ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Αυγούστου 2021

ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»;

 

 ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - Ζ΄ ΜΕΡΟΣ - (Γ. Κύκλια Έπη).

 

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - Ζ΄ ΜΕΡΟΣ - (Β. Αρχή του Πολέμου).




ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - Ζ΄ ΜΕΡΟΣ - (Α. ΤΡΩΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ)





ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΣΤ΄ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΑ

 

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η 

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - Ε΄ ΜΕΡΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 1.300 Π.Χ.

 


 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ



Η  οικονομική  και  κοινωνική  τραγωδία  που περνά σήμερα  ο Ελληνικός λαός, μας καλεί να ψάξουμε για να βρούμε τα αίτια της συμφοράς του. Είναι μεγάλο λάθος να ρίχνουμε την ευθύνη στους ξένους. Η γνωστή  συνομοταξία  λογικών  όντων  που αυτοαποκαλούνται  «έλληνες  πολιτικοί», αυτοί και μόνο αυτοί, είναι  αποκλειστικά υπεύθυνοι της δυστυχίας μας. Εάν ασχοληθεί κανείς  σοβαρά με το ψυχοπνευματικό περιεχόμενο των «Ελλήνων πολιτικών» θα διαπιστώσει ότι στο βάθος του μυαλού τους, αυτοί οι αλητήριοι,  τρέφουν  άσβεστο  μίσος και  απέχθεια  για  τον  ελληνικό λαό. 


     ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΣΤΑ  ΒΡΑΧΙΑ; Ποιοί καγχάζοντας   ειρωνικά αποκαλούν την  πατρίδα μας Τιτανικό;
      ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΓΙΑ 100  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ  ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ  ΕΞΩΘΗΣΑΝ  ΣΕ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ    7.000  ΕΛΛΗΝΕΣ  (ΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ)  ΕΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ  ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
      ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
       
  1. Πολυ ενδιαφερον αρθρο. Το ερωτημα ειναι αν ηταν ψυχωτικοι πριν αναλλαβουν εξουσιες ή μηπως η εξουσια που ανελαβαν τους δημιουργει τα ψυχωτικα προβληματα;

    Απάντηση
  2. μαλλον και τα δυο σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο...για αυτό μερικοι πουλανε την ψυχη τους στον ωξαποδιτη για να αποκτησουν τις πολυπόθητες καρεκλες με τις οποιες θα εξουσιαζουν την ζωη εκατομυριων ανθρωπων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...