ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιουλίου 2024

Υποψήφιος αντιπρόεδρος ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη ισλαμική χώρα με πυρηνικά όπλα». Το σχέδιο kalergi εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία. JD Vance, για την Γερμανία και Ευρώπη: "Στην γερμανική κυβέρνηση αρέσει το γεγονός ότι οι Γερμανοί εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Οι Ευρωπαίοι δεν είναι σύμμαχοι, είναι υποτελείς των ΗΠΑ, που τους κάνουν ό,τι θέλουν".




Ελβετικός οίκος Gold Switzerland: «Η πολιτική στη Δύση είναι χαώδης. Ένας μεγάλος πόλεμος, ακόμη και πυρηνικός πόλεμος, είναι στο κάδρο». «Πολλές από τις σημερινές κυβερνήσεις δεν θα ολοκληρώσουν την θητεία τους». «Έρχεται η πτώση της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ, η οποία είναι οικονομική και όχι εδαφική. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι υπό σκλαβιά, πιστά σκυλιά των ΗΠΑ. Καθώς η μολύβδινη «φούσκα» χρέους των ΗΠΑ σκάει, η οικονομική και στρατιωτική υπεροχή τους θα «εξατμιστεί». Θα καταστραφούν οι τράπεζες, η προμήθεια αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, οι τηλεπικοινωνίες, η ναυτιλία, το διαδίκτυο, τα ταξίδια με οποιοδήποτε μέσο».







Ο αντιπρόεδρος του Τραμπ, JD Vance, για την Γερμανία και Ευρώπη:

https://twitter.com/i/status/1813254904024342946

"Στην γερμανική κυβέρνηση αρέσει το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Οι Ευρωπαίοι δεν είναι σύμμαχοι, είναι υποτελείς των ΗΠΑ που τους κάνουν ό,τι θέλουν".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι ευρωπαίοι "ηγέτες" είναι πράκτορες των ΗΠΑ και εκτελούν τις εντολές των Αμερικάνων εις βάρος της πατρίδας τους, και όλοι μαζί εις βάρος της Ευρώπης.
Ειδικά η σημερινή γερμανική κυβέρνηση συνασπισμού του Σολτς με τους πράσινους οδηγεί την Γερμανία και μαζί την Ευρώπη σε απο-βιομηχανοποίηση και οικονομικό μαρασμό. Πράσινη μετάβαση για να μην παράγουμε τίποτα.



«Γερμανοί, αποβιομηχανοποιείτε την ίδια σας την χώρα, ενώ ταυτόχρονα λέτε ότι ο Πούτιν πρέπει να ηττηθεί με κάθε τρόπο. Αφού λοιπόν πρέπει να ηττηθεί πάση θυσία, τότε αγαπητοί φίλοι Γερμανοί, σταματήστε να αποβιομηχανοποιείτε την οικονομία σας στο όνομα μιας γελοίας πολιτικής για την πράσινη ενέργεια».



Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικανούς, Τζέι Ντι Βανς, τον οποίο ανακοίνωσε χθες ως αντιπρόεδρο ο Ν.Τραμπ, έδειξε μια απίστευτη πολιτική ειλικρίνεια δηλώνοντας αυτό που πιστεύει, ότι «η Βρετανία υπό τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών θα είναι η πρώτη πραγματικά ισλαμική χώρα με πυρηνικά όπλα».

Η δήλωση από μόνη της είναι εντυπωσιακή και απηχεί τον τρόπο που σκέπτεται και δρα το στενό επιτελείο του Ν.Τραμπ.

 

Μεγάλη η δόση αλήθειας σε αυτό που είπε ο Τζέι Ντι Βανς, αλλά και μεγάλο το θάρρος για να το πει!

Ολόκληρες πόλεις της Βρετανίας έχουν καταληφθεί από ορδές ισλαμιστών και το ίδιο το Λονδίνο έχει Πακιστανό δήμαρχο!

Ξεκινά απίστευτα δυναμικά και να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό!

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Εργατικών, Άντζελα Ρέινερ, απάντησε άμεσα, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του Βανς ως «ανάλαφρη και αβάσιμη» ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας επιδιώκει τη συνεργασία με όλους τους διεθνείς συμμάχους της.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Τζέιμς Μάρεϊ, δήλωσε ότι δεν κατανοεί τι ακριβώς εννοούσε ο Βανς, προσθέτοντας περαιτέρω σύγχυση στη δήλωση αυτή. Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι, που έχει προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες με συμμάχους του Τραμπ, αντιμετωπίζει τώρα μια σοβαρή πρόκληση​​.

Ο Βανς υπερασπίζεται τη θέση του, ισχυριζόμενος ότι η αλλαγή στην πολιτική σκηνή του Ηνωμένου Βασιλείου και η άνοδος των Εργατικών θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης των ισλαμιστικών στοιχείων στη χώρα​.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...