ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιουλίου 2024

Με 50 πολεμικά και το Anadolu στην κατεχόμενη Κύπρο ο Ρ.Τ.Ερντογάν για τα 50 χρόνια από την εισβολή των βρωμότουρκων στο Ελληνικό νησί. Ο εξίσου βρωμερός Μητσοτάκης θα κρυφτεί στην τρύπα του

 

ΛΑΒΡΩΦ: "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. Η Ουάσινγκτον είναι πεπεισμένη ότι από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ δεν θα πάθουν τίποτα, αλλά μόνο οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της.".

 



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ το ψευδοκράτος ετοιμάζεται να γιορτάσει με φαντασμαγορικό τρόπο την 50ή επέτειο της εισβολής.

Εκτός από τις εκδηλώσεις μνήμης, με συναυλίες συγκροτημάτων και θεάματα, αθλητικούς αγώνες, συνέδρια, σεμινάρια, συμπόσια, μέχρι και διαγωνισμούς αρθρογραφίας, οι Τούρκοι στήνουν και έντονο «πολεμικό σκηνικό».

Τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν θα συνοδεύσει μια αρμάδα 50 πολεμικών πλοίων, μεταξύ των οποίων και το TCG Anadolu, το οποίο οι Τούρκοι αποκαλούν «αεροπλανοφόρο».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...