ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Ιουλίου 2023

ΧΘΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ Ή ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ: ΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΚΕΡΙΑ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΛΙΒΑΝΙΑ.

 



Ο Lennart Van Hirtum, μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Paderborn στη Γερμανία, βρήκε τον ένατο αριθμό Dedekind, χρησιμοποιώντας τον υπερυπολογιστή Noctua 2 στο "Paderborn Center for Parallel Computing (PC2)" του Πανεπιστημίου του Paderborn στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας. Οι μαθηματικοί τον έψαχναν επί 32 χρόνια. Κάθε αριθμός Dedekind αντιπροσωπεύει τον αριθμό των πιθανών διαμορφώσεων ενός συγκεκριμένου είδους λογικής πράξης true-false σε διαφορετικές χωρικές διαστάσεις. Ο αριθμός D(9), πού υπολογίστηκε τώρα, αντιπροσωπεύει εννέα διαστάσεις. Ο προηγούμενος γνωστός αριθμός στην «ακολουθία Dedekind», ο D(8), ο οποίος ακολουθεί τους ίδιους κανόνες για οκτώ διαστάσεις, είχε υπολογιστεί το 1991 χρησιμοποιώντας έναν Cray 2, τον ισχυρότερο υπερυπολογιστή της εποχής. Για τον υπολογισμό του 10ου αριθμού Dedekind: «Αν το κάναμε τώρα, θα απαιτούσε επεξεργαστική ισχύ ίση με τη συνολική ισχύ εξόδου του ήλιου».



Τραγωδία στο Μεγάλο Καβούρι: 6χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς του.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μεγάλου Καβουριού Αττικής, καθώς ένας 6χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου για έκθεση του ανηλίκου σε κίνδυνο (παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.), ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.



ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Ένα 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στο Ωραιόκαστρο μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές σε περιοχή του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.

Μετά από έξοδο της πήγε για φαγητό όπου κατανάλωσε την μοιραία τροφή.

Όταν έδωσε την παραγγελία της, ρώτησε εάν περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό η συγκεκριμένη τροφή και σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, της απάντησαν απο το κατάστημα πως δεν την περιέχει και έτσι ήσυχη το κατανάλωσε.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα παθαίνει αλλεργικό σοκ. Το ασθενοφόρο κατέφτασε μετά από 45 λεπτά, αλλά ήταν πλέον αργά.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φανούν από την νεκροψία.



Κρήτη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 17χρονος που έκανε μπάνιο. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Το περιστατικό συνέβη στις Γούβες Ηρακλείου.

Ένας έφηβος 17 ετών έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στην περιοχή των Γουβών.

Ο ανήλικος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απολάμβανε το μπάνιο του, αλλά δυστυχώς, βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, χωρίς τις αισθήσεις του…





Κρήτη: Παραμένει διασωληνωμένος ο 10χρονος – Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα με το jet ski. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Το παιδί αλλά και ο ενήλικας που το συνόδευε τραυματίστηκαν όταν το τζετ σκι καρφώθηκε σε μία ξύλινη παράγκα.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενο στο ΠΑΓΝΗ το ανήλικο αγόρι που ενεπλάκη σε ατύχημα με jet ski στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Κρήτη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που διασώστες μαζί με εθελοντές μεταφέρουν τον 10χρονο και τον 33χρονο ενήλικα που οδηγούσε το ταχύπλοο σκάφος, που τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί καθόταν μπροστά στο jet ski, που οδηγούσε οικογενειακός φίλος και ενώ πλησίαζε στην παραλία εντελώς αδικαιολόγητα ανέπτυξε ταχύτητα.

«Δεν σταμάταγε, δεν έκοβε ταχύτητα και ξαφνικά βγαίνει έξω. Ούτε σταμάτησε πουθενά και έγινε η σύγκρουση. Το παιδί φώναζε, πόναγε», είπε στην κάμερα του Alpha αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης jet ski προσπάθησε, όπως λέει στον Alpha να σταματήσει τη λειτουργία του, αλλά η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη, που αυτό στάθηκε αδύνατο.

