ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Νοεμβρίου 2023

Όρμπαν: «Δεν θέλουμε να είμαστε σκλάβοι χρέους του Σόρος – Σε έναν κόσμο-γκέτο αλλοδαπών». «Η ηγεσία της Ευρώπης έχει καταληφθεί από την ελίτ και παγκοσμιοποιητές όπως ο Σόρος». «Οι πράκτορες ευρωπαίοι πολιτικοί πέτυχαν τους στόχους του Σόρος: το 2030 η Αγγλία και η Γαλλία δεν θα είναι ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες οικονομικά χώρες του κόσμου και η Γερμανία θα είναι μόνο δέκατη».

 

 

 

 

Ο Μπάιντεν επιτίθεται στον Έλον Μασκ: «Ο Έλον Μασκ είναι αντισημίτης, γιατί έγραψε ότι οι Εβραίοι ενθαρρύνουν "το μίσος εναντίον των λευκών"».








Σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση προχώρηση ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος μίλησε για την κατάρρευση της Ευρώπης και την παράνομη μετανάστευση. 

Όπως είπε ο Β.Όρμπαν «οι συνέπειες της μετανάστευσης είναι ανεξέλεγκτες» και πρόσθεσε ότι «δεν θέλουμε να είμαστε σκλάβοι χρέους του Σόρος, δεν θέλουμε να είμαστε μια ζώνη ομαδικών πολέμων και ένας κόσμος γκέτο μεταναστών».

Παράλληλα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης, λέγοντας ότι η «τρύπα του χρέους μεγαλώνει και μεγαλώνει και οι επενδυτές μεταφέρουν τα χρήματά τους από την Ευρώπη στην Αμερική και την Ασία».

«Το 2030 η Αγγλία και η Γαλλία δεν θα είναι ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες οικονομικά χώρες του κόσμου και η Γερμανία θα είναι μόνο δέκατη», πρόσθεσε.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην οικονομική στήριξη της Ευρώπης στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι «και με ένα τέτοιο σωρό εσωτερικά προβλήματα, η Ευρώπη αποφάσισε ότι είναι σε θέση να “παράσχει βοήθεια” στην Ουκρανία!» 

 

 

Όρμπαν: «Η ηγεσία της Ευρώπης έχει καταληφθεί από την ελίτ και παγκοσμιοποιητές όπως ο Τ.Σόρος».

«Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θέλουν πόλεμο, μετανάστευση και πράσινη ανάπτυξη».




Ένα βίντεο με πολλά μηνύματα δημοσίευσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, με το οποίο κάνει ξεκάθαρη επίθεση στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην «ελίτ», όπως την χαρακτηρίζει, που την ελέγχει. 

«Οι γραφειοκράτες στις Bρυξέλλες βρίσκονται υπό τον έλεγχο της παγκοσμιοποιημένης ελίτ. Ο ευρωπαϊκός λαός δεν θέλει μετανάστευση, δεν θέλει πόλεμο και δεν θέλει αναταραχές. Ήρθε η ώρα να ακουστούν οι φωνές τους! Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αλλαγή στις Βρυξέλλες!», αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του, την οποία τη συνοδεύει με ένα βίντεο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Όρμπαν επιτίθεται σφόδρα κατά της προέδρου της Κομισιόν και της πολιτικής που ακολουθεί σε όλα τα μέτωπα. Από τον πόλεμο στην Ουκρανία, την παράνομη μετανάστευση, την πράσινη μετάβαση, την αποδυνάμωση της ευρωπαΐκής βιομηχανίας κλπ.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σόρος με τον γιο του, αγκαλιά, μαζί και ο Τζο Μπάιντεν, καθώς και σκηνές από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θα σας πω σίγουρα ότι η ηγεσία της ΕΕ έχει καταληφθεί από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ, από οικονομικά γκρουπ και τις αποφάσεις του», τονίζει στο βίντεο και δείχνει εκείνη τη στιγμή τον Τζορτζ Σόρος.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

7 σχόλια:

