ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Απριλίου 2024

Απορρίφθηκαν, λόγω καρκινογόνων φυτοφαρμάκων, κατόπιν ελέγχων των Γεωπόνων και ελεγκτών ποιότητας, 80 τόνοι τουρκικών προϊόντων που εισάγει ο Μητσοτάκης από την Τουρκία για να ταΐσει τα βόδια, τους νεοέλληνες. Μετά φταίει το εμβόλιο για τους ατελείωτους καρκίνους που χτυπούν τους ευφυείς ρωμιούς. Οι πράκτορες πολιτικοί κατέστρεψαν μεθοδικά την ελληνική γεωργία, κτηνοτροφία και βιομηχανία.

    


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826, ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 10ης ΠΡΟΣ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826. ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 102 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ TO ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΞΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. 4 ΟΡΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΣΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ «ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ».



Η ΕΛΛΑΔΑ καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως σε νέες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα

Ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί διεθνώς τον πρώτο σε συχνότητα εμφάνισης και θνησιμότητας καρκίνο για τους άνδρες και τον τρίτο για τις γυναίκες.  Διαγιγνώσκεται συνήθως σε μεγαλύτερες ηλικίες, αν και εσχάτως αυξάνονται τα κρούσματα και στις νεότερες και σε μη καπνιστές.

Παγκοσμίως, το 2020, διαγνώστηκαν 2.206.771 εκατομμύρια νέα περιστατικά καρκίνου του πνεύμονα, ενώ η Ελλάδα κατέχει δυστυχώς την 4η θέση παγκοσμίως σε νέες διαγνώσεις. Ταυτόχρονα, ο καρκίνος του πνεύμονα εκτιμάται ότι ευθύνεται για το 20% περίπου της συνολικής θνησιμότητας από όλους τους τύπους καρκίνου στην Ευρώπη (23.1% στη χώρα μας) και για το 8% της συνολικής θνησιμότητας των ανδρών.

Πηγή: iatronet.gr

 

 

10 εκατ. τόνοι ραδιενεργών αποβλήτων στην καρδιά της Αττικής

 

Με μία καταγγελία -περιβαλλοντική  βόμβα - για χώρο αυθαίρετης διάθεσης  10 εκατ. τόνων ραδιενεργών αποβλήτων στο όρος Αιγάλεω προχώρησε ο Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Αθήνας Πειραιά κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
“Σε κατοικημένη περιοχή, στο λεκανοπέδιο υπάρχει μία χωματερή με 10 εκατ. τόνους αποβλήτων που έχουν αυξημένη ραδιενέργεια, ραδιενεργά απόβλητα.

 

Απαγορευμένα φυτοφάρμακα και χημικά φέρεται πως χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στα προϊόντα που στέλνουν σε ΕΕ και Ελλάδα.

Σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ του Έβρου, συνολικά 80.696 κιλά προϊόντων εκ των οποίων το 99% (79.696 κιλά) ήταν προέλευσης Τουρκίας, λόγω υψηλής περιεκτικότητας υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων απορρίφθηκαν στο Τελωνείο Κήπων το δεύτερο 6μηνο του 2023.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις απορρίψεις προϊόντων στο τελωνείο Κήπων από την 1-7-2023 έως τις 31-12-2023.

Οι απορρίψεις έγιναν κατόπιν ελέγχων των Γεωπόνων και ελεγκτών ποιότητας, του Τμήματος Φυτουγειονομικού και Ποιοτικού Ελέγχου της Π.Ε Έβρου.

 


Μετά από τακτικούς και έκτακτους ελέγχους, (βάσει Κοινοτικής και Εθνικής Νομοθεσίας) που πραγματοποίησαν στο Συνοριακό Σημείο Ελέγχου Κήπων δέσμευσαν και στη συνέχεια απέρριψαν ακατάλληλα προς εισαγωγή φορτία που είχαν προορισμό διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελλάδα.

