ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Αυγούστου 2021

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΟΥ Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ: ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΪΑ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ρόμπερτ Χαϊνλάιν: "Αστροναύτης Τζόουνς".

 

ΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΦΕΔΡΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Μπολσεβίκο Διευθυντή είχαν και τα «Σημερινά» της Χούντας!

Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 12ης Αυγούστου 2021


Θα επισημάνω κάτι για να αντιληφθούν όλοι την βλακεία που δέρνει εμάς τους Έλληνες Πατριώτες: Πρίν λίγες ημέρες, την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Λεβεντογιάννης*, επί πολλά χρόνια διευθυντής ειδήσεων του καναλιού «Mega» στις δόξες του.

Όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ (δείτε την εδώ https://tinyurl.com/36cth9rb ), ο Λεβεντογιάννης ξεκίνησε την καριέρα του στην κομμουνιστική εφημερίδα «Δημοκρατική Αλλαγή». Επί Χούντας, σε ηλικία μόλις 29 ετών,  ο Σάββας Κωνσταντόπουλος τον έκανε Διευθυντή των «Σημερινών», δηλαδή της δεύτερης εφημερίδας μετά τον «Ελεύθερο Κόσμο» που υποστήριζε την 21η Απριλίου!..


ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ακόμη κι ο Διευθυντής των χουντικών «Σημερινών»,  επί 21ης Απριλίου ήταν δεδηλωμένος μπολσεβίκος!.. Λές και δεν υπήρχε κάποιος δεξιός δημοσιογράφος για να αναλάβει την θέση… Ακόμα και η Χούντα κομμουνιστές χρησιμοποιούσε στα καίρια πόστα, ενώ τους διόριζε και στο Δημόσιο... Όσο για εμάς τους Πατριώτες, καρπαζοεισπράκτορες ήμασταν και επί Χούντας!..

Δείτε, για παράδειγμα, τι συνέβαινε με τα ρουσφέτια που έκανε η ανεπανάληπτη Πρώτη Κυρία της 21ης Απριλίου, Δέσποινα Παπαδοπούλου: Οι περισσότεροι που της ζητούσαν χάρες (της έρριχναν τα μπιλιετάκια με τα αιτήματα στην τσάντα της όταν την συναντούσαν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση) ήσαν κομμουνιστές!..

Κι είχε φρίξει ο ίδιος ο Παπαδόπουλος, ο Λαδάς και άλλοι Απριλιανοί με αυτό: Η λυπησιάρα 21η Απριλίου διόριζε σωρηδόν τους Αριστερούς στο Δημόσιο, διότι κλαιγόντουσαν στην κυρία Δέσποινα ότι πεινάνε και δεν έχουν να φάνε. Εμείς οι Πατριώτες και να πεινούσαμε δεν το λέγαμε, είτε από ντροπή, είτε γιατί μας είχαν διδάξει στα κατηχητικά ότι πρέπει να γινόμαστε θυσία για τον Άλλον!.. Και διηγώντας τα να κλαίς…

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

Από μιά συνέντευξη που είχε δώσει πρίν 8 χρόνια (Φλεβάρης 2013) στα «ΝΕΑ» του ΔΟΛ ο γνωστός δημοσιογράφος, τότε της ΝΕΤ και σήμερα εκδότης της συριζέικης εφημερίδας «Documento»,  Κώστας Βαξεβάνης, πληροφορούμεθα ότι: «Ο Βαξεβάνης εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Μαθηματικό Ιωαννίνων, όταν έμαθε ότι υπήρξε κενή θέση στην δημοσιογραφική ομάδα του «Ριζοσπάστη»…»!!

ΡΩΤΑΩ: Έχει άδικο ο "Στόχος" όταν λέει και ξαναλέει πως το 95% των μεγαλοδημοσιογράφων των Καναλιών είναι αιώνιοι φοιτητές, που ξεκίνησαν την καριέρα τους ψήνοντας καφέδες και αδειάζοντας τασάκια στον «Ριζοσπάστη» και στην «Αυγή», όπου και ο τελευταίος κλητήρας εκείνη την εποχή έπρεπε να είναι μέλος του Κόμματος;

Από τον «Ριζοσπάστη» ξεκίνησαν η Όλγα Τρέμη, ο Σταύρος Θεοδωράκης  και ο Παύλος Τσίμας, από την «Αυγή» η Έλλη Στάη, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Στέλιος Κούλογλου για να αναφερθώ στις πιο τρανταχτές περιπτώσεις. Όσο για το «αιώνιοι φοιτητές», σημειώστε: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ουδέποτε τελείωσε την Νομική, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την Ιατρική, ο Νίκος Χατζηνικολάου την Πάντειο, ο Στέλιος Κούλογλου την Φαρμακευτική, η Όλγα Τρέμη την Νομική, ο Στρατής Λιαρέλλης το Πολυτεχνείο και πάει λέγοντας…

Αν δεν το καταλάβατε ακόμη, 32 χρόνια αφότου ψόφησε οριστικά ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός παντού στον Κόσμο, η Κοινή Γνώμη διαμορφώνεται στην Ελλάδα από μια αριστερή παρεούλα αιώνιων φοιτητών που αποδείχθηκαν ανίκανοι να τελειώσουν ακόμη κι ένα Πανεπιστήμιο…




* Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεβεντογιάννης. Την είδηση δημοσιοποίησε με ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ.

