ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Ιουλίου 2023

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΙΓΚΑ

 






12 ΜΑΪΟΥ 2020


Ο κ. Βασίλης Στίγκας λοιπόν είναι ένα από τα πιο αξιόλογα νέα πρόσωπα στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση. Πρόκειται για άνθρωπο, που απο την πιο μικρή ηλικία ρίχτηκε στο μεροκάματο και παράλληλα σπούδασε και αγωνίστηκε, τοσο για το ζην, όσο και για το ευ-ζην.
Και προπαντός δεν πρόκειται για κανεναν κρατικοδίαιτο προφεσόρο, σαν αυτές τις βδέλες των ελληνόφωνων πανεπιστημίων, που δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο.
Ο άνθρωπος βγανει τίμια και με μοχθο το ψωμι του, στον ιδιωτικό τομέα.
 

Όπως σας το είχα πει και λίαν προσφάτως, η ΕΛΑΣΥΝ αντί να συρρικνώνεται όπως προφητεύουν πολλές Κασσάνδρες, αντιθέτως διευρύνεται. Και σας το ξαναλέω τώρα, που έχω παραιτηθεί από το νέο αυτο κόμμα για λόγους υγείας και συνεπώς δεν έχω πλέον καμία υποχρέωση να διαλαλώ τις ιδέες του, τις στρατηγικές του και τις δράσεις του.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ως ενεργός πολίτης θα σταματήσω ν΄ακούω, να βλέπω, να οσμιζομαι, να συλλογιέμαι και να τεκμαίρω, τα της πολιτικής κατάστασης στην Ισλαμογρεκία [που οδεύει ευθυς για φούντο]  
Κι όχι μόνο θα ακούω, θα βλέπω και θα συλλογιέμαι αλλα θα τα γραφω κιολας. Ενίοτε, και θα τα κραυγαζω...
Μακριά από κάθε προπαγανδόρικη τακτική αλλά πάντα κοντά στην πολιτική και στον αγώνα του έθνους μας, προς επιβίωση
[Σας το ξαναλέω... Θα με θαψουνε με ενα λαπτοπ αγκαλια!]

Ο κ. Βασίλης Στίγκας λοιπόν είναι ένα από τα πιο αξιόλογα νέα πρόσωπα στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση. Πρόκειται για άνθρωπο, που απο την πιο μικρή ηλικία ρίχτηκε στο μεροκάματο και παράλληλα σπούδασε και αγωνίστηκε, τοσο για το ζην, όσο και για το ευ-ζην.
Και προπαντός δεν πρόκειται για κανεναν κρατικοδίαιτο προφεσόρο, σαν αυτές τις βδέλες των ελληνόφωνων πανεπιστημίων, που δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο.
Ο άνθρωπος βγανει τίμια και με μοχθο το ψωμι του, στον ιδιωτικό τομέα.
Κι όπως θα δείτε και στην πολυ ενδιαφέρουσα συνεντευξη, που μου παραχώρησε, ταυτόχρονα ασκεί και πολιτικές δραστηριότητες, κυρίως στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, ως οφείλει κάθε σωστός Έλλην πολίτης, που δεν το πήρε απόφαση να λουφάρει στην ιδιωτεία, ενώ το Γένος μας απειλείται με γενοκτονία...

Σας παρουσιάζω τον κ. Βασίλη Στίγκα, το λοιπόν και εύχομαι να βρεθούν πολλοί όμοιοι του, που θα παρατήσουν την πολιτική "ουδετερότητα" [στον πολεμο νοειται ουδετεροτητα;] και θα ριχτουν στη μαχη, για τη σωτηρια του Γενους μας...    