Συνολικά απορρίφθηκαν 80.696 κιλά προϊόντων εκ των οποίων το 99% (79.696 κιλά) ήταν προέλευσης Τουρκίας, λόγω υψηλής περιεκτικότητας υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων. Το προϊόν με τη μεγαλύτερη ποσότητα απόρριψης λόγω φυτοφαρμάκων ήταν τα λεμόνια.

Εισάγουμε μαζικά νωπά προϊόντα και τρόφιμα από την Τουρκία ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά της Άγκυρας

Η Ελλάδα κάνει εκτός όλων των άλλων και μαζικές εισαγωγές τουρκικών ψαριών, το ποσοστό των οποίων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Κατά συνέπεια το συγκεκριμένο προϊόν να είναι πλέον το 5ο σημαντικότερο που εισάγει η Ελλάδα από την Τουρκία.

Το 2022, η Ιταλία είχε ενημερώσει την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των χωρών της ΕΕ, για επικίνδυνα τρόφιμα RASFF, για σοβαρό κίνδυνο από φιστίκια προέλευσης Τουρκίας.

Μετά από συνοριακό έλεγχο των Ιταλικών αρχών σε φορτίο με φιστίκια με κέλυφος βρήκαν αφλατοξίνες πέρα ​​από τα επιτρεπόμενα όρια».

Οι αφλατοξίνες αποτελούν μία από τις κύριες ομάδες μυκοτοξινών και παράγονται από μυκητιακή δράση κατά την παραγωγή, τη συγκομιδή, την αποθήκευση και την επεξεργασία των τροφίμων.

Εδώ και χρόνια οι αρχές στα τελωνεία στον Έβρο μπλοκάρουν κάθε χρόνο τόνους ακατάλληλων τροφίμων από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα και την ΕΕ, αλλά και πάλι περνούν χιλιάδες τόνοι από αυτά.

Η εισαγωγή προϊόντων προς κατανάλωση των εκατομμυρίων καταναλωτών στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας, από τις λεγόμενες Τρίτες χώρες, αποτελεί ένα σχέδιο όνειδος για την πολιτική ελίτ των Βρυξελλών, και αποτελεί πεδίο διευρύνσεως από τις δικαστικές αρχές.

Η Τουρκία και πολλές χώρες της Βόρειας Αφρικής αγνοούν βασικούς κανόνες υγιεινής, ενώ χρησιμοποιούν απαγορευμένα φυτοφάρμακα και τρόπους,
προκαλώντας πολλά προβλήματα πιθανότατα στην Υγεία των καταναλωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παραγωγοί από την Κρήτη παραδίδουν τις άδειες τους

Τις άδειες τους για τις Λαϊκές Αγορές, παραδίδουν όλο και περισσότεροι παραγωγοί στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω του κόστους παραγωγής αλλά και του κόστους μετακίνησης, καθώς οι πάγκοι μειώνονται με συνεχείς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ και τον Παντελή Παπαδάκη, πρόεδρο των παραγωγών στις λαϊκές αγορές, τους τελευταίους μήνες, περίπου 50 παραγωγοί από τους 400 που υπάρχουν, δεν ανανέωσαν τις άδειές τους με συνέπεια να αποχωρήσουν από την λαϊκή αγορά, μη μπορώντας να αντέξουν άλλο το αυξημένο κόστος παραγωγής Το να εξαρτιέται η Ελλάδα σε νωπά τρόφιμα, ψάρια κ.α στην Τουρκία, δεν είναι μόνο επικίνδυνα επιζήμιο για την υγεία των Ελλήνων, αλλά και απαράδεκτο από όλες τις απόψεις.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. Πῶς καταστρέφεις ἕναν λαό μέ σπουδαία ἱστορία καί παράδοση; Φυσικά τοῦ τήν ἀφαιρεῖς καί τοῦ φέρνεις τήν παράδοση ἑνός ξένου λαοῦ καί τήν ἐπιβάλλεις ὡς δική του, χωρίς νά εἶναι. Ἔτσι πετυχαίνεις νά τοῦ ἀλλοιώσεις τήν πολιτισμική ταυτότητα καί νά τόν κρατήσεις αἰώνια σέ σύγχυση καί πνευματική ὑποδούλωση.

