ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Ιουλίου 2023

Στο Μαράθι Κρήτης για μπάνιο με όλο του το σόι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού έκαψε την μισή Ελλάδα τώρα θέλει μπάνια. Έδωσε και άδεια για ξενοδοχείο στα καμένα στην Κέρκυρα – Εκεί που είχε πει δημοσίως ότι «κάποια στιγμή θα καεί…» και ο Ρότσιλντ τον αποκάλεσε ηλίθιο. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΡΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ".

 


ΟΙ "ΕΞΩΑΙΣΘΗΤΗΡΙΕΣ - ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ" ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί την καθημερινή αίσθηση της πραγματικότητας. Μία αλλοιωμένη κατάσταση της λειτουργίας του εγκεφάλου δημιουργεί εξωσωματικές εμπειρίες.



ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ. 


Απρεπές tweet Ρότσιλντ κατά Μητσοτάκη για το Kassiopi Project (capital.gr) 




Ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Μηταράκη, επειδή ο Μηταράκης πήγε νωρίτερα απ΄αυτόν για μπάνια.

Στα Χανιά βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, επισκέφθηκε το Μαράθι, έκανε μια σύντομη βουτιά και στις 10:00 αναχώρησε.

Στην παραλία βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο.



Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα, αλλά και για τις καθυστερημένες ανακοινώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια για 500 προσλήψεις πυροσβεστών. 

«Όπως ο διαβόητος Νέρωνας αφού κάηκε η Ρώμη θέλησε να την ξαναχτίσει, έτσι και η κυβέρνηση της ΝΔ αφού έγιναν στάχτη πάνω από 500.000 στρέμματα, εξαγγέλλει τώρα 500 νέες προσλήψεις πυροσβεστών. Η ιστορία θα τους επιφυλάξει αντίστοιχή μοίρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Ελληνική Λύση.



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  "αυτή  η περιοχή, ο Ερημίτης, κάποια στιγμή θα καεί και τότε…», όπως είχε συμπληρώσει μιλώντας στους συνομιλητές του «θα μείνει μόνο ο ανεμόμυλος». Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ  κάηκε ένα μήνα ακριβώς μετά την απίστευτη δήλωση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και τώρα χτίζεται ξενοδοχείο. Ακόμη και ο Ρότσιλντ είχε αντιδράσει αποκαλώντας τον Μητσοτάκη ηλίθιο.


Σε μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτήματα, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς εξέδωσε άδεια για οικοδόμησης ξενοδοχείο στον Ερημίτη Κέρκυρας, δηλαδή στο σημείο που κάηκε λίγο καιρό αφότου ο Κ.Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι «κάποια στιγμή θα καεί».

Συγκεκριμένα οικοδομική άδεια για «Ανάπτυξη Παραθεριστικού Τουριστικού χωριού “Κασσιώπη Κέρκυρα”, αποτελούμενου από ξενοδοχειακό συγκρότημα 180 κλινών, συγκρότημα επαύλεων και συγκρότημα διαμερισμάτων, στη θέση Αρταβάνη (Ερημίτης) της περιοχής Αγίου Στεφάνου Νήσου Κέρκυρας (ΕΣΧΑΔΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ) – Κτίριο Τουριστικής Λιμενικής Εγκατάστασης» εκδόθη από το ΥΠΕΝ (Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ) στις 25 Ιουλίου.

Είναι εκείνη η περιοχή που κάηκε ένα μήνα ακριβώς μετά την απίστευτη δήλωση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, ότι ο Ερημίτης «Κάποια στιγμή θα καεί και τότε…», όπως είχε συμπληρώσει μιλώντας στους συνομιλητές του «θα μείνει μόνο ο ανεμόμυλος».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος «Ερημίτης Πλους» που αντιδρά στην επένδυση, καταθέτοντας αίτηση στο ΣτΕ για την ακύρωση της συγκεκριμένης οικοδομικής άδειας ενώ τη Δευτέρα θα καταθέσει αίτηση «για την αναστολή οποιονδήποτε εργασιών που σχετίζονται με αυτές και αγωγή για την διάρρηξη της δικαιοπραξίας παραχώρησης ιδιοκτησίας από το ΤΑΙΠΕΔ προς την φερόμενη ως επενδύτρια εταιρεία».  

