ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιουλίου 2024

ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΙΕΖΕΚΙΗΛ, η τουρκική πολεμική εταιρεία Baykar ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές εκκίνησης κινητήρα στο έδαφος και μπαίνει σε παραγωγή το τουρκικό μη επανδρωμένο μαχητικό Kizilelma με ουκρανικούς κινητήρες του Ζελένσκι. Ο κινητήρας turbojet που διαθέτει, έχει κατασκευαστεί από την ουκρανική εταιρεία Motor Sich. Το Kizilelma είναι εξοπλισμένο με πυρομαχικά τουρκικής κατασκευής και με το προηγμένο ραντάρ ενεργού ηλεκτρονικά σαρωμένης συστοιχίας (AESA), το οποίο επίσης αναπτύχθηκε από τουρκικά χέρια.

 



ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΙΟ, ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΙΕΖΕΚΙΗΛ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ: Ἔρρει τῶν Ἑλλήνων τὰ σαθρά, πλάνης σεβάσματα, καὶ σεσιγήκασι, τῆς ματαιότητος ἅπασαι, αἱ διπλόαι καὶ τὸ ψεῦδος αὐτῶν, ἠλέγχθη γνώσει ἀληθεῖ, τῶν ἀθλοφόρων Χριστοῦ, κηρυττόντων, εἶναι σοφίαν Θεοῦ ἐνυπόστατον. Ἰεζεκιὴλ ἑβράϊζε κἂν πόλω, Ἀδωναῒ βλέπω σε, φάσκων Κυρίῳ. ΕΒΡΑΪΖΕ...





Το μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος Kizilelma που αναπτύσσει η τουρκική Baykar ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές εκκίνησης κινητήρα στο έδαφος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το «Κόκκινο Μήλο» της Τουρκίας είναι ένα από τα αμυντικά προγράμματα που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαφημίζει «με περηφάνια» αρκετά συχνά, για τις νέες δυνατότητες που, όπως λέει, θα φέρει στις τουρκικές δυνάμεις.

Το Kizilelma πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση τον Δεκέμβριο του 2023 και την δεύτερη πτήση του στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου. Αναπτύχθηκε για να επιχειρεί από το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu του τουρκικού ναυτικού. Ο κινητήρας turbojet που διαθέτει, έχει κατασκευαστεί από την ουκρανική εταιρεία Motor Sich.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι το μαχητικό drone είναι το πιο σημαντικό πρόγραμμα που τρέχει η εταιρεία του και μέχρι τώρα έχει επενδύσει σε αυτό πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια το τουρκικό UCAV θα πετάει με έναν εγχώρια κατασκευασμένο κινητήρα.

«Θα επενδύσουμε 300 εκατομμύρια δολάρια στην παραγωγή κινητήρων μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, θα κατασκευάσουμε τον κινητήρα του Bayraktar KIZILELMA», είπε ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ.

Τέλος, δήλωσε ότι η σειριακή παραγωγή του θα ξεκινήσει φέτος και η εταρεία στοχεύει να κατασκευάσει 12 UCAV μέσα στο 2024.

Το Kizilelma θα είναι σε θέση να πετά με ωφέλιμο φορτίο έως 1.500 κιλά (3.300 λίβρες), εξοπλισμένο με πυρομαχικά τουρκικής κατασκευής και υψηλή επίγνωση της κατάστασης με το ραντάρ ενεργού ηλεκτρονικά σαρωμένης συστοιχίας (AESA), το οποίο επίσης αναπτύχθηκε εγχώρια. Προβλέπεται ότι θα μπορεί να πετάει για πέντε ώρες και να φτάνει ταχύτητες έως και 800 χλμ/ώρα (500 mph ή 0,64 Mach).


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Anadolu ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Erika Olson ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "ΤΙΠΟΤΕ".



ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΡΙΝ 571 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ…

 

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ.




 

7 σχόλια:

  1. Αλμάτι ή Άλμα Άτα (Καζακστάν). Η κοιτίδα των τούρκων. Στα ελληνικά μεταφράζεται "ο πατέρας των μήλων". Ενδεχομένως να πρόκειται για την Κόκκινη Μηλιά, που ήθελε ο Κολοκοτρώνης να ξαποστείλη τους τούρκους. Καλό ταξίδι βρωμότουρκοι.
    Σύντομα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ «ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ». ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΚΥΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ». ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΞΕΡΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΗΡ ΤΟΥ.
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/12/blog-post_34.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ. ΟΡΙΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ. ΚΥΡΟΣ, ΔΑΡΕΙΟΣ, ΞΕΡΞΗΣ, ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ, ΓΑΜΑΛΙΗΛ, ΓΙΑΧΣΟΥΑ, ΣΑΟΥΛ, ΜΩΑΜΕΘ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ, ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ, ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΤΡΑΜΠ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΟΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/09/blog-post_98.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΚΑΣΝΕΡ Ή ΚΟΥΣΝΕΡ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΚΟΥΣΝΕΡ Ή ΚΑΣΝΕΡ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/03/blog-post_49.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΤON MAΪΟ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»: ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/02/on-ma-2018-29-2018.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σκοτεινό μυστικό της Καμάλα Χάρις