    Αὐτό συνέβη μέ τούς Ἕλληνες στούς ὁποίους ἐπιβλήθηκε μιά ξένη θρησκεία καί διδάσκεται ὡς ἀληθινή καί ὡς δική τους, ἐνῶ ἡ ἑλληνική παράδοση ἔχει ξεπέσει σέ τελευταία μοῖρα ὡς ἕνα παραμύθι χωρίς ἀξία.
    Κάπως ἔτσι ὁ Ἕλληνας κατάντησε ἐλεεινός.

    Καί παρόλο πού εἶναι τόσο ὀφθαλμοφανές σέ ἕναν νοῦ μέ κοινή λογική, ἡ πλύση ἐγκεφάλου πού ὑπέστη ὁ Ἕλληνας, δέν τοῦ ἐπιτρέπει νά βγάλει τίς παρωπίδες καί νά δεῖ καθαρά τί ἔχει συμβεῖ.
    Ἔτσι, ἐπί παραδείγματι, ἀντί γιά τόν Δευκαλίωνα καί τήν Πύρρα τιμᾶ τόν Noah (נוֹחַ) καί τήν Naamah, τὸν Ἀβραὰμ καὶ τὴν Σάρρα τῶν Ἑβραίων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
    Λέγεσαι Αμερική αλλά δεν λέγεσαι Αμερική, καθ ότι ο Αμέρικο Βεσπούτσι ήταν βαφτισμένος Όμηρος. Μικρόν τον φώναζαν Ομέρικο και παραποιήθηκε σε Αμέρικο.
    Η συμπαθέστατη Γερμανία. Αυτοί αυτοαποκαλούνται Deutschland. Το πρώτο συνθετικό είναι το Deus δηλαδή Δίας, και το δεύτερο είναι land από την λέξη λας= πέτρα από όπου και το λατομείο. Τουτέστιν η Γερμανία είναι η χώρα του Δία.
    Η φιλτάτη Αγγλία, εκείνο το British που προέρχεται από την λέξη Βρυτός δηλαδή παρθένος, ήταν η Αγγλία η χώρα με τις πολλές παρθένες. Από αυτού βγαίνει και το Αγγλικό virgin από όπου και η πολιτεία της Αμερικής Virginia προς τιμήν της Βασίλισσας που ήταν παρθένος.
    Ιταλία, είναι ‘’εις άλω’’, εις την θάλασσαν, πιστεύω πως έχετε δεί πως μπαίνει η Ιταλία ορμητικά μέσα στην Μεσόγειο.
    Ισπανία. Οι ίδιοι λένε την πατρίδα τους Espana , και σωστά την αποκαλούν έτσι αφού η χώρα λόγω των πολλών βροχών έχει πολλά δάση και ήταν αφιερωμένη στον Έλληνα θεό των δασών Πάνα. Εις τον Πάνα λοιπόν.
    Αίγυπτος, είναι χαρακτηρισμένη έτσι επειδή βρίσκεται υπτίως του Αιγαίου. Εκεί θα βάλουμε έναν τοποτηρητή μιάς και θα ελέγχουμε και την διώρυγα του Διός.
    Οι Άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά και το SUEZ διαβάζεται ως ΖΕΥΣ.
    Η Ινδία. Ο Δίας είχε έναν μονάκριβο αναγνωρισμένον γυιό που τον έλεγαν Ιν. Ο Ιν του Δία.
    Λίγο πιο κεί είναι μία μεγάλη Κινεζική περιοχή που λέγεται Yunnan, δηλαδή Ιωνία.
    Για πάμε και στην Ιαπωνία που εύκολα διαβάζεται ‘’η Άπω Ιωνία’’.
    Ολόκληρη η Ήπειρος Ασία πήρε το όνομά της από τον αδελφό της Εκάβης Άσιο που σκότωσε στην Τροία ο Αίας ο Τελαμώνιος .
    Και η Ευρώπη πήρε το όνομά της από την μεγαλομάτα Ευρώπη, κόρη του Αγήνορα και της Τηλεφάεσσας, εγγονής του Ποσειδώνα.
    Ευρώπη ηταν η κόρη του Αγηνόρα, βασιλιά της Φοινίκης, Το όνομα της ίσως σημαίνει «ανοιχτομάτα» (ευρύς +ωψ) ή προέρχεται από την ακκαδική λέξη erebu (δύω).
    Φιλιππίνες, Πολυνησία, Ιρλανδία ( εκ τής Ίριδος), Δανία (εκ τών Δαναών, Ποσει- Δα-ών), Γαλλία εκ τού Γαλάτη γυιού τού Ηρακλέους καί πολλά άλλα...
    Ακόμη καί η κατάληξις στάν εις όλα τά κράτη τής Ανατολής είν' εκ τού Ίστημι καί παραπέμπει εις αυτό πού στέκεται ως Κράτος. Ελληνικά Όλα ! κι ου χί ελληνοποιημένα εξ ελληνολάγνων. Όσον κι εάν τούς Πονάει. Τό παρεδέχθησαν άπαντες εκ τής υφηλίου. Totum grecorum est - " Τ' άπαντα είναι τών Ελλήνων".
    -Κικέρων
    " Ο κόσμος είναι η διαστελλομένη Ελλάς . Η Ελλάς είναι ο συστελλόμενος κόσμος".
    - Βίκτωρ Ουγκώ
    Η Ελλάδα είναι μία παγκοσμιότητα γεωγραφική και ιστορική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να την γνωρίσουμε και να την αναγνωρίσουμε.
    Η Ιστορία μας.
    Anastasia Basta
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την δεκαετία του 1960 ο μέσος ρωμιός αποτρελάθηκε τελείως: έγινε ασύδοτος, παράτησε την συνετή και ασκητική ζωή και αποτίναξε κάθε μέτρο στην συμπεριφορά του.

