ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Ιουλίου 2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΤΡΥΝΤΩ (Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ), ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. "Καλό θα ήταν οι ηλικιωμένοι να μη μένουν σε σπίτια 5-6 δωματίων για να μπορούν να μείνουν οικογένειες με μικρά παιδιά! Είτε είναι μουσουλμάνοι, είτε χριστιανοί". ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 65.

 


Η ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ Α, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗΣ, ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...). Η ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ Α ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

 

Ο Τριντό λέει ότι οι ηλικιωμένοι Καναδοί δεν μπορούν να ζουν στα σπίτια τους, που είναι πολυ μεγάλα για εκείνους.. 

θα πρέπει να μεταφερθούν σε μικρότερα σπίτια ώστε να εγκατασταθούν οι "μετανάστες" και να αφομοιωθούν στην κοινότητα ..

Ο πρόεδρος στον Καναδά Τζάστιν Τριντό επιλέγει «νέα ήθη» για την χώρα του.

Δείτε το βίντεο:


Σε συνέντευξη του, ο πρόεδρος του Καναδά ζήτησε από τους ηλικιωμένους να φύγουν από τα σπίτια τους για να μείνουν οι μετανάστες.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα εισάγει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας από την Βουλγαρία, που το 2023 έφτασαν τις 4,15 TWh ηλεκτρικής ενέργειας, μέρος της οποίας παράγεται από τον βουλγαρικό πυρηνικό σταθμό του Κοζλοντούι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας των φωτοβολταϊκών και αιολικών της οικογένειας Μητσοτάκη και CIA δεν είναι σταθερή σε 24ωρη βάση. Απουσιάζει από το σύστημα όταν τη χρειάζεται, επειδή δεν φυσάει και δεν έχει ηλιοφάνεια.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. «Οι πολίτες πρέπει να στεγάσουν στα σπίτια τους τους παράνομους μετανάστες». Ο νέγρος ανθέλληνας και τουρκόφιλος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, πού εκλέχθηκε με τα χρήματα του Σόρος.
    «Το όραμά μου είναι να γίνει το επόμενο βήμα-πίστης για τοπική στέγαση και μετά να μετακομίσουν σε ιδιωτικές κατοικίες».
    Σε μία σοκαριστική δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, καθώς είπε ότι οι τακτικοί Νεοϋορκέζοι πρέπει να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες που φτάνουν στην πόλη.
    O ίδιος υποστήριξε ότι οι τοπικές αρχές της πόλης μπορούν σύντομα να… πληρώσουν τους Νεοϋορκέζους για να ανοίξουν τα σπίτια τους σε παράνομους μετανάστες, οι ορδές των οποίων συνεχίζουν να καταφθάνουν σε μεγάλους αριθμούς στις ΗΠΑ από τα νότια σύνορα.
    «Το όραμά μου είναι να γίνει το επόμενο βήμα-πίστης για τοπική στέγαση και μετά να μετακομίσουν σε ιδιωτικές κατοικίες.
    Υπάρχουν κάτοικοι που υποφέρουν αυτή τη στιγμή λόγω των οικονομικών προκλήσεων. Έχουν επιπλέον δωμάτια, έχουν τοποθεσίες, και αν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τον κανόνα των 30 ημερών και άλλους κανόνες της κυβέρνησης σε αυτό το μέρος, μπορούμε να πάρουμε αυτά τα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ίσως, τώρα, τα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια που ενδεχομένως πρέπει να ξοδέψουμε και μπορούμε να τα βάλουμε ξανά στις τσέπες των καθημερινών Νεοϋορκέζων αντί να πηγαίνουν στις τσέπες των εταιρειών».
    Από την περασμένη άνοιξη, πάνω από 70χιλ. μετανάστες έχουν “πλημμυρίσει” την πόλη της Νέας Υόρκης, με πάνω από 45.000 να ζουν σε 160 καταφύγια έκτακτης ανάγκης και ξενοδοχεία που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους.

    ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...