ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Απριλίου 2024

Ελον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας». Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

 

 

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ Ζ.Π.: «ΛΕΥΚΟΙ, να κάνετε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά».

 

 

Το πρακτορείο Reuters σε ειδικό αφιέρωμα: "Η χαμένη μάχη τής Ελλάδος με την υπογεννητικότητα". OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ. Σκυλιά αλυχτούν στους έρημους δρόμους των 10.000 ελληνικών χωριών. Κουκουβάγιες και τσακάλια φωλιάζουν στα γκρεμισμένα σπίτια. Κηδείες, εγκατάλειψη, μελαγχολία, απόγνωση.

 

 

ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (Peter H. Diamandis), Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

 

Η  ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ.

Οι  ορθόδοξοι  ρωμιοί  χάνονται  από  την  γη.  Δεν  τα  καταφέρνουν  στα  δύο  βασικά  θέματα.  Στην  παραγωγή  ανθρώπων  και  στην  κατασκευή  εργαλείων.  Προσεύχονται στον Ιεχωβά  για  καλή  μεταθανάτια  συνταξιοδότηση, γιατί  απέτυχαν τελείως  να  τα  βγάλουν  πέρα  στον  «μάταιο  κόσμο». 

 

 

 

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έκανε ειδική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας εμμέσως «είδος προς εξαφάνιση» την ελληνική φυλή, κάτι που θα οδηγήσει σε αντικατάσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο. 

 Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που θα βιώσουν πληθυσμιακή κατάρρευση εξαιτίας των χαμηλών γεννήσεων". ΄Ελον Μασκ

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία εξαφανίζεται πληθυσμιακά.

Είναι τραγικό σε μια χώρα που ουδείς ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης των γεννήσεων ο Έλον Μασκ να επιδεικνύει περισσότερη αγωνία από ότι οι ίδιοι οι κυβερνώντες.

Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, σε ανάρτησή του στο «Χ» το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4/2024), έγραψε ότι «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».

Παράλληλα, ανάρτηση που δημοσίευσε, έλεγε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται, την ώρα που οι γεννήσεις πέφτουν χαμηλότερα από όλες τις προβλέψεις.

Συγκεκριμένα η δημοσίευση που ανήρτησε ανέφερε:

«Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά.

«Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Ιταλία: Η πρωθυπουργός Τ.Μελόνι και ο Πάπας Φραγκίσκος προειδοποιούν πως οι Ιταλοί κινδυνεύουν με εξαφάνιση τα επόμενα χρόνια. Μια μικρή πόλη «επένδυσε» στις γεννήσεις με παροχές που βοηθούν τις οικογένειες. «Αν δεν επενδύσουμε χρήματα στις οικογένειες, δεν υπάρχει μέλλον για κανέναν από εμάς».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Είναι πραγματικά ξεφτιλιστικό για τους Έλληνες πολιτικούς, για τους Έλληνες ψηφοφόρους, για τους Έλληνες κατοίκους, να λέει την πραγματικότητα για την Ελλάδα, ο ΠΛΕΟΝ πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, που ζει στην πίσω από εμάς πλευρά της Γης !

Αν είχαν ελάχιστη μπέσα ΚΑΙ ΟΙ 300 της Βουλής, μαζί με περιφερειάρχες, δημάρχους και κομματικούς ταγούς, θα έπρεπε - σήμερα - όχι μόνο να έχουν παραιτηθεί, αλλά να έχουν αυτοεξοριστεί στην Γκάνα ...

https://gkanellakis.blogspot.com/2024/04/Elon-Musk-Greece-population-collapse.html





      Ο Πίτερ Ντιαμάντις ζει την εμπειρία του αβαρούς κενού, ανάμεσα στους διάσημους φίλους του Ρομπ Μακιούεν, Τζέιμς Κάμερον, Ελον Μασκ και Τζιμ Γιαννόπουλο.   

ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (Peter H. Diamandis), Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

4 σχόλια:

  1. Ερντογάν κατά ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας: «Είναι ενάντια στην ιερή δομή της οικογένειας. Είναι υλικό μια σατανικής συμμαχίας».
    «Η μεγαλύτερη απειλή σήμερα είναι η πολιτική του άφυλου, που προωθούν παγκόσμιες ομάδες εξουσίας» είπε ο Τούρκος πρόεδρος
    Έχουμε πληθυσμό 85 εκατομμυρίων, αλλά θέλουμε ακόμα περισσότερους...».


    «Η μεγαλύτερη απειλή τον τελευταίο καιρό είναι η πολιτική του άφυλου, που προωθείται από παγκόσμιες κοινότητες εξουσίας. Στόχος των διεστραμμένων κινημάτων είναι ο θεσμός της οικογένειας. Το χειρότερο είναι ότι αυτό έχει μετατραπεί σε παγκόσμια επιβολή. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια τυραννία όπου η κριτική φιμώνεται, όσοι αντιδρούν στερούνται το δικαίωμα στη ζωή, όσοι αντιδρούν καταπιέζονται οικονομικά και πολιτικά και μια χούφτα μειονοτήτων προσπαθούν να υποδουλώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την οικογένεια από κινδύνους που εκτείνονται πέρα από τα παιδιά μας. Η Τουρκία δεν θα υποκύψει σε αυτές τις επιβολές. Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας στα χέρια αυτών των διεστραμμένων. Δεν θα επιτρέψουμε να δυναμιτιστεί η δομή της οικογένειάς μας. Έχουμε πληθυσμό 85 εκατομμυρίων, αλλά θέλουμε ακόμα περισσότερους...».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση θαυμασμού του Έλον Μασκ για την Ιλιάδα – «Η καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ».
    Ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας.
    Ο Έλον Μασκ, φαίνεται πως είναι γοητευμένος με την ιστορία της Ιλιάδας, καθώς προχώρησε σε νέα ανάρτηση θαυμασμού για το ομηρικό έπος, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας.