Ερώτηση 1
Καταρχήν κ. Βασίλη Στίγκα, θα ήθελα να μας δώσετε μια σύντομη αλλα περιεκτική αυτοπροσωπογραφία σας. Που και πότε γεννηθήκατε, που ζείτε, ποιο είναι το επάγγελμα σας, τι σπουδές έχετε κάμει, ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση – τέτοια πράγματα… 
Ονομάζομαι Βασίλης Στίγκας γεννηθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας αλλα μεγάλωσα στην Αθήνα.
Ειμαι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών,2 κοριτσιών και ενός αγοριού.
Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια και αναγκάστηκα από την ηλικία των 12 ετών να δουλεύω και παράλληλα πήγαινα νυχτερινό γυμνάσιο στο Αιγάλεω.
Στην συνέχεια φοίτησα και πάλι σε νυχτερινή σχολή ως μηχανικός αεροσκαφών λόγω αγάπης για τα ιπτάμενα μέσα.

Υπηρέτησα για 22 μήνες στην αεροπορία Στρατού ως μηχανικός ιπτάμενος και εδάφους.
Μετά την απόλυση μου από τον στρατό και μέχρι σήμερα ασχολούμαι ως επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων και τα τελευταία χρόνια παράλληλα και με την δημοσιογραφία ως παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών,αρθρογράφος,και κοινωνικός ρεπόρτερ.

Είμαι έντονα πολιτικοποιημένος και ενεργός πολίτης από τα μαθητικά μου χρόνια και πάντα στον χώρο του υγειούς Εθνικισμού λόγω άδολης και υπέρμετρης αγάπης προς την πατρίδα.


Ερώτηση 2
Ποια ήταν μέχρι σήμερα η πορεία σας στην πολιτική;
Όπως είπα ασχολούμαι με τα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια και η πρώτη επαφή με πολιτικό κόμμα ήταν με την Νέα Δημοκρατία.

Στην συνέχεια ακολούθησα τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη λόγω ότι ήταν νέος και άφθαρτος ως πολιτικός με πολύ καλή δυναμική ,αλλά στην συνέχεια έκανε μεγάλα και σοβαρά λάθη που στοίχησαν ακριβά στον τόπο αλλά και στον ίδιο προσωπικά, με αποτέλεσμα αυτός ο πολιτικός σχηματισμός να έχει άδοξο τέλος.

Το 2001 εντάχθηκα στο Λαός του Γιώργου Καρατζαφέρη και έμεινα εκεί μέχρι το τέλος του 2014.

Ήμουν στην δημιουργία του κόμματος ΡΙΖΕΣ με τον Δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο αλλά μέσα σε λίγους μήνες και αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό και διαλύθηκε.

Από το 2014 μέχρι της τριπλές εκλογές του 2019 πρωτοστάτησα θα έλεγα στην ένωση των πατριωτικών κομμάτων σχεδόν με όλα τα γνωστά ονόματα του χώρου αλλά ουσιαστική ένωση δεν υπήρξε ποτέ με αποτέλεσμα να κατέβουν ορισμένοι αυτόνομοι και να πάρουν πολύ χαμηλά ποσοστά.

Εγώ προσωπικά με αυτά που βίωσα τα τελευταία χρόνια την ασυνέπεια ,τα αρχιγιλίκια, σημερα λέμε αλλα και αυριο λέμε αλλα, από στελέχη και πολιτικούς αρχηγούς δεν ήθελα να συμμετέχω σε κανένα εκλογικό σχήμα με τα υπάρχοντα κόμματα, και ετσι αποδέχθηκα με μεγάλη χαρα την πρόταση του Βασίλη Λεβέντη, και ήμουν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με προταγμα κανένας συμβιβασμός και καμία παραχωρηση στο ονομα Μακεδονία.

Ερώτηση 3Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που σας ώθησαν να έρθετε στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση [ΕΛΑΣΥΝ;]

 Όπως είπα και πριν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι γίνεται στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο και όλα αυτά τα δήθεν πατριωτικά κόμματα δεν εχουν κάτι πολύ βασικό, ιδεολογική ταυτότητα αλλά ούτε και σαφή προσανατολισμό για το τι θέλουν να κάνουν.

