ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Αυγούστου 2021

Οι Αμερικανοί σκοτώνουν τους Αφγανούς συνεργάτες τους στο αεροδρόμιο - Τους πετούν απ' τα αεροπλάνα. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...

 

Ο Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία Π.Τζεντιλόνι: «Η Ευρώπη θα πρέπει αναπόφευκτα να δημιουργήσει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την υποδοχή Αφγανών». Εκτός του Ισραήλ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

 

Βρετανός Υπουργός Αμύνης Βενιαμίν Ουάλλας: «Θα πάρουμε 1500 ανθρώπους από την Καμπούλ» - Οι υπόλοιποι ας καταλήξουν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα, ποτέ όμως στο Ισραήλ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

 

Προσκλητήριο στους Αφγανούς πρόσφυγες να εισβάλλουν στην Ελλάδα από τον «πρωθυπουργό σε αναμονή» Μ.Σχοινά! «Ανοιχτά τα σύνορά μας (εκτός του Ισραήλ) για όποιον απομακρύνεται από τη βία». Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

 

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ: Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δαυίδ Σασόλι: «Να εξασφαλιστεί άσυλο σε όσους εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν και κινδυνεύουν - εκτός από το Ισραήλ». Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

        ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...



 

Χάος και ποδοπατήματα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Toυλάχιστον 5 οι νεκροί - Αφγανοί πέφτουν από αεροσκάφος κατά τη διάρκεια πτήσης.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






1 σχόλιο:

  1. Αποκάλυψη από την Ρωσία: «Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν διέφυγε με 4 αυτοκίνητα γεμάτα χρήματα – Δεν χωρούσαν όλα στο ελικόπτερο».
    Εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας μίλησε για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έφυγε από την Καμπούλ ο Ασράφ Γκάνι που παραιτήθηκε από πρόεδρος του Αφγανιστάν μετά την άφιξη των Ταλιμπάν στην αφγανική πρωτεύουσα.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γκάνι έφυγε από την Καμπούλ συνοδεία αυτοκινήτων που ήταν γεμάτα με χρήματα.
    Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, κάποια από τα χρήματα που μετέφερε έμειναν στο αεροδρόμιο.

    «Τέσσερα αυτοκίνητα ήταν γεμάτα χρήματα, προσπάθησαν να βάλουν μέρος των χρημάτων σε ελικόπτερο, αλλά δεν χώρεσαν όλα. Και κάποια από τα χρήματα έμειναν στον διάδρομο του αεροδρομίου» είπε συγκεκριμένα o εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματικής αποστολής Nikita Ishenko, στο Sputnik.

    Οι Ταλιμπάν απέκτησαν, την Κυριακή (15/08), τον έλεγχο της Καμπούλ αμαχητί, ωθώντας τον Ασράφ Γκάνι να παραιτηθεί από πρόεδρος, καθώς όπως είπε, ήθελε να αποφύγει περαιτέρω βία στη χώρα.

    Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, ο ειδικός προεδρικός αντιπρόσωπος για το Αφγανιστάν Ζαμίρ Καμπούλοφ, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις, ανέφερε ότι «έως έναν βαθμό ήρθε αιφνιδιαστικά, καθώς είχαμε την εντύπωση ότι ο στρατός του Αφγανιστάν, ό,τι κι αν είναι αυτός, θα αντισταθεί για κάποιο διάστημα».

    «Πιστεύω ότι οι συγγραφείς τέτοιων ιστοριών προσπαθούν με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν την αποτυχία των Αμερικανών στο Αφγανιστάν και να ισχυριστούν ότι πρόκειται για σχεδιασμένη ενέργεια» είπε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Echo της Μόσχας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...