ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Ιανουαρίου 2021

Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚ(εσ) ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «Ο ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2021, 200 ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821».

 Η ΠτΔ Α.Σακελαροπούλου «καρφώνει» το ΓΕΕΘΑ για την άρνηση ανάκρουσης του Εθνικού  Ύμνου: «Δεν είμαι αρμόδια»! | Pronews

 Η Ελλάδα διαχειρίζεται σωστά την δύσκολη κατάσταση με την Τουρκία» δήλωσε ο  αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κων. Φλώρος | Έμβολος

  Ο  στρατηγός  Φλώρος  έχοντας  πίσω  του  και την  σημαία  της "ευρωπαϊκής  ένωσης".

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, «καρφώνει» το ΓΕΕΘΑ για την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στις τελετές για τον εορτασμό του Νέου Έτους και τονίζει ότι «Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας».

 

 «Σχετικά με το θέμα της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου κατά τη μετάβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, προκειμένου να παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, διευκρινίζονται τα εξής:
Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Όπως αναφέρεται στην από 2 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η απόφαση της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, που προβλέπουν μείωση του αριθμού των παρευρισκομένων».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κατίνα Σακελλαροπούλου του ΚΚ(εσ): Ο στρατηγός Φλώρος φταίει που δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος την Πρωτοχρονιά». 

 

Είναι γεγονός ότι το ΓΕΕΘΑ πήρε όλη την ευθύνη για την άρνηση ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου και στην ανακοίνωση της ΠτΔ παρατίθεται και η ανακοίνωση του Επιτελείου.

Ερώτημα: Είχε ενημερωθεί η ΠτΔ ότι δεν θα παιάνιζε ο Εθνικός Ύμνος; Αν είχε ενημερωθεί και δεν αντέδρασε, έχει αντικειμενικές ευθύνες.

Αν δεν είχε ενημερωθεί υπάρχει επιπλέον θέμα για το ΓΕΕΘΑ: Είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει για το περιεχόμενο και την σειρά της τελετής την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αδιανόητη ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ για την ματαίωση ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Με μία ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, το ΓΕΕΘΑ απολογείται στον ελληνικό λαό γιατί δεν παιάνισε χθες ο Εθνικός Ύμνος στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του Nέου Έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Κατά το ΓΕΕΘΑ «Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 (σ.σ.: !), που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.

Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.

Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ!

Τι καταλαβαίνει ο Έλληνας πολίτης από αυτή την ανακοίνωση; Ότι ο Εθνικός Ύμνος μεταδίδει τον κορωνοϊό;

Ότι τα μέλη της μπάντας που θα έπαιζαν τον Εθνικό Ύμνο θα μετέδιδαν κορωνοϊό ο ένας στον άλλο;

Δηλαδή οι μάσκες και μία απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους δεν θα αποτελούσαν το κατάλληλο προστατευτικό μέτρο;

Θα κινδύνευαν τα μέλη της μπάντας ή οι πολίτες αν υπήρχε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου;

Ή μήπως αντί για κορωνοϊό, κάποιοι θα πάθαιναν αλλεργία ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο; Δεν ξέρουμε αν οι μετέχοντες αξιωματικοί «στην σύσκεψη της 30ης Δεκεμβρίου για την προετοιμασία της τελετής», αντιλαμβάνονται τι σημαίνει «Εθνικός Ύμνος» (είναι κι αυτό το σύστημα εισαγωγής των Πανελλαδικών που αντί για αξιωματικούς «με ψυχή» βγάζει γραφειοκράτες καριερίστες). 

Ο Εθνικός 'Υμνος παιανίζει και η Σημαία κυματίζει, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

Πού εν προκειμένω, δεν θα γινόταν και καμιά μεγάλη θυσία, αφού είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Πλην του ότι τελετάρχης και μέλη της μπάντας θα έχαναν τον πρωινό ύπνο της Πρωτοχρονιάς....

 

 

 

Ζήτω οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο σχεδιαστής της στρατηγικής για αντιμετώπιση της Τουρκίας μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ Γιατρομανωλάκης.