Όπως αναφέρει: «Καλούμε τον κερκυραϊκό λαό και τα κινήματα να σταθούν δίπλα μας, όπως πάντα στον αγώνα, να επαγρυπνούν και να πυκνώσουν τις επισκέψεις του στην περιοχή».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ δρομολογεί μια μελλοντική σιδηροδρομική σύνδεση με τη Σαουδική Αραβία.

    Το Ισραήλ ενεργοποιεί μία επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου του, οικονομικού ύψους 100 δισεκατομμυρίων σέκελ (27 δισεκατομμυρίων δολαρίων) που θα διασυνδέσει περιφερειακές περιοχές του Τελ Αβίβ και στο μέλλον, θα μπορεί να παρέχει χερσαία σιδηροδρομική σύνδεση με τη Σαουδική Αραβία, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

    H ανακοίνωση ακολούθησε μία επίσκεψη υψηλόβαθμων Aμερικανών αξιωματούχων στη Σαουδική Αραβία την προηγούμενη εβδομάδα, προωθώντας το ενδεχόμενο ενός επίσημου πλαισίου σχέσεων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ.

    Ανοίγοντας την εβδομαδιαία σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου στο Ισραήλ, ο Νετανιάχου εμφανίστηκε να αφήνει στο περιθώριο τη συνταγματική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και επτά μήνες, πλήττοντας την οικονομία και κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των δυτικών συμμάχων, αναφορικά με το σεβασμό των δημοκρατικών θεσμών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ.Παπαχρήστος: «Όσο θεωρούμε ότι το Αιγαίο μας ανήκει δεν θα έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία». ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ.
    Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην υπόθεση του Turkaegean και στις σχέσεις με την Τουρκία.

    Ο Παπαχρήστος τόνισε αρκετές φορές ότι «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη», ότι και η Τουρκία έχει δικαιώματα, καθώς 500 km τουρκικά παράλια βρέχονται από την ίδια θάλασσα. Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι οι τουρκικές παραλίες δεν έχουν καμία διαφορά με τις αντίστοιχες ελληνικές που βρέχονται από το Αιγαίο.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος των Νέων, δεν θεωρεί πως η εξέλιξη με το Turkaegean συνιστά κάποια εθνική ήττα, αλλά επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο Τουρισμού που δεν χειρίστηκε σωστά επικοινωνιακά την υπόθεση!

    Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα φέρει μερίδιο ευθύνης για τις κακές σχέσεις με την Τουρκία, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, «όσο θεωρούμε ότι το Αιγαίο μας ανήκει, δεν θα έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας»!

    Εννοείται ότι ως μοναδική διαφορά της Ελλάδος με την Τουρκία, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρθηκε σε «θαλάσσιες ζώνες», όπως ακριβώς πράττει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η μοναδική διαφορά μας με την Τουρκία, όπως τουλάχιστον την αναγνωρίζει επίσημα το ελληνικό κράτος, είναι η νησιωτική υφαλοκρηπίδα και μόνο.

    Ο όρος «θαλάσσιες ζώνες» περιλαμβάνει και τα χωρικά ύδατα, που οπωσδήποτε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση επ αυτών, συνιστά εθνική υποχώρηση και όχι «διαπραγμάτευση».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φρέντι Μπελέρη κατά Έντι Ράμα μέσα από τη φυλακή: «Ξεκάθαρο σχέδιο για αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου».
    Δυόμισι μήνες συμπλήρωσε στη φυλακή ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, έπειτα και από την τελευταία απόρριψη από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας, του αιτήματος να αφεθεί ελεύθερος.

    Μέσα από το κελί, ο 51χρονος Φρέντι Μπελέρης έδωσε συνέντευξη, στην οποία ανέφερε ότι η τελευταία απόρριψη της αίτησής του από το αλβανικό δικαστήριο ήταν αναμενόμενη από τον ίδιο, αν και οι συνήγοροί του θεωρούσαν ότι λόγω των αδιάσειστων στοιχείων θα τον άφηναν ελεύθερο.