Πολύ δε περισσότερο δεν υπήρχε καμία εκπροσώπηση και από κανέναν σε ότι αφορά στον καθαρό εθνικιστικό χώρο συμπεριλαμβανομένης και της χρυσής αυγής που σε καμία περίπτωση που όπως όλοι γνωρίζουμε ποτέ δεν υπήρξε εθνικιστικό κόμμα αλλά σίγουρα ηταν κάτι άλλο.

Αυτό που είδα στην ΕΛΑΣΥΝ και μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η δυναμική παρουσία του Ευρωβουλευτή και επικεφαλής της κίνησης Γιάννη Λαγού και ένας καθαρός πολιτικός και πολύ δυναμικός λόγος χωρίς φωνές και εξάρσεις, και κυρίως με διάθεση να συγκρουστεί με το σύστημα πάντα με ευπρέπεια στα πλαίσια του πραγματικού συντάγματος και της πραγματικής δημοκρατίας.

Επίσης στο να ενταχθώ στην ΕΛΑΣΥΝ καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η γνωριμία μου με τον εκδότη Τάσο Συμιγδαλά που αποδέχθηκα την πρόσκληση του και πιστεύω ότι εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον επικοινωνιακό τομέα που γνωρίζουμε καλά θα απογειώσουμε αυτή την προσπάθεια για να καταφέρουμε κάτι καλό για την πατρίδα μας.



Ερώτηση 4Κεντρικός άξονας του πολιτικου προγράμματος της ΕΛΑΣΥΝ, είναι η ενοτητα του πατριωτικού χωρου, μπροστά στον μέγα κίνδυνο να εξαφανιστεί το έθνος μας.
Μιληστε μας για το πως βλέπετε τη σημερινή κατάσταση στον χωρο του ελληνικού εθνικισμού. Ποιο είναι το δικό σας όραμα, για έναν νέο εθνικιστικό φορέα στον χώρο μας, όπως η ΕΛΑΣΥΝ;
Όπως είπα και πριν είμαι υπέρμαχος του αρχαίου ρητού η ισχύς εν τη ενώσει και για να έχουμε θετικά και δυναμικά αποτελέσματα έτσι θα πρέπει να γίνει ,διαφορετικά με τέτοιο κατακερματισμό κανένας μόνος του πιθανόν δεν θα τα καταφέρει.

Η ΕΛΑΣΥΝ από την πρώτη στιγμή σήκωσε την σημαία της ένωσης όσο γίνεται περισσότερων πατριωτικών κομμάτων και στα πλαίσια της πορείας προς το πρώτο βήμα που είναι η είσοδος στο κοινοβούλιο εχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κόμματα, σε φορείς, αλλά και σε Έλληνες με ψυχή και όραμα να ενωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα για να προλάβουμε να σώσουμε την πατριδα μας.

Ακόμα δε καλύτερα ένας συμπαγείς εθνικιστικός φορέας θα είναι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια ανάκτησης της πατρίδας μας από τους εθνοπροδότες,θα ξυπνήσει την ανδρεία και την αποφασιστικότητα του λαού μας που όσες φορές χρειάστηκε γίναμε οι ακοίμητοι φρουροί του έθνους μας.

Πρώτα προέχει η σύμπνοια και η ομοψυχία και μετα πως θα λέγεται ο φορέας και ποιος θα είναι ο αρχηγός.
Εαν όλοι μαζί ξεπεράσουμε όλες αυτές τις δυσκαμψίες και αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς τότε ναι πράγματι μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Η ΕΛΑΣΥΝ για πρώτη φορά μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες δείχνει τον δρόμο της συμπόρευσης που θα πρέπει είναι μονόδρομος για όλους μας και όσοι θέλουν έρχονται και είμαστε υπερ του δέοντος ανοικτοί σε προτάσεις και ιδέες.

Ερώτηση 5Ιεραρχήστε μου τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το έθνος μας και στα οποία πιστεύετε ότι η ΕΛΑΣΥΝ θα μπορούσε να προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις
Δυστυχώς η χωρα μας είναι μέσα σε έναν ανεμοστρόβιλο με πάρα πολλά και τεράστιας σημασίας προβλήματα.