    «Η απίστευτα συναρπαστική ιστορία της Ιλιάδας δημιουργήθηκε για να απαγγέλλεται, επομένως ακούστε την» έγραψε εχθές ο μεγιστάνας της τεχνολογίας σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη σύσταση που είχε κάνει πριν από 10 μέρες στους followers τους να προτιμήσουν το audiobook.


    Σε χθεσινή του δημοσίευση ο Μασκ συμπεριέλαβε ένα κλιπ από την ταινία Troy που κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πέτερσεν και σενάριο του Ντέιβιντ Μπένιοφ, που δείχνει «τον Πρίαμο να ικετεύει τον Αχιλλέα να του επιστρέψει τη σορό του αγαπημένου του γιου» όπως γράφει στη λεζάντα ο ιδιοκτήτης του X.

    Μάλιστα, σε απάντησή του σε μία σχολιάστρια στην ανάρτηση ο 52χρονος επισήμανε ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από την Ιλιάδα είναι ο Οδυσσέας.

    Σε μια ακόμη χθεσινή ανάρτησή του, που περιλάμβανε το link για το ομηρικό έπος στα αγγλικά από την σειρά Penguin Classic, ο Μασκ χαρακτήρισε την Ιλιάδα ως «την καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε.Μασκ κατά Τ.Σόρος (και Μητσοτάκη): «Δεν θέλει τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού»!
    Ο Έλον Μασκ επιτίθεται στον Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας το ίδρυμα του ουγγρικής καταγωγής για τα τεράστια μεταναστευτικά κύματα που δέχεται η Ιταλία, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν και τα όσα είχε γράψει ο βρετανικός Guardian πριν λίγο καιρό.


    Ο Ε.Μασκ δήλωσε σε απάντηση σχολίου για την Λαμπεντούζα ότι ο Τ.Σόρος: «δεν θέλει τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού», γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.



    Ο Musk, ο οποίος αγόρασε το Twitter πέρυσι με την υπόσχεση να κάνει την πλατφόρμα προπύργιο της ελευθερίας του λόγου, δήλωσε ότι συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε ο ερευνητής δημοσιογράφος Michael Shellenberger ότι ο George Soros χρηματοδότησε ΜΚΟ ώστε να ισχυρίζονται ψευδώς ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται προκειμένου να πιέσουν για περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση.

    «Οι πολιτικοί και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros λένε ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται, αλλά δεν αυξάνονται», έγραψε στην ανάρτησή του ο Shellenberger.

    «Τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο: υψηλότερα από ποτέ και αυξανόμενα επίπεδα ανοχής των μειονοτήτων. Ο λόγος που διαδίδουν παραπληροφόρηση μίσους είναι για να δικαιολογήσουν μια δρακόντεια καταστολή της ελευθερίας του λόγου».

    Ο Musk αντέδρασε στην ανάρτηση σηματοδοτώντας τη συμφωνία του και δεσμευόμενος να κάνει μήνυση.


    «Ακριβώς», έγραψε ο Musk. «To X θα υποβάλει νομική αγωγή για να σταματήσει αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αποκάλυψη!».


    Το σχόλιο του μεγιστάνα, νούμερο 1 του ‘Χ’, εμφανίζεται σε ανάρτησή του στο κοινωνικό του δίκτυο ως απάντηση σε ανάρτηση χρήστη για τις μαζικές αφίξεις μεταναστών στη Λαμπεντούζα, που κάνει λόγο για «εισβολή με επικεφαλής τον Τζορτζ Σόρος».

    Η επίθεση του Μασκ στον Σόρος, σημειώνει η αγγλική εφημερίδα Guardian, ξεκίνησε την παραμονή της συνάντησης που θα έχει σήμερα ο ιδιοκτήτης της Tesla με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

    Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σύγκρουση μεταξύ Μασκ και Σόρος. Αρκεί να θυμηθούμε τι συνέβη στις 15η Μαΐου.

    Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter επιτέθηκε στον Ούγγρο-εβραίο τραπεζίτη, ισχυριζόμενος σε πολλά tweets ότι ο Σόρος «είναι σαν τον Magneto», τον χαρακτήρα κόμικ που δημιούργησαν οι Stan Lee και Jack Kirby που δημοσίευσε η Marvel Comics.

    Ο Σόρος «μισεί την ανθρωπότητα» σύμφωνα με τον Μασκ. «το εννοώ πραγματικά. Δεν αστιεύομαι. Θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Στα 30,3 έτη αποκτούν οι Ελληνίδες το πρώτο παιδί τους, αντί στα 16».
    Στη χώρα μας ο ρυθμός αναπαραγωγής είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...