    Καπνίζοντας αρειμανίως Μάρλμπορο, εξολόθρευσε με τα δόντια του όλες τις ολλανδικές αγελάδες, κατέφαγε όλα τα γερμανικά γουρούνια, κατάπιε όλα τα δανέζικα λιπαρά τυριά. Η καταπιόνα του φουλάρισε με σαλάμια, λουκάνικα, κασέρια, γραβιέρες, ζαμπόν, μπέικον, κοντοσούβλια, γαρδούμπες, κοκορέτσια.

    Παράτησε το ταπεινό τσίπουρο και ρούφηξε τεράστιες ποσότητες νοθευμένου σκωτσέζικου ουίσκυ, που φτιάχνεται στην Βουλγαρία από βερνίκια νυχιών.

    Παρατάισε τα παιδιά του και τα έκανε τα πιο παχύσαρκα παγκοσμίως.

    Σήμερα, μετά τα όργια των 60 χρονών, οι ρωμιοί άρχισαν να πεθαίνουν, χωρίς σταματημό, στον ύπνο και και στον ξύπνο, καθιστοί και όρθιοι, νέοι και γέροι, άντρες και γυναίκες.

    Ναι, βέβαια. Δεν φταίει η συμπεριφορά και η διατροφή του. Δεν φταίει που η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια είναι πενταπλάσια του φυσιολογικού. Δεν φταίει που υπάρχουν 3.000.000 υπερτασικοί και 1.500.000 διαβητικοί.

    Όχι. Φταίει το καταραμένο εμβόλιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...