ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Απριλίου 2024

ΚΥΡΤΣΟΣ: «Μαχαιριά Μπακογιάννη-Μητσοτάκη στην Κύπρο μέσω Κοσόβου».

 

ΚΥΠΡΟΣ: «σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται σαν μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων με εμπλεκόμενους τους Σέρβους και τους Κοσσοβάρους, ήρθε ελληνικό χέρι να ανακατέψει τα κάρβουνα και να τα αναζωπυρώσει, φυσώντας τις στάχτες προς την μια πλευρά. Απειλείται σοβαρά πλέον να καεί και η Κύπρος. Ολίγο την ενδιαφέρει την Ντόρα αν θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο.».






Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter) το πρωί της Κυριακής (21/4), αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως «έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου και προσποιούνται ότι διαφωνούν μεταξύ τους».

Παