ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι». Ο "ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

 



ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Levy Institute: "Παγιδευμένη σε νέα μνημόνια η Ελλάδα – 4,2 εκατ. πολίτες χρωστούν σε τράπεζες, funds, Εφορία και ΕΦΚΑ". «Και έξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τούς καταλοίπους τούς κατοικούντας την παραλίαν» Ιεζεκιήλ ΚΕ:16). «καὶ ἔσται Κρήτη νομὴ ποιμνίων καὶ μάνδρα προβάτων. (Σοφονίας, Β:6)





Αν εκλεγεί, θα υπάρχουν δύο ΄Ελληνες Δήμαρχοι φυλακισμένοι.
Ο Μπέλερης της Χειμάρας, από τους Αλβανούς κομμουνιστές του Ράμα - Σόρος και ο Κασιδιάρης των Αθηνών, από τους "Ελληνοφώνους" κομμουνιστές της μαφιόζικης Στοάς.


Την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ», ανακοίνωσε μέσω της συνηγόρου του Βάσω Πανταζή, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στόχος του Η.Κασιδιάρη είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Παράλληλα τονίζεται ότι «η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της».

Η ανακοίνωση καταλήγει στο «ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».



Η ανακοίνωση: 

"Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της.

Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν.

Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Η (εβραιο)Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες".


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


10 σχόλια:

  1. Ανατινάχθηκαν αποθήκες με πυρομαχικά κοντά στην 111ΠΜ της Νέας Αγχιάλου – Σε επιφυλακή για απογείωση οι Μοίρες των F-16.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογειώνονται τα F-16 για να γλιτώσουν την καταστροφή – Έφυγε η πρώτη Μοίρα.
      Κίνδυνος από τα πυρομαχικά που εκρήγνυνται - Ανησυχία για τα αεροσκάφη που βρίσκονται στις Μοίρες Συντήρησης Βάσης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: η μοναδική χώρα που ανατινάχθηκε πολεμικό αεροδρόμιο εν καιρώ ειρήνης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Κ.Μπακογιάννης για Η.Κασιδιάρη: «Ας μην τον αφήσουμε ανενόχλητο να αλωνίζει μέσα στην πόλη».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π.Μαρινάκης για υποψηφιότητα Η.Κασιδιάρη: «Εάν εκλεγεί θα τεθεί αυτοδικαίως σε αργία όπως ορίζει ο νόμος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κ.Φλώρος μίλησε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων. «Αφήστε τους πολίτες της Αθήνας ελεύθερους να ψηφίσουν. Η μοναδική ελπίδα είναι η υποψηφιότητά του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Και μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται τροπολογία κατά του Κασιδιάρη. Αφήστε τα αυτά, αφήστε τους πολίτες να ψηφίζουν ελεύθερα. Το Σύνταγμα επιβάλλει υποψηφιότητες χωρίς περιορισμούς», είπε ο Κ. Φλώρος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μεταξύ σε μια κίνηση που προκάλεσε εντυπώσεις προχώρησαν εννέα βουλευτές των Σπαρτιατών, εκδίδοντας δήλωση, με την οποία «αδειάζουν» τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

    Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ιωάννης Δημητροκάλλης, είπε ότι καταδικάζει τις πρωινές δηλώσεις του κ. Στίγκα, ο οποίος με τη σειρά του είχε «αδειάσει» τον Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος, από το βήμα της Βουλής, δήλωσε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.

    Τη δήλωση υπογράφουν οι εννέα από τους συνολικά 12 βουλευτές (σ.σ δεν υπογράφουν οι κ.κ. Στίγκας, Ασπιώτης και Γαυγιωτάκης. Ο τελευταίος ωστόσο εμφανίζεται να στηρίζει την κίνηση των εννέα, ενώ αναμένεται να υπογράψει και ο κ. Ασπιώτης) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αναφέρει τα εξής:


    «Οι βουλευτές της ΚΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της βουλής εις βάρους του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι’ αυτό άλλωστε εκλεγομαστε στο όνομα του ελληνικού λαού.

    Η ομιλία του κ. Φλώρου σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

    Ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος θα επιλυθούν με απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας.

    Υπογράφουν:


    Ιωάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ)

    Ιωάννης Κόντης

    Γεώργιος Μανούσος

    Διονύσιος Βαλτογιάννης

    Αθανάσιος Χαλκιάς

    Πέτρος Δημητηριάδης

    Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

    Αλέξανδρος Ζερβέας

    Κωνσταντίνος Φλώρος»

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυβέρνηση ετοιμάζει νόμο για απαγόρευση καθόδου του Η.Κασιδιάρη σε δήμους και περιφέρειες;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τουρκικούς κινητήρες θα πετά το 2030 το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ΚΑΑΝ.
    Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι θα είναι ισάξιο του F-35.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παγκόσμια κατανάλωση άνθρακα ανήλθε σε νέο ρεκόρ το 2022.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...