  1. Το Βασίλειο της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ των 18.000.000 κατοίκων έχει Βουλή 150 μελών και κυβέρνηση 12 υπουργών. Το ΑΕΠ της χώρας είναι 1.092 τρισ ευρώ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία πνευμονία αγνώστου ταυτότητας που έχει στείλει, πάρα πολλά παιδιά σε παιδιατρικά νοσοκομεία στο Πεκίνο και την επαρχία Liaoning δημιουργεί παγκόσμια ανησυχία και οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή.Σύμφωνα με την Daily Telegraph κινέζοι επιστήμονες αναφέρουν ότι λίγα παιδιά έχουν πεθάνει και ένας μικρός αριθμός ασθενών είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η μέση νοσηλεία στο Νοσοκομεία είναι 7-14 ημέρες. Ήδη ο ΠΟΥ έχει ζητήσει λεπτομερή αναφορά από τις Κινεζικές Αρχές. Ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, κλινικός ιολόγος Γκίκας Μαγιορκίνης αναφέρει στο DailyPharmaNews ότι το φαινόμενο είναι ανησυχητικό, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μία εξέλιξη εδώ και τρεις εβδομάδες «και δεν έχουμε εντοπίσει επακριβώς την αιτία των εισαγωγών των παιδιών στα νοσοκομεία. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι πρόκειται για απλές ιώσεις, οι οποίες αυτή την εποχή βρίσκονται σε έξαρση στην Κίνα, λόγω του μεγάλου περιορισμού που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας. Με δεδομένο ότι η Covid 19 παρουσιάστηκε ως συρροή κρουσμάτων πνευμονίας αγνώστου αιτιολογίας στην Κίνα, είμαστε σε αυξημένη επιφυλακή στην περίπτωση που πρόκειται για κάποιο νέο ιό. Είναι θετικό στοιχείο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επηρεαστεί ενήλικες». Όσον αφορά τα συμπτώματα σύμφωνα με τον κύριο Μαγιορκίνη αναφέρεται υψηλός πυρετός, πνευμονικά οζίδια και δεν παρατηρείται βήχας. Εξαιτίας αυτών των συμπτωμάτων έχει ονομαστεί μέχρι στιγμής περιπατητική πνευμονία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ: : «Σκοτώσαμε 4.000 παιδιά Παλαιστινίων – Δεν είναι αρκετά».