    Ακόμα δηλώνει: «Είμαι αμετακίνητος, όρθιος, ήρεμος και ακλόνητος. Με γενναιότητα αντιμετωπίζουμε το θράσος των ισχυρών και όπως έλεγε ο Πλάτων, το θάρρος δημιουργείται στους ανθρώπους και από οργή και από μανία και από δύναμη, ενώ η γενναιότητα προέρχεται από τη φύση και τη σωστή διάπλαση των ψυχών».
    Ο ίδιος κάνει ξεκάθαρα λόγο για το σχέδιο του Έντι Ράμα: «Πρώτον, δεν θέλει να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος Χειμάρρας και δεύτερον θέλει να ξεριζώσει τον Ελληνισμό από τη Βόρεια Ήπειρο».

    Ο Μπελέρης διευκρινίζει ότι «ο Ράμα με χρησιμοποιεί για επίδειξη ισχύος και εκφοβισμό του Ελληνισμού», όπως και για να κρύψει παρατυπίες προηγούμενων ετών στο περιουσιακό. «Η ανθελληνική του στρατηγική δεν είναι πρόσφατη ούτε κεραυνός εν αιθρία. Κι αυτό γνωρίζει η ελληνική διπλωματία και οι ευρωπαϊκές δυνάμεις».

    Ακόμα τονίζει: «Η εκλογή μου επιβεβαιώνει με τον πλέον βροντερό τρόπο την ύπαρξη και την ισχύ της ελληνικής μειονότητας στον δήμο Χειμάρρας. Αυτό είναι που δεν αντέχει ο εγωισμός του Ράμα, αλλά και ο αλβανικός εθνικισμός».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΤΙΝ: "Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΞΙΑ".
    Στις 29 Ιουλίου 2023, στο Κρεμλίνο της Μόσχας πραγματοποιήθηκε η βράβευση πολύτεκνων οικογενειών από όλη τη Ρωσία με το παράσημο της " Γονικής Δόξας " .
    Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στο κοινό μέσω τηλεδιάσκεψης από την Αγία Πετρούπολη, όπου διεξάγεται η Σύνοδος με τη συμμετοχή εκπροσώπων σχεδόν όλων των χωρών της αφρικανικής ηπείρου. Από την άποψη αυτή, ο αρχηγός του κράτους εξέφρασε τη λύπη του για την αδυναμία προσωπικής ανάθεσης οικογενειών που φέρουν εντολές:
    "Δυστυχώς, δεν είμαι στη Μόσχα σήμερα. [...] Αλλά η δουλειά είναι δουλειά, θα με συγχωρήσετε που η συνάντησή μας δεν έγινε ποτέ. Αλλά χαίρομαι πολύ που βρίσκεστε στη Μόσχα και θέλω να πω ότι τέτοιες οικογένειες όπως η δική σας, φυσικά, είναι το καμάρι της χώρας μας.

    Μια μεγάλη οικογένεια είναι μια πραγματική ρωσική αξία".

    Μεγαλώνετε τα παιδιά σε μια ατμόσφαιρα αγάπης, φροντίδας, αλληλοσεβασμού και αλληλοϋποστήριξης και, το πιο σημαντικό, δίνετε ένα υπέροχο παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπους. Κοιτάζοντάς σας, όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντική και πολύτιμη είναι η γονική, οικογενειακή ευτυχία στη ζωή, ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, τίποτα πιο πολύτιμο από μια οικογένεια όπου μεγαλώνουν πολλά παιδιά. Και, ελπίζουμε, να έχουμε όλο και περισσότερες τέτοιες οικογένειες, που ενσαρκώνουν πραγματικές, αληθινές και όχι τεχνητές αξίες"
    Γνωρίζω επίσης ότι στις οικογένειες των Ilins και Gorelovs, οι μεγαλύτεροι γιοι μόλις αυτές τις μέρες δίνουν όρκο στο στρατό. Θέλω να τους ευχηθώ καλή και άξια υπηρεσία.

    Η αναβίωση του κύρους της μητρότητας και της οικογένειας είναι το κλειδί για το μέλλον της Ρωσίας.