Ο Γιώργος Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1941. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία το 1961 στην εφημερίδα “Ανεξάρτητος Τύπος” ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια δούλεψε στις εφημερίδες “Δημοκρατική Αλλαγή”, “Σημερινά”, όπου έγινε διευθυντής σε ηλικία 29 ετών και από το 1967 έως το 1985 στην “Ακρόπολις”, στην οποία διετέλεσε διευθυντής από το 1975. Μετά την Ακρόπολη θα ακολουθήσει η διεύθυνση της εφημ. “Έθνος”.

Το 1992 αναλαμβάνει διευθυντής Ειδήσεων του Τ/Σ “Mega Channel”, και αμέσως μετά γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης και ειδικός σύμβουλος. Τέλος, υπήρξε διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Είχε συγγράψει το βιβλίο “Προβλήματα Ελευθεροτυπίας”.

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ προστίθεται: «Ο Γιώργος Λεβεντογιάννης είχε μία λαμπρή δημοσιογραφική σταδιοδρομία γεμάτη επιτυχίες και αποκλειστικότητες. ‘Αριστος γνώστης του επαγγέλματός μας, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά τόσο στις εφημερίδες όσο και στην τηλεόραση. Σοβαρός, πειθαρχημένος, αυστηρός αλλά δίκαιος, ανέδειξε πλήθος νεώτερων συναδέλφων στους οποίους έδωσε ευκαιρίες ανέλιξης».

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται θερμά την αγαπημένη του σύζυγο Ρένα, τα παιδιά του και ιδιαίτερα την κόρη του Κατερίνα, η οποία συνεχίζει στα βήματα του πατέρα της και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Έπιασαν Πακιστανό με τα γκαζάκια στα χέρια στα Βίλια!

    Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος Ελλήνων Εφέδρων Στρατιωτικών Δημήτρης Μπιμπίκιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, τονίζοντας κατηγορηματικά πως πρόκειται για εμπρησμό.

    «Είναι εμπρησμός. Είναι δύο εμπρησμοί. Δεν ξέφυγε η κατάσταση. Την είχαμε ελέγξει τη φωτιά και βγήκαν δύο νέες εστίες σήμερα. Μία στον Προφήτη Ηλία και μία στο γήπεδο Βιλίων. Είναι πόλεμος. Το λέω ξεκάθαρα».

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Βρέθηκαν γκαζάκια στο σχολείο και συνελήφθη μια κοπέλα από τους κατοίκους που την παρέδωσαν στην αστυνομία, με γκαζάκια στα χέρια. επίσης συνελήφθη και ένας Βιλιώτης μαζί έναν Πακιστανό. Ο Πακιστανός έλεγε ότι έψαχνε τη γυναίκα του. Έτσι ισχυρίστηκε».


    Ο δήμαρχος Βιλίων Χρήστος Στάθης μιλώντας στο Open δήλωσε ότι η φωτιά γλύφει τα σπίτια, ενώ ξέσπασε κάνοντας λόγο για την ανικανότητα και την παθογένεια που επικρατεί εδώ και χρόνια «Η ανικανότητα κάποιων, η αναποτελεσματικότητα της κρατικής μηχανής… είναι παθογένεια πολλών ετών»! Έχει φτάσει αυτή τη στιγμή η φλόγα στα σπίτια, του πιο όμορφου χωριού της Αττικής» δήλωσε με σπασμένη φωνή και έκανε έκκληση: «Εάν θέλετε να κάνετε κάτι για μας, μιλήστε με τους αρμοδίους να στείλουν εναέρια μέσα!»
    Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κάνουν λόγο για πολύ δύσκολες ώρες, σχετικά με το μέτωπο της φωτιάς και όλη η αγωνία πλέον έχει να κάνει με τα αν καταφέρουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης να την κρατήσουν έξω από τα Βίλια και να μην μπει στην πόλη, την οποία όμως έχει πλησιάσει αρκετά κοντά. Οι δυνάμεις του δήμου συμπράττουν μαζί με την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, ενώ έχουν κινητοποιηθεί λεωφορεία, για την περίπτωση που χρειαστεί να απομακρυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

    Η κατάσταση πήρε άσχημη και ανεξέλεγκτη τροπή μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο άνεμος άλλαξε κατεύθυνση και έγινε δυτικός. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Η αποτελεσματικότητα μετά το μεσημέρι, χάλασε την προσπάθεια των προηγούμενων ωρών, η οποία είχε κρατήσει την πυρκαγιά μακριά από τα Βίλια». Και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση έχει ξεφύγει και η φωτιά έκαιγε ανεξέλεγκτη».
    Για πολύ δύσκολες καταστάσεις έκανε λόγο και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος. Η μεγάλη προσπάθεια επικεντρώνεται στο να οριοθετηθεί η φωτιά μέχρι να βραδιάσει, πριν δηλαδή σταματήσουν να επιχειρούν οι εναέριες δυνάμεις.


    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δουλειά της χούντας ήταν να ετοιμάσει τον κόσμο να δεχθεί την τρισάθλια περίοδο της μεταπολίτευσης και να φτιάξει τουν νέους ήρωες. Αυτούς που επί 46 χρόνια διέλυσαν τα πάντα και κατέκλεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...