Ξεκινώντας από τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα που βρισκόμαστε εδώ και μια δεκαετία με τα αλλεπάλληλα μνημόνια και πάρα τις θυσίες του Ελληνικού λαού το δημόσιο και δυσβάστακτο τεχνητό δημόσιο χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε τουναντίον αυξήθηκε.

Μεγάλο και τεράστιο πρόβλημα είναι και η ανεξέλεγκτη εισβολή των λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της γης, και ο γοργός εποικισμός της πατρίδας μας που έχουν ως ξεκάθαρο στόχο την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού από ορδές βαρβάρων.

Χρειάστηκαν 400 χρόνια για να απαλλαγούμε από το μισητό ισλάμ και τώρα εμείς οι ανίκανοι επίγονοι στέκουμε παθητικά και βλέπουμε να ξανά επιστρέφουν και να αρπάζουν με τις ευλογίες των Νενέκων που μας κυβερνούν ότι βρουν μπροστά τους και ότι απλόχερα τους προσφέρουν τα χρήματα μας ,τις περιουσίες μας,τα δικαιώματα μας, την ιερή γη των προγόνων μας.

Τι να πούμε για την τεράστια προδοσία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας και την πλήρη υποταγή στα εθνικά μας θέματα που η συνεχιζόμενη υποχωρητικότητα αυξάνει τις ορέξεις για νέες διεκδικήσεις όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από τους Αλβανούς ,σκοπιανούς ,Βούλγαρους, Γερμανούς και πόσους άλλους.

Όλα αυτά μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα εθνική τραγωδία και σε μια νέα εθνική καταστροφή που όμοια της δεν θα έχει προηγούμενο και έτσι θα έρθει το οριστικό τέλος όλων μας.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την θλιβερή πρωτιά που κατέχει η χώρα μας στο θέμα της υπογεννητικότητας και της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό χωρίς ελπίδα επιστροφής.

Για αυτό η ΕΛΑΣΥΝ πρέπει να ισχυροποιηθει,να αφυπνίσει και να οδηγήσει τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες σε μια άνευ προηγουμένου εθνική αντίσταση πριν να είναι πολύ αργά,να σώσουμε ότι μπορούμε και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο εμείς τα παιδιά μας και η πατρίδα μας .

Ερώτηση 6
Απ όσο γνωρίζω στην ΕΛΑΣΥΝ εχουν καθοριστεί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται κάθε στέλεχος, ανάλογα με τις γνώσεις του. Παραδείγματος χάριν, ενας τομέας είναι η υγεία. Άλλος είναι η παιδεία. Άλλος η επικοινωνία κ.ο.κ.
Εσεις σε ποιον τομέα θεωρείτε ότι θα μπορουσατε να προσφέρετε τα μέγιστα;

Από τις πρώτες επαφές που είχα με την ΕΛΑΣΥΝ και τον Τάσο Συμιγδαλα μου προταθηκε να παρουσιάζω την εκπομπή της ΕΛΑΣΥΝ και το αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά ,και νομίζω ότι στον τομέα της επικοινωνίας μπορώ να προσφέρω ότι μπορώ καλύτερο στον κοινό αγώνα που δίνουμε.


Ερώτηση 7
Έχετε κάποια e-σελίδα σε κοινωνικά δίκτυα ή σε άλλα μέσα επικοινωνίας, όπου θα μπορούσαν να σας βρουν, οι πολίτες που ενδιαφέρονται να μαθουν τις αποψεις σας;

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου μπορούν μέσω της σελίδας μου στο Facebook https://www.facebook.com/billstigs

Καθώς επίσης μπορούν να δουν παλιές αλλά και νέες εκπομπές στο κανάλι μου στο YouTube: Spartans channel
https://www.youtube.com/channel/UC93M_NummpHjSqd5MngCLhA?view_as=subscriber



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...