    Ο πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ και σύμβουλος του Μ.Ομπάμα, Στιούαρτ Σέλντοβιτς, συνελήφθη για ρατσιστικό μένος εναντίον μικροπωλητή στη Νέα Υόρκη.
    Στο βίντεο, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Ισραηλινών και Παλαιστινιακών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, ακούγεται να λέει σε έναν άνδρα που πουλάει τρόφιμα: «Αν σκοτώσαμε 4.000 παιδιά από την Παλαιστίνη, δεν ήταν αρκετό».
    Ο Σέλντοβιτς αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που τον δείχνει να παρενοχλεί με ρατσιστικά και ισλαμοφοβικά σχόλια έναν πλανόδιο πωλητή φαγητού.
    Η αστυνομία της Νέας Υόρκης του απήγγειλε κατηγορίες για παρενόχληση δευτέρου βαθμού, έγκλημα μίσους/παρακολούθηση, παρενόχληση με σκοπό την πρόκληση φόβου και παρενόχληση στον τόπο εργασίας, ανέφερε το Documented.
    Ο Σέλντοβιτς απευθυνόμενος στον πλανόδιο πωλητή ειρωνεύεται τον προφήτη Μωάμεθ υποστηρίζοντας ότι είναι παιδόφιλος, ενώ προηγουμένως έχει κάνει μια αδιανόητη ερώτηση στον πλανόδιο πωλητή: «Έχεις βιάσει την κόρη σου όπως έκανε ο προφήτης σου, ο Μωάμεθ;», με τον νεαρό πωλητή να λέει απλώς ότι δεν ξέρει αγγλικά, πιθανόν για να αποφύγει περαιτέρω σχόλια.
    Ο Σέλντοβιτς, παρ’ όλα αυτά, φαίνεται να συνεχίζει απτόητος. Τα πλάνα τον δείχνουν να συνεχίζει τις ισλαμοφοβικές δηλώσεις συμπεριλαμβανομένων υποτιμητικών σχολίων για τη θρησκεία και το υπόβαθρο του πωλητή, λέγοντάς του «γι’ αυτό πουλάς φαγητό στον δρόμο, επειδή δεν ξέρεις αγγλικά, επειδή δεν ξέρεις τίποτα».
    Με αφορμή το περιστατικό, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Eric Adams, και η κυβερνήτης Kathy Hochul εξέδωσαν δηλώσεις με τις οποίες καταδίκασαν τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στην αντιπαράθεση.
    Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ωστόσο, οι πελάτες κάνουν ουρά για να φάνε από τον πλανόδιο πωλητή ως ένδειξη αλληλεγγύης και αντίστασης στην ισλαμοφοβία.
    «Μια συγκινητική στιγμή. Νεοϋορκέζοι έχουν συγκεντρωθεί στην καντίνα για να υποστηρίξουν τον Μοχάμεντ, τον Σαμ και τους συναδέλφους τους, παίρνοντας θέση ενάντια στο αντιμουσουλμανικό μίσος. Κάθονται γύρω από ένα πτυσσόμενο τραπέζι που τους παραχώρησε ένας γείτονας της UES, μοιράζονται το κοτόπουλο χαλάλ με ρύζι και δημιουργούν δεσμούς» γράφει ένας χρήστης στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυτική Όχθη: Νεκρός ένας δωδεκάχρονος Παλαιστίνιος από πυρά του στρατού του Ισραήλ.
      Χτυπήθηκε από σφαίρα στο στήθος κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε κατοίκους της Μπέιτα και μέλη του στρατού του Ισραήλ που διεξήγαγαν επιχείρηση.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. «Σχεδόν 15.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα».
      «Μεταξύ των καταγεγραμμένων νεκρών συγκαταλέγονται 6.150 παιδιά και 4.000 γυναίκες».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. «Νομίζω πως ο αντισημιτισμός υφίσταται αναζωπύρωση, γιατί η Ευρώπη δεν έχει μάθει να είναι πολυπολιτισμική. Εμείς πρέπει να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον οδυνηρό μετασχηματισμό. Η Ευρώπη δεν πρόκειται ποτέ να είναι οι μονολιθικές κοινωνίες πού ήταν κάποτε.
    Οι Εβραίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του τεράστιου μετασχηματισμού της.
    Θα δυσανασχετήσουν πολλοί λόγω αυτού του πρωταγωνιστικού μας ρόλου, αλλά χωρίς αυτόν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο και χωρίς αυτόν τον μετασχηματισμό η Ευρώπη θα πεθάνει».


    Ιουδαία Barbara Lerner Spectre
    Αμερικανίδα ιδρυτική διευθύντρια του Paideia, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Εβραϊκών Σπουδών στη Σουηδία
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ 15-3, Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: "ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ". Ισραηλινό κτύπημα κατά κονβόι αμάχων Παλαιστινίων που εγκατέλειπαν μετά το τελεσίγραφο: Σκοτώθηκαν 70 άνθρωποι – Κυρίως παιδιά και γυναίκες. Ανήλικα θύματα ηλικίας δύο έως πέντε ετών. «Σκοτώστε σκλαβωμένες μάνες και παιδιά... και μόνο τις παρθένες κρατήστε… για πάσα χρήση»! Αριθμοί. ΛΑ 7-18. «Μακάριος όποιος πιάσει και συντρίψει τα ξένα βρέφη στον βράχο». Δαυίδ, Ψαλμός 136. Η (πρώην) υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked) προτείνει: «Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια...Πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να εξαφανιστούν. Θα πρέπει να ακολουθούν τους γιους τους. Θα πρέπει να πάνε, όπως και τα φυσικά τους σπίτια στα οποία μεγάλωσαν τα φίδια. Διαφορετικά, περισσότερα μικρά φίδια θα μεγαλώσουν εκεί».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/10/153-70-7-18-136-ayelet-shaked.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...