ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Απριλίου 2024

Κασιδιάρης: «στηρίζω Μητσοτάκη, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές του».

 


 Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε ποινικές διώξεις σε βουλευτές γιατί… προεκλογικά «είπαν ψέματα»!

 

Η διορισμένη από τον Μητσοτάκη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη: «Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ». Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ηλία Κασιδιάρη και 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Εκτός της δίωξης μένει ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ".

 

 

 


O Ηλίας Κασιδιάρης μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών αλλά και του ίδιου, δήλωσε πως «Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της και το εκλογοδικείο να τους αποβάλει άμεσα από τη Βουλή. Πρόκειται για αστειότητες που υποτιμούν την ελεύθερη βούληση και την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού».

Τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη γνωστοποίησε η Βάσω Πανταζή, συνήγορος υπεράσπισής του ως προς την ποινική υπόθεση που αφορά το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εξαπάτηση εκλογέων από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

2 σχόλια:

  1. Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους «Σπαρτιάτες» ο Γιώργος Μανούσος – Η ανακοίνωσή του.
    Ο βουλευτής, Γιώργος Μανούσος, μετά την ποινική δίωξη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά συνολικά 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» και του Ηλία Κασιδιάρη, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα.
    Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
    «Αξιότιμε κ. Τασούλα,
    Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.
    Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.
    Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.
    Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν.
    4 Απριλίου 2024
    Γεώργιος Μανούσος
    Βουλευτής Β΄2 Δυτικός Τομέας Αθηνών».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιάννης Δημητροκάλλης, βουλευτής ανατολικής Αττικής, από την Κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών».
      Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις σε βάρος 13 προσώπων ζήτησε με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την υπόθεση των Σπαρτιατών, που άνοιξε έπειτα από καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί πρακτικών «Greek Mafia» στο κόμμα.
      Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, που ανέλαβε προσωπικά την προκαταρκτική έρευνα, ζήτησε να ασκηθούν διώξεις σε βάρος 11 βουλευτών του κόμματος, του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα, αλλά και σε βάρος του δικηγόρου Σ.Μ για συνέργεια στη αδίκημα της εξαπάτησης των εκλογέων.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...