    Η φιλόδοξη Χάρις, σύναψε σχέση με τον 60χρονο τότε Γουίλι Μπράουν, ο οποίος ήταν παντρεμένος, δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο και ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στην Καλιφόρνια. Όταν η σχέση έγινε γνωστή, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, για να αποφύγει το σκάνδαλο. Το ότι ένας πανίσχυρος πολιτικός σύναψε ερωτική σχέση με μία γυναίκα η οποία είχε λιγότερα από τα μισά του χρόνια, μπορεί να είναι απολύτως νόμιμο, στερείται όμως ηθικής… Ο Μπράουν αποδείχτηκε εξαιρετικά γενναιόδωρος σύντροφος, καθώς αγόραζε στην Καμάλα ακριβά δώρα όπως μια πολυτελή BMW και τη διόρισε σε δύο θέσεις με επιρροή.

    Συγκεκριμένα, διόρισε την Καμάλα στην Επιτροπή Ιατρικής Βοήθειας της Καλιφόρνια, μια θέση με 72.000 δολάρια
    αμοιβή ετησίως, ενώ επίσης την τοποθέτησε στο Συμβούλιο Εφέσεων Ασφάλισης Ανεργίας της πολιτείας, μια προσοδοφόρα θέση που της εξασφάλισε άλλα 97.088 δολάρια το χρόνο. Ο Μπράουν εκείνη την εποχή έγινε στόχος έρευνας του FBI για διαφθορά αναφορικά με το «μοίρασμα» προσοδοφόρων συμβάσεων και ύποπτες συναντήσεις με προμηθευτές αλλά και πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος.

    Ακόμη και αφού απέλυσε την Καμάλα το 1995, υπό το βάρος της έρευνας, συνέχισε να χρησιμοποιεί την επιρροή του για να προωθήσει την καριέρα της ποικιλοτρόπως: «Σίγουρα βοήθησα στον πρώτο της αγώνα για εισαγγελέα στο Σαν Φρανσίσκο», δήλωνε σε ΜΜΕ ο ίδιος το 2010. Η Χάρις εξελέγη γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια το 2010 με τεράστια βοήθεια από τον Γουίλι και όταν έθεσε υποψηφιότητα για τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2016, ο Μπράουν ήταν αυτός που «κάλεσε» τον πιθανό αντίπαλό της, Αντόνιο Βιγιαραγόσα, να μείνει εκτός κούρσας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
    Mε κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια κορυφώθηκαν πολύ πρόσφατα εορταστικές εκδηλώσεις σε ιστορικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την θεμελίωση του παρόντος Ναού και προς τούτο οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Επιπλέον οι εορτασμοί ξεκίνησαν συμβολικά με την υποδοχή σεβασμίας και θαυματουργής εικόνας από ομώνυμη Μονή της Πελοποννήσου.

    Ωστόσο από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε εκκλησιαστικά site, έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως ο αρχιμανδρίτης του ναού παραμένει αμετακίνητος παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια σκανδάλισε το κοινό αίσθημα με τις πράξεις του και πολύ περισσότερο τώρα καθώς φαίνεται να απολαμβάνει διαρκώς την εύνοια της αρχιεπισκοπικής αυλής. Πιο συγκεκριμένα, όταν αποκαλύπταμε τις ιερές διασυνδέσεις του Ιερωνύμου με τον φυγά που αναζητά ακόμη η αστυνομία, Πέτρο Κυριακίδη, είχαμε πέσει από σπόντα επάνω στον περιγραφόμενο αρχιμανδρίτη “ψωνιστήρι” που κάπνιζε φούμο στα chat του διαδικτύου, ψάρευε αγοράκια και απολάμβανε την υψηλή προστασία από φίλα προσκείμενους στον αρχιεπίσκοπο.

    Εκείνη την εποχή στέλεχος του “Kontra” είχε πάρει εντολή -και από τον Κυριακίδη- να μας αποτρέψει στην προβολή του ρεπορτάζ. Αλλά το ρεπορτάζ τότε προβλήθηκε.
    Σύμφωνα με αυτό γνωστός αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στενός συνεργάτης αξιωματούχου της Ιεράς Συνόδου (και εκ των πιο άμεσων συνεργατών του Μακαριωτάτου) που προΐστατο σε ιστορικό ναό της Αθήνας και συμμετέχοντας σε επιτροπή της Ελλαδικής Εκκλησίας, παρουσιαζόταν ημίγυμνος να ερωτοτροπεί μπροστά σε web camera, συνομιλώντας με νεαρό και να αυτοϊκανοποιείται.
    Ο εν λόγω κληρικός και υποψήφιος μητροπολίτης φέρεται ανήκε σε λόμπι του ιερατείου με τα ίδια γούστα, να αναζητά ερωτικούς συντρόφους και να κλείνει διαδικτυακά ραντεβού για σαρκικές απολαύσεις, ενώ συμμετείχε μαζί με τον αρχιεπίσκοπο στην κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.
    Σχετικά με τον πανοσιολογιώτατο, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση διατάσσοντας την άμεση διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πόρισμα βγήκε Μακαριώτατε, ή το μπάφο και τα ιδιαίτερα πάθη για άγαμους δεν είναι αδικήματα;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...