ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιουλίου 2023

Η ΚΛΑΠΑ νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου για τα επόμενα δύο χρόνια. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΠΑ. Οι έντρομοι ρωμιοί πρωθυπουργοί (τρομοκρατημένοι από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Στοά), στα επόμενα πενήντα χρόνια θα διορίζουν προέδρους του Αρείου Πάγου μόνο εκείνους, που πήραν θέση εναντίον του Κασιδιάρη. Εάν μάλιστα καταδίκασαν κανένα αθώο Κασιδιαρικό σε φυλάκιση, στις γνωστές δίκαιες δίκες, θα προωθούνται ταχύτατα. Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα". ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.



Ιουδαϊκό πρακτορείο Bloomberg με απέραντη χαρά: «Άλλη μια μεγάλη φωτιά να βάλουμε στην Ελλάδα και θα μετατρέψουμε την Αθήνα (το λίκνο του δυτικού πολιτισμού) σε στάχτη». Το ίδιο είχε πει και ο Χρουστσώφ το 1961. "Θα ρίξω μία ατομική βόμβα και θα σας διαλύσω την Ακρόπολη".


Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.


Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ζήνων Παπαζάχος: ΕΚΚΛΗΣΗ Ζ.Π ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ: ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗ. (zenonpapazaxos.blogspot.com)






 Την πατρίδα μας κυβερνάει σήμερα ένας  βρωμερός, διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος εσμός πρακτόρων πολιτικών, ολιγαρχών εμπόρων κοκαΐνης, εξαγορασμένων κολαούζων δημοσιογράφων και, δυστυχώς,  ομοφυλόφιλων αριστερών δικαστών της κοκαΐνης. Όλοι αυτοί μαζί αρμέγουν τον Ελληνικό λαό, ο οποίος παρέλυσε και δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ο Ελληνικός λαός εξαφανίζεται από το προσκήνιο της Ιστορίας.  Το 2100, σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο του ΟΗΕ,  η μονίμως χρεοκοπημένη Ελλάδα θα κατοικείται από 2.300.000 υπερήλικους δυστυχισμένους γέροντες, που θα παίρνουν συντάξεις - ελεημοσύνη από την Ευρώπη, για να φροντίζουν τα μνήματα στα κοιμητήρια.  Όπως όλοι ξέρουμε η επιβίωση του είδους βρίσκεται στους αριθμούς.  Ακόμη και οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα εγκαταλείψουν μια χώρα που δεν δημιουργεί πλούτο, δεν παράγει τίποτε.

Αυτή την πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας;


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...