ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Νοεμβρίου 2023

Ο ιουδαίος Β.Ζελένσκι ετοιμάζει επίσκεψη στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα

 


Παλαιστίνιος δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα – «Μας σκοτώνουν τον έναν μετά τον άλλο. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μας». Και τα 11 μέλη της οικογένειας ενός συναδέλφου του δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στη Γάζα. Λωρίδα της Γάζας: Ένας νεκρός κάθε τέσσερα λεπτά.




O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ετοιμάζεται να επισκεφτεί το Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα, πιθανότητα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, σύμφωνα με ισραηλινό ΜΜΕ. 

 

Το Κίεβο από την πλευρά του, λέει πως ο Ουκρανός πρόεδρος δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την απόφασή του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οι Ισραηλινοί είχαν στείλει μήνυμα στον Ζελένσκι να μην πραγματοποιήσει τότε την επίσκεψή του στο Τελ Αβίβ, παρά το γεγονός ότι πολλοί άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Το Ισραήλ έχει αποφύγει – ως τώρα – να έρθει πολύ κοντά στην Ουκρανία για να αποφύγει την ένταση με τη Ρωσία.

Στο μεταξύ, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουκρανία δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Κίεβο ότι «στο Ισραήλ περιμένουν τον πρόεδρο Ζελένσκι και θα χαιρόμασταν να τον δούμε εκεί».

Μάλιστα, πολλοί βλέπουν μια τέτοια εξέλιξη, σαν ένα τρόπο να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο του Ισραήλ, της Ουκρανίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας και του Ιράν.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...