ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Απριλίου 2024

Δένδιας: «75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ – Μια Συμμαχία που δεν είναι μόνο αμυντική. Είναι πρωτίστως μία Συμμαχία που οφείλει να προστατεύει Αρχές και Αξίες». O πρώτος γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Άγγλος λόρδος Ισμέι (Ismay) το 1952 είπε: «ο σκοπός του ΝΑΤΟ είναι να κρατά τους Αμερικανούς μέσα, τους Ρώσους έξω και τους Γερμανούς κάτω».

 

 

 

Ο πόλεμος έχει αλλάξει. Στους πολέμους που έρχονται η χρήση των drones και των αιωρούμενων πυρομαχικών θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το διαπιστώνουμε καθημερινά παγκοσμίως. Η Τουρκία κατασκευάζει και χρησιμοποιεί καθημερινά εκατοντάδες drones. Χωρίς ούτε ένα σύστημα drone οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν μιλάμε καν για αυτοδύναμη κατασκευή. Διδάσκονται στην Σχολή Ευελπίδων τα drones;


Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: «Ο Ερντογάν είναι ένας σωστός σκληροτράχηλος τούρκος πατριώτης. Η Τουρκία πάντοτε μας συμπαραστέκεται. Θα προστατεύσουμε την εσωτερική ασφάλεια της πολύτιμης για μας Τουρκίας».

 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΘΕΣ: «Η Γερμανία βρίσκεται ακόμη υπό αμερικανική κατοχή τόσο νομικά όσο και πρακτικά. Υπάρχουν δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ που βρίσκονται στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας».


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ 800 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; 

 

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Wolfgang Bittner ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ".

 

ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 1.500.000 ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;

 

 

«Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης» στα τουρκικά. ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΓΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ.

 ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ 60.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

 

 

 


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με αφορμή τη σημερινή επέτειο ίδρυσης του ΝΑΤΟ, ανέφερε σε ανάρτησή του στο «Χ» πως «είναι πρωτίστως μία Συμμαχία που οφείλει να προστατεύει Αρχές και Αξίες».

Η ανάρτησή του:

«75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Μια Συμμαχία που δεν είναι μόνο αμυντική.

Είναι πρωτίστως μία Συμμαχία που οφείλει να προστατεύει Αρχές και Αξίες: Τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Δημοκρατία, τον σεβασμό στην εδαφική ακεραιότητα των κρατών, το Διεθνές Δίκαιο, την Ασφάλεια».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...