ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιουλίου 2024

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1967 ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974;

 


Ο Δήμος Μπότσαρης αναφέρει ότι το 1971 μαζεύτηκαν στο Παρίσι πάνω από εκατό έλληνες «πολιτικοί αρχηγοί» «αντιστασιακοί» στην «χούντα». Ανάμεσά τους, ο Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Μελίνα Μερκούρη με τον ιουδαίο άνδρα της και πολλοί άλλοι.

 





Η συντριπτική αποτυχία του στρατιωτικού Κινήματος του 1967 ήταν ότι δεν εκκαθάρισε ούτε τον Καρκίνο της Στοάς, ούτε την στρατιά των πρακτόρων, και έτσι μοιραία οδηγήθηκε  στην επάνοδο του διεφθαρμένου παλαιοκομματισμού.

Το πρωί της 22ας Απριλίου 1967, τα αγήματα του Στρατού θα έπρεπε  αντί να κατάσχουν τα γραφεία της «ΑΥΓΗΣ» να κατάσχουν τα Αρχεία των Στοών και να οδηγηθούν στον Ιππόδρομο οι «διδάσκαλοι» των Αθηναϊκών Στοών.

Αλλά, ο σύντροφος Ιωαννίδης, ήταν αδελφός της Στοάς Πυθαγόρας. Μαζί με τον Αραπάκη. Τέκτων και ο Λαδάς, ο αγαπητός της Συναγωγής. Η «βδέλλα» και «δουλόφρονας», σεβάσμιος της Στοάς Ησίοδος, η κολόνα των ανάλγητων και αργυρώνητων προδοτών του 1940, ο Ιωάννης Διάκος,  μετά τον πόλεμο, αναμείχθηκε ξανά στις πολιτικές εξελίξεις, και υπήρξε στενός σύμβουλος του Αλέξανδρου Παπάγου και διατηρούσε ισχυρά ερείσματα εντός του Ελληνικού Συναγερμού.

Ο πραγματικός υπεύθυνος είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Διότι, όταν κάνεις Δικτατορία, έχεις όλα τα δικαιώματα εκτός από ένα: Να αποτύχεις!.. Κι αν αποτύχεις, αυτοκτονείς. Δεν πηγαίνεις σε έναν ομοφυλόφιλο δικαστή (τον χαριτόβρυτο Γιάννη Ντεγιάννη) να σού λέει… «Πώς λέγεστε;» και να λές Γεώργιος Παπαδόπουλος»… «Τι δουλειά κάνετε;» και να λές «Ταξίαρχος»… 

Αυτός φταίει, διότι δεν καθάρισε την κατάσταση και φαγώθηκε με τον Μαρκεζίνη να κάνει Εκλογές τον Φεβρουάριο του 1974. Κι ήρθε ο άλλος, ο ΕΒΡΑΙΟΣ ο Ιωαννίδης, ο πράκτορας των Αμερικανών, ο οποίος τον έριξε και δημιούργησε το Κυπριακό για να πέσει η 21η Απριλίου… Ο Ιωαννίδης είναι αφελής, διότι πίστευε αυτά που τούλεγε ο γαμπρός του ο Αλαζράκης ο επικεφαλής της «Μοσσάντ». Αυτά που του έλεγε η αδελφή του (η πανέμορφη Δέσποινα), αυτή που έκανε και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Και κατέστρεψε την Κύπρο, κατέστρεψε την 21η Απριλίου, και – το χειρότερο – εζημίωσε την Ελλάδα»

Η 21η Απριλίου ήταν αντεθνική. Έβλαψε μακροπρόθεσμα της Εθνικές πολιτικές δυνάμεις και ενίσχυσε την αριστερά. Και κράτησε πάρα πολύ, χωρίς να παράγει καινούργιο πολιτικό προσωπικό. Μόνο καινούργια διαπλοκή έφερε .

Οι αρχαίοι Έλληνες κυνήγησαν και σκότωσαν τον Εφιάλτη.  

Στην σημερινή Ελλάδα των ρωμιών δεν κουνήθηκε φύλλο. Οι χουντικοί δεν μπόρεσαν να σκοτώσουν ούτε τον Καραμανλή. Ούτε αποπειράθηκαν και ούτε καν το σκέφθηκαν! Ο Κίσσινγκερ μας πρόδωσε και σκότωσε 6.000 Κυπρίους και έζησε 100 χρόνια και πέθανε στο κρεβάτι του.  

Φαντάζεστε αν ένας Ελληνοαμερικανός σκότωνε 6.000 ιουδαίους πόσο θα τον κυνηγούσαν οι εβραίοι;

Ορθόδοξοι Ρωμιοί: δειλοί, άνευροι, χλιαροί, ρηχοί, μικροκομπιναδόροι, μικρόψυχοι, μικρόμυαλοι, μικροί σε όλα τους.

«Διά να είναι η φυλή εις το χάλι που είναι, φανερόν ότι οι τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ» - Περικλής Γιαννόπουλος

Χάρη στη Χούντα ακόμα ταΐζουμε χαφιέδες σαν τη Δαμανάκη, τον Τσουμάκα και όλο το σκουπιδαριό. Η Χούντα έκανε την «οντισιόν» τού παρακράτους τής Μεταπολίτευσης. Τα «σκουπίδια» τού Πολυτεχνείου είναι οι «πατέρες» τού σημερινού παρακράτους των πληρωμένων «αλληλέγγυων». Μέχρι και ο αγράμματος Τσίπρας —του χουντικού εργολάβου— δια μέσου των «καναλιών» τής Χούντας και της Παναγιωταρέα έφτασε στη θέση τού Πρωθυπουργού …Ο «κομμουνιστής» Τσίπρας, που κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει από πού γνώριζε τους Βαρδινογιάννηδες ή τους Αγγελόπουλους και πήρε το «χρίσμα» …Με πέτρες και καδρόνια μόνον οι «εκλεκτοί» τού παρακράτους —και άρα και της Χούντας— μπορούν να φτάσουν στην κορυφή τής κοινωνίας. Η Χούντα των Αμερικανών ήταν αυτή, η οποία δημιούργησε το παρακράτος τής αμερικανικής Μεταπολίτευσης που μας οδήγησε στα Μνημόνια και, όταν οι «αγανακτισμένοι» πήγαν ν’ αντιδράσουν, δεν δίστασαν να κάψουν ζωντανούς Έλληνες για εκφοβισμό και παραδειγματισμό.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...