Ν.Γιατρομανωλάκης: Ήταν στο ΕΛΙΑΜΕΠ όπου έκανε μελέτες για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους! Η αντιμετώπιση από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Oruc Reis βασιζόταν σε εισηγήσεις του Ν.Γιατρομανωλάκη…
Ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υφυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας θα είναι Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υφυπουργός στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.
Προτάθηκε, ακούγεται, από τον υιό Βαρβιτσιώτη της διαφημιστικής V+O στην οποία είχε εργαστεί παλαιότερα ο Γιατρομανωλάκης «για να φτιάξει η εικόνα του κόμματος στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».
Ο Ν.Γιατρομανωλάκης έχει θητεύσει και στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) όπου έκανε μελέτες για το πώς θα νικήσουμε τους Τούρκους. Πιθανόν η αντιμετώπιση του Oruc Reis, να βασιζόταν και σε εισηγήσεις του Ν.Γιατρομανωλάκη.

 

Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Στην δημοσκόπηση του OPEN στην ερώτηση «εάν η Τουρκία πραγματοποιήσει γεώτρηση στην Ελληνική ΑΟΖ ή προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, θεωρείτε ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με διπλωματικά ή στρατιωτικά μέσα;».
Το 49% απάντησε «με διπλωματικά μέσα», το 37% «με στρατιωτικά μέσα» και το 14% απάντησε «δεν ξέρω, δεν απαντώ».
Δηλαδή οι «έλληνες» ρωτήθηκαν εάν οι τούρκοι επιτεθούν με στρατεύματα στην Ελλάδα και σκοτώσουν Έλληνες – αρχίσουν δηλαδή πόλεμο – αυτό θα πει «θερμό επεισόδιο», η απάντηση του 49% του ελληνικού λαού είναι να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο που μας επιβάλλεται «με διπλωματικά μέσα».

 

 

 Μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Φλώρου για την μη ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης Δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών δηλώνω ότι ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του. Δεν του μοιάζουμε οι Έλληνες Αξιωματικοί, εν ενεργεία και εν αποστρατεία.


Συνταγματάρχης ε.α. Δημήτριος Βαλασίδης
Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.


 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.   

Δεν  υπάρχουν  καταστάσεις  που  να  εμποδίζουν  την  ανάκρουση  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΥΜΝΟΥ.  Οποιεσδήποτε  φυσικές  καταστροφές,  λοιμοί,  λιμοί,  καταποντισμοί,  σεισμοί,  επιδρομές  αλλοφύλων,  ναυάγια,  τυφώνες,  οτιδήποτε,  όλα  υποχωρούν και  παραμερίζονται,  έστω και  με  κίνδυνο  της  ζωής,  μπροστά  στην απόδοση  τιμών  στην  Σημαία  και  την  Πατρίδα  με  την ανάκρουση του  Εθνικού  Ύμνου.

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΟΤΕ  «ΕΙΔΙΚΕΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ»  ΟΙ  ΟΠΟΙΕΣ  ΘΑ  ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ  ΤΙΜΩΝ  ΣΤΗΝ   ΣΗΜΑΙΑ  ΜΕ  ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ. 

Δεν  μπορώ  να καταλάβω  δεν  τους  μαθαίνουν κάτι  τόσο  βασικό στην  Σχολή  Ευελπίδων;  Είδαμε  πρόσφατα  ότι  δεν  τους  μαθαίνουν τον χειρισμό  των όπλων  και  πατώνουν  οι  έλληνες  ευέλπιδες  στους διεθνείς  διαγωνισμούς.   

Αλλά  δεν  τους  μαθαίνουν  στην  σχολή  ούτε  τον  σεβασμό  στον  Εθνικό  Ύμνο  και  στην  Σημαία;

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 Η Κατίνα του ΚΚ(εσ) αφού εξαφάνισε την Ελληνική Σημαία από το γραφείο της και κατέβασε τα καριοφίλια του 1821, χθες διέταξε να μην γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για πρώτη φορά σε δοξολογία για την Πρωτοχρονιά. Οι αξιωματικοί που την συνοδεύουν δεν αντέδρασαν καθόλου. ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟ». 

 

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ.   



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ σε τουρκικό βαλλιστικό κίνδυνο: «Ολοκληρώσαμε τις παραδόσεις των πυραύλων BORA με εμβέλεια 280 χλμ». Δυστυχώς είναι μη ανασχέσιμοι. 

 

 

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ; Ο Ματ Χάνκοκ, ο Βρετανός υπουργός Υγείας είναι «απίστευτα ανήσυχος» για τη νοτιοαφρικανική παραλλαγή του Covid-19. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...