    "Η υπεράσπιση των συμφερόντων της οικογένειας και η καλλιέργεια στον ρωσικό λαό των εγγενών, αλλά σε μεγάλο βαθμό χαμένων παραδόσεων της απόκτησης πολλών παιδιών, είναι ένας από τους τομείς δραστηριότητας προτεραιότητας για το Τσάργκραντ. Όπως έχει επανειλημμένα επισημάνει ο ιδρυτής του «Πρώτου Ρώσου» Konstantin Malofeev, η αναβίωση του κύρους της μητρότητας είναι το κλειδί για την αναβίωση της ίδιας της Ρωσίας

    Αυτή η οδυνηρή κληρονομιά της σοβιετικής εποχής πρέπει να καταπολεμηθεί με όλες μας τις δυνάμεις, τονίζει ο Konstantin Valerievich.

    Από την αρχή της σοβιετικής εξουσίας, όλες οι μητέρες και οι γυναίκες έγιναν εργάτριες, οδηγήθηκαν σε εργοτάξια εκβιομηχάνισης και στη συνέχεια κολεκτιβοποίηση. Το τίμημα αυτής της οικονομικής απόφασης αποδείχθηκε πολύ υψηλό: οι γυναίκες αποκόπηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον πραγματικό τους σκοπό - να είναι σύζυγος και μητέρα.

    Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό γεννήσεων μειώθηκε γρήγορα, μέσα σε μια γενιά, το επίπεδο αναπαραγωγής του πληθυσμού μειώθηκε, ρίχνοντας μια ωρολογιακή βόμβα με τη μορφή δημογραφικής τρύπας. Επιπλέον, η γέννηση παιδιών άρχισε να γίνεται αντιληπτή από τις Ρωσίδες ως κάτι δευτερεύον, προαιρετικό. Δυστυχώς, η κατάσταση διατηρείται εν μέρει ακόμη και σήμερα. Η μόνη διέξοδος από αυτό είναι να αυξηθεί η εξουσία της μητρότητας και η απόκτηση πολλών παιδιών, ο Konstantin Malofeev είναι σίγουρος:
    Μόνο με την ανάκτηση αυτής της ιερής κατανόησης της λέξης «μητέρα» μπορούμε να ξαναγεννηθούμε. Αν δεν ξαναβάλουμε τις μητέρες μας σε βάθρο, η Ρωσία δεν θα σωθεί. Όλα τα άλλα που κινδυνεύουμε να χάσουμε μπορούν να επιστραφούν. Αλλά η μητέρα δεν θα επιστρέψει. Αν συμβεί αυτό, τότε όλα, όλοι θα πεθάνουμε".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΧΙΟΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΛΑΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΑΠΑ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΑ

    "Η κατά τη συνταγματική επιταγή επιλογή μου στην κορυφαία θέση της Προέδρου του Αρείου Πάγου περιποιεί σε μένα εξαιρετική τιμή. Η έναρξη άσκησης των καθηκόντων μου συμπίπτει με τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, την ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή ευρύτατων περιοχών της πατρίδας μας, την εκκένωση οικισμών και την κατάκαυση εστιών και περιουσιών των συμπολιτών μας, παρά τις υπεράνθρωπες, τις ηρωϊκές προσπάθειες των μονάδων πυρόσβεσης και των εθελοντών. Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας επιχείρησης κατάσβεσης, στην περιοχή της Καρύστου, ο Χρήστος και ο Περικλής έδωσαν τη ζωή τους στη χώρα. Οι ανυπολόγιστες συνέπειες των πυρκαγιών σε βάρος της ζωής και της περιουσίας των πληγέντων συνανθρώπων μας, επιτείνουν την τεράστια ευθύνη, την οποία εμπεριέχει το αξίωμα, το οποίο αναλαμβάνω να υπηρετήσω.

    Είμαι πεπεισμένη ότι σε αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους μου, δικαστικούς λειτουργούς της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, όλων των βαθμίδων, άπαντες προσηλωμένοι στο καθήκον μας, ως εγγυητών των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών, με τους ακαταπόνητους συνεργάτες μας, δικαστικούς υπαλλήλους και τους συλλειτουργούς της δικαιοσύνης, τους δικηγόρους της χώρας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιήσουμε, με τη συνδρομή της Πολιτείας, το επιτακτικό αίτημα της ορθής και έγκαιρης παροχής έννομης προστασίας, ως συμμόρφωση στις αρχές του Κράτους Δικαίου".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...