Όρους
    της κοινότητας.


    Η Σελίδα κινδυνεύει να πάψει να είναι δημοσιευμένη!"
    _____________________________________________________________

    Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τσακίζουμε το κατεστημένο και την χρεοκοπημένη ιδεολογία του τώρα. Διαφήμιση με ψέματα αυτοί, δυσφήμιση με αλήθειες εμείς. Καταναλώνουμε μόνο ό,τι χρειαζόμαστε και κοπανάμε όλα τα υπόλοιπα στο κεφάλι των τοκογλύφων και των βαλέδων τους.

    Τίποτα στα κρυφά. Όλα χύμα και όλα στο φως!!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κατίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τους Αγαθονησιώτες «για την υποδοχή των κατατρεγμένων από την Τουρκία».
    Συγχαρητήρια έδωσε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους κατοίκους του Αγαθονησίου για την υποδοχή των «κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών» στο νησί τους»
    Συγκεκριμένα τόνισε: «Βρεθήκατε πολλές φορές αντιμέτωποι με την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση και σηκώσατε βάρος μεγαλύτερο από αυτό που σας αναλογεί. Οφείλω να σας συγχαρώ για την ανθρωπιά με την οποία περιβάλλετε τους κατατρεγμένους που φτάνουν από τις τουρκικές ακτές.
    Το Αγαθονήσι, όμως, είναι πολλά περισσότερα από μία μικρή πύλη προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαθονήσι: η ΚΑΤΙΝΑ .Σακελλαροπούλου έφυγε, οι Τούρκοι ήρθαν!
      Μια ακόμα υπερπτήση αυτή τη φορά πάνω από το Αγαθονήσι, πραγματοποίησε η τουρκική Αεροπορία συνεχίζοντας την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
      Όλως τυχαίως,η υπερπτήση έγινε μετά την επίσκεψη της ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου στο νησί.
      ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ 10:41 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10:44 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ, ΣΤΑ 24.000 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Στις ΗΠΑ οι νέγροι θέλουν την «εξαφάνιση» του Τζον Γουέιν.
      τις ΗΠΑ η υστερία που έχει προκληθεί από την ακροαριστερά των Δημοκρατικών επιχειρεί να βεβηλώσει ακόμα και την καλλιτεχνική κληρονομία του μεγάλου Τζον Γούειν.
      Ο Ντόναλντ Τραμπ προσέτρεξε χθες να υπερασπιστεί τον Τζον Γουέιν και αναγκάστηκε να το πράξει αυτό καθώς μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος της Καλιφόρνια κατηγορούν τον εκλιπόντα ηθοποιό για ρατσιστικά σχόλια, ζητώντας την μετονομασία του τοπικού αεροδρομίου που φέρει το όνομα του.
      Σύμβολο της παραδοσιακής Αμερικής, ο δημοφιλέστερος καουμπόι του αμερικάνικου κινηματογράφου, εξέφρασε «απόψεις υπέρ της ανωτερότητας των λευκών, κατά της ΛΟΑΤ κοινότητας και ενάντια των αυτοχθόνων», ανέφερε ψήφισμα που εγκρίθηκε την Παρασκευή το βράδυ από το Δημοκρατικό Κόμμα της κομητείας Όραντζ, νότια του Λος Άντζελες.
      Το κόμμα αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε το 1971 στο περιοδικό Playboy, όπου ο ηθοποιός δηλώνει: «Πιστεύω στην υπεροχή των λευκών» και «δεν αισθάνομαι ένοχος για το γεγονός ότι πριν από πέντε ή δέκα γενιές, αυτοί οι άνθρωποι ήταν σκλάβοι».
      «Το Δημοκρατικό Κόμμα της κομητείας Όραντζ καταδικάζει τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξεις δηλώσεις του Τζον Γουέιν και ζητεί να αφαιρεθεί το όνομα του Τζον Γουέιν από το αεροδρόμιο της κομητείας Όραντζ», ανέφερε το ψήφισμα.
      Το αίτημα έρχεται σε μια περίοδο που πολλά ιστορικά αγάλματα και μνημεία δέχονται επιθέσεις και βανδαλισμούς επειδή πρόκειται για ιστορικές προσωπικότητες που σήμερα θα χαρακτηρίζονταν «ρατσιστές».
      «Τώρα οι Δημοκρατικοί που δεν κάνουν τίποτα, θέλουν να αφαιρέσουν το όνομα του Τζον Γουέιν από ένα αεροδρόμιο», είπε σε tweet του ο πρόεδρος, αποκαλώντας την ιδέα «απίστευτη ηλιθιότητα».
      Ζ.Π.




      Διαγραφή
  4. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής φορτηγών δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει άδεια να πουλήσει τα πρότυπα φορτηγά της.
    Στο εργοστάσιο της Namco στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί θησαυροί. Πρωτότυπα οχήματα κάθε είδους που φτιάχτηκαν από ελληνικά χέρια στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία Namco κατασκεύαζε εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθεί να μπορεί να το κάνει επαγγελματικά οχήματα για όλες σχεδόν τις χρήσεις. Οχήματα για πολλαπλές χρήσεις, στρατιωτικά, πυροσβεστικά και πάει λέγοντας
    Κατασκευάστηκαν την περίοδο 1985 – 1990 αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν τη γραμμή παραγωγής. Πότε αλήθεια θα πάψει να υπάρχει ο δαίμονας της γραφειοκρατίας που απαγορεύει τέτοιες εξαιρετικές κατασκευές να βγουν στην παραγωγή; Γιατί δηλαδή πρέπει να στηριζόμαστε σε ξένες χώρες για τα στρατιωτικά μας οχήματα; Τι παραπάνω έχουν τα αντίστοιχα ξένα από τα ελληνικά; Ελλάς το μεγαλείο σου…
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...