ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουλίου 2024

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 


ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Ο τέως βουλευτής  στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 






Ηλίας Κασιδιάρηςστο X: ""Είναι ο 5ος χρόνος της ζωής μου που "εορτάζω" σε καθεστώς στέρησης της ελευθερίας. Το πνεύμα μου παραμένει πάντα καθαρό, δημιουργικό και ελεύθερο. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές και την εγκάρδια συμπαράσταση. / X (twitter.com)





 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό». 




Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για την δεύτερη απόρριψη αιτήματος.

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών γιατί έτσι ήθελε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.


Ο τέως βουλευτής  στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα, αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report.

Σημειώνουμε ότι ανάλογο αίτημα είχε καταθέσει και στις 26 Απριλίου 2024 με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου χρόνου στη φυλακή.




 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ; 




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ελληνική «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». «ΕΣΤΙΑ», ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ: «Δημοσκόπηση Kappa Research: Καταρρέει η εμπιστοσύνη στους πυλώνες της Δημοκρατίας - Στον πάτο της λίστας τα μιντιακά βοθρολύματα». Καταρρέει η εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού προς την ελληνική δικαιοσύνη. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Σήμερα οι 6 στους 10 έλληνες δεν την εμπιστεύονται καθόλου. Γιατί; ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 92% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 8% ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΕ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ 92% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΗΝ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ» ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 8%.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

2 σχόλια:

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΟΛΕΣ οι αποφάσεις που συνυπέγραψαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος είναι ΑΚΥΡΕΣ λόγω διαφθοράς.

    Ο αντιπρόεδρος αγόραζε την Κόκα από τους Αλβανούς.

    Η άγαμη και άτεκνη Αϊρίν - Έβελυν – Μικέλα, από τη Συναγωγή της Καλαμάτας, τα ήξερε ΟΛΑ για την Κόκα.

    Οι αποφάσεις που υπέγραψαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος είναι ΟΛΕΣ ΑΚΥΡΕΣ λόγω διαφθοράς.

    Η άγαμη και άτεκνη Αϊρίν - Έβελυν – Μικέλα, από τη Συναγωγή της Καλαμάτας, που συζούσε με τον Αντιπροεδρο, ήταν η εισηγήτρια υπέρ του μνημονίου που απέρριψε τις αιτιάσεις αντισυνταγματικότητας για τις περικοπές μισθών και επιδομάτων σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους που κατατέθηκαν το 2010 από την ΑΔΕΔΥ και την Ομοσπονδία Συνταξιούχων.
    Για αυτό την έκαναν πρόεδρο...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

    Cyber blackout: Έρχεται ο ψηφιακός εμβολιασμός;

    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/07/cyber-blackout_091507107.html

    .
    τεχνολογία

    Cyber-blackout: έρχεται ο ψηφιακός εμβολιασμός;

    19 Ιουλίου 2024

    https://tkp.at/2024/07/19/cyber-blackout-kommt-die-digitale-impfung/

    .
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...