ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Νοεμβρίου 2023

Πάνω από 7.000 μουσουλμάνοι αλλοδαποί μόνο από τη Ρόδο έχουν μεταφερθεί σε Αττική, Κω και Λέρο τις τελευταίες ημέρες. Ανεξέλεγκτα τα κύματα των αλλοδαπών που αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές. Η χαρά του αντινατιβιστή Μητσοτάκη.

 Εμβόλια: η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ιατρικής. 1714: Πρωτοπόροι του εμβολιασμού θεωρούνται δύο Έλληνες ιατροί, ο Εμμανουήλ Τιμόνης (1669-1720) και ο Ιάκωβος Πυλαρινός (1659-1718), οι οποίοι δημοσίευσαν το 1714 στο Αγγλικό περιοδικό Philosophical Transactions την πρώτη επιστημονική κλινική εφαρμογή του εμβολιασμού, την οποία αποκαλούσαν «ευλογιασμό».Απερίγραπτη η κατάσταση με τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους στη Ρόδο η οποία από τουριστικό νησί εξελίσσεται σιγά αλλά σταθερά σε κόμβο παράνομης μετανάστευσης.

Οι αλλοδαποί που καταφτάνουν καθημερινά στο νησί απαιτούν με τη σειρά τους την άμεση μεταφορά τους στην Αττική και μάλιστα εχθές, 400 από αυτούς,  προχώρησαν και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου φωνάζοντας διάφορα  συνθήματα στη γλώσσα τους.

 

Τόσο το Πάρκο του «Θέρμαι», όσο και το πάρκο που βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό ταχυδρομείο της Ρόδου, στην καρδιά της Ρόδου δηλαδή, έχουν καταληφθεί από δεκάδες ίσως και εκατοντάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι έχουν αποβιβαστεί στη Ρόδο τις τελευταίες ημέρες.

Η κατάσταση της διάλυσης που επικρατεί  στην ασφάλεια των συνόρων είναι τέτοια ώστε μόνο το τελευταίο τρίμηνο από τον Αύγουστο έως το τέλος Οκτωβρίου, έχουν μεταφερθεί σε Κω, Λέρο αλλά και Αθήνα συνολικά 7.000 μουσουλμάνοι αλλοδαποί, ενώ μόνο την τελευταία εβδομάδα μεταφέρθηκαν επιπλέον 400 άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...