ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιουλίου 2024

ΛΑΒΡΩΦ: "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. Η Ουάσινγκτον είναι πεπεισμένη ότι από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ δεν θα πάθουν τίποτα, αλλά μόνο οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της".

 





ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΖΩΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ; ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΕΡΙΑ ΒΙΟΣΗΜΑΝΣΕΩΣ (ΦΩΣΦΙΝΗ - ΑΜΜΩΝΙΑ) ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

 



ΜΠΑΪΝΤΕΝ: «ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ». ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΤΑΝΟΒΣΚΥ ! ) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ), ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1967. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ… ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΚΟΝΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ - ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ - ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΥΛΟ.






Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως είναι αυταπάτη να πιστεύουν ότι σε περίπτωση παγκοσμίου πολέμου οι ίδιες θα μείνουν αλώβητες και θα καταστραφούν μονάχα οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους!

Με λίγα λόγια ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν ως «ασπίδα» τους την Ευρώπη.

Θεωρούν πως εάν στείλουν τους Ευρωπαίους να πολεμήσουν πρώτοι κατά της Ρωσίας θα την απασχολήσουν αρκετά ώστε οι ίδιοι οι Αμερικανοί να μπορέσουν να την νικήσουν και εν τέλει να επιβιώσουν.

 

Θέλουν δηλαδή οι Ευρωπαίοι να απασχολήσουν το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας.

Είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες δηλώσεις στον ΟΗΕ από τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

Σε περίπτωση που τα πράγματα οδηγηθούν στα άκρα ο Λαβρόφ προειδοποίησε τις ΗΠΑ:

«Η Ουάσινγκτον είναι πεπεισμένη ότι από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ δεν θα πάθουν τίποτα, αλλά μόνο οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της.

Εάν η στρατηγική Μπάιντεν βασίζεται σε μια τέτοια ανάλυση, τότε αυτό είναι μια επικίνδυνη αυταπάτη».

Σημειώνεται ότι ο Λαβρόφ προήδρευσε της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη με θέμα: Πολυμερής συνεργασία προς το συμφέρον μιας πιο δίκαιης, δημοκρατικής και βιώσιμης παγκόσμιας τάξης.

«Κάθε ευρωατλαντική διευθέτηση ασφάλειας, χωρίς εξαίρεση, βασίζεται στην διασφάλιση της κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Αυτή περιλαμβάνει την υποταγή της Ευρώπης και τον περιορισμό της Ρωσίας.

Ο κύριος ρόλος σε αυτό ανατέθηκε στο ΝΑΤΟ, το οποίο τελικά υπέταξε την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία αν και προφανώς δημιουργήθηκε για τους Ευρωπαίους, ιδιωτικοποίησε ξεδιάντροπα θεσμούς του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) κατά κατάφωρη παραβίαση της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι.

Η απερίσκεπτη επέκταση του ΝΑΤΟ, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις από την Μόσχα εδώ και πολλά χρόνια, προκάλεσε επίσης την ουκρανική κρίση», τόνισε.

Ο Λαβρόφ κατηγόρησε Δύση για σκόπιμη διάλυση του παγκόσμιου συστήματος για να συγκρατήσει την δύναμη χωρών όπως η Ρωσία και η Κίνα, κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι κρατούν ολόκληρη τη Δύση υπό την απειλή όπλου!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...