«Με 20 μίλια πήγαινε. Όλα τα μέτρα ασφαλείας είχαν τηρηθεί. Το τζετ σκι έχει τηλεχειριστήριο που το ελέγχεις από μακρυά, έχει quick stop κουμπί όταν πέσει κάτω. Ήρθε εδώ με ταχύτητα, πήγε να σταματήσει, το έσβησα με το χειριστήριο, αλλά ωστόσο είχε αναπτύξει ταχύτητα και πετάχτηκε έξω», εξήγησε.

Το παιδί αλλά και ο ενήλικας που το συνόδευε τραυματίστηκαν όταν το τζετ σκι καρφώθηκε σε μία ξύλινη παράγκα.

Σε μικρή απόσταση βρισκόταν γιατρός, ο οποίος έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες.

«Όταν έφτασα στο σημείο ήταν ξαπλωμένος ο ενήλικας δίπλα στο τζετ σκι με το κεφάλι προς τα πίσω και το παιδί ξαπλωμένο πάνω στο τζετ σκι και οι δύο αιμόφυρτοι από το πρόσωπο και από το αυτί. Ξεκίνησα διαδικασία να αναγνωρίσω τι συμβαίνει, ποιον θα βοηθήσω πρώτα, πώς θα σταθεροποιήσουμε το παιδί και τον ενήλικα, πώς θα τους μεταφέρουμε ασφαλώς, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού», λέει χαρακτηριστικά.





Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο: Νεκρός ένας 28χρονος. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Νεκρός είναι ένας 28χρονος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6:00 στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Χερσονήσου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο 28χρονος δικυκλιστής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο νεαρό άνδρα.



Τραγικό δυστύχημα στη Ναύπακτος: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μηχανή – «Καρφώθηκε» σε κάγκελα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 19χρονη κοπέλα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ναύπακτο σε τροχαίο δυστύχημα με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη έχασε – άγνωστο γιατί – τον έλεγχο από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κάγκελα.

Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 19χρονη βαρία τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Παρά, όμως, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να την κρατήσουν στη ζωή, η 19χρονη δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.




ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


4 σχόλια:

  1. "Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θέλει να διαβεβαιώσει με κάθε τρόπο τα μέλη και τους φίλους του, ότι ο αγώνας μας για εθνική απελευθέρωση καθώς και για τη δικαίωση του Ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη, συνεχίζεται όπως και πριν και δεν σταμάτησε ποτέ".

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ; ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    Κάθε μέρα δημιουργούνται δεκάδες θέματα που αφορούν τον Ελληνικό λαό. Ούτε μία ανακοίνωση δεν βλέπουμε. Ούτε μία παρέμβαση.

    Ακόμη και ο Κυριάκος Βελόπουλος κάνει παρεμβάσεις: «Πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή τώρα εάν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ισραήλ». ΟΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" όμως και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ" καθεύδουν. Μήπως τους πείραξε η ζέστη;

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Οι λιγοστοί νέοι στην Ελλάδα σκοτώνονται σε τροχαία, αυτοκτονούν από κατάθλιψη ή πνίγονται στην θάλασσα. Ταυτόχρονα πλωτό του λιμενικού μετέφερε χθες στη Λέσβο οκτώ αλλοδαπούς μουσουλμάνους – Θα εγκατασταθούν μόνιμα στην ενδοχώρα. Άλλοι 23 είχαν φτάσει εχθές στην Ρόδο. Άλλοι, ατελεύτητοι, έρχονται.
      ΟΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;


      Στον εντοπισμό και τη μεταφορά στην Λέσβο οκτώ μουσουλμάνων αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες Σαββάτου, στελέχη του λ.σ., στην θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου της Λέσβου.

      Συγκεκριμένα, παράκτιο περιπολικό σκάφος του λιμενικού, ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία για μεταφορά αλλοδαπών μουσουλμάνων, εντόπισε λέμβο, με οκτώ επιβαίνοντες τους οποίους και περισυνέλεξε από τη θάλασσα.

      Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ μία γυναίκα εξ’ αυτών μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης από όπου και εξήλθε, ενώ οι υπόλοιποι επτά μεταφέρθηκαν στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου.
      Αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν οι ίδιοι συμπληρώσουν την αίτηση ασύλου (για τυπικούς λόγους και μόνο) θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα προς μόνιμη εγκατάσταση.

      Σημειώνεται πως εχθές στη Ρόδο το λ.σ. είχε μεταφέρει στη Ρόδο 23 μουσουλμάνους.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ; «Η κυβέρνηση έκλεψε την ψήφο των Ελλήνων κρύβοντας την εθνική προδοσία που έρχεται». ΟΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ.

      Ανακοίνωση του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, σε σχέση με τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τα εθνικά θέματα.

      «Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «σχετική έννοια» την «απομείωση της εθνικής κυριαρχίας», την οποία κατά το Σύνταγμα υποχρεούται να υπερασπίζεται. Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης μεθοδεύει συνομιλίες με την Τουρκία, στη βάση «εθνικών υποχωρήσεων», χωρίς να τις προαναγγείλει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, καθιστά την κυβέρνηση παράνομη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης.

      Επίσης, σημειώνει ότι «επιπλέον, όπως ρητά αναφέρει το Σύνταγμα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να προκηρύξει δημοψήφισμα για αυτό το υψίστης σημασίας, εθνικό θέμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει και προσφυγή στη Χάγη. Δεν προτίθεται όμως να πράξει ούτε αυτή την αυτονόητη Συνταγματική του υποχρέωσή».

      Τέλος, υπογραμμίζει ότι «η Ελληνική Λύση λοιπόν θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει απωλέσει την λαϊκή νομιμοποίηση, καθότι υφάρπάξε την ψήφο των Έλληνων κρύβοντας την εθνική προδοσία που θα διέπραττε» και ότι «για λόγους αρχής, πιστεύουμε ότι μία παράνομη κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετεί και φυσικά η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συναινέσει σε οποιαδήποτε κυβερνητική νομοθετική πρωτοβουλία, αφού κάτι τέτοιο θα την καθιστούσε συνενοχή στην παρανομία».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Τον φετινό Ιούνιο 2023 έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό 39 άνθρωποι, ενώ τον Ιούλιο ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους 151.

    Μόνο προχθές, Δευτέρα (1/8/2023) έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι, με τον συνολικό αριθμό έως τώρα να φτάνει στους 193 πνιγμούς.

    Ο αριθμός των νεκρών από πνιγμό ήταν τεράστιος και την περσινή χρονιά, με 239 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα.
    Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (1/8/23) στο MEGA, ο πρόεδρος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας Μάριος Μυρωνάκης υπογράμμισε ότι τα στατιστικά δείχνουν πως το 80% των περιστατικών πνιγμού αφορούν Έλληνες, γεγονός που μαρτυρά ότι «οι Έλληνες ξέρουν να επιπλέουν, όχι να κολυμπούν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Επιπλέον, ο ίδιος σημείωσε ότι τα περισσότερα περιστατικά πνιγμού αφορούν ηλικιωμένους, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως οι γονείς θα πρέπει πάντα να επιβλέπουν τα παιδιά τους στην παραλία.
    «Ερχόμαστε από δύο χρόνια πανδημίας κι έχουμε ένα πρωτοφανές καύσωνα. Όταν ένας άνθρωπος 75 χρονών πάει στη θάλασσα με αυτές τις συνθήκες, αυτό μπορεί να έχει κακή κατάληξη», δήλωσε.

    «Αυτό που παρατηρούμε ότι παρότι έχουμε θωρακίσει τις πολυσύχναστες παραλίες με σύγχρονα σωστικά μέσα, παρόλα αυτά λόγω της μεγάλης ακτογραμμής και του ωραρίου μας, που είναι 10:00 – 18:00, έχουμε περιστατικά που συμβαίνουν εκτός ωραρίου ή σε παραλίες που δεν επιβλέπουμε», πρόσθεσε.

    Οι περιοχές στην Ελλάδα με τους περισσότερους πνιγμούς
    Παράλληλα, ο κ. Μυρωνάκης ανέφερε πως στα νησιά τα περιστατικά πνιγμών είναι ελάχιστα, με τα περισσότερα περιστατικά να σημειώνονται στην ηπειρωτική χώρα, κυρίως στις περιοχές της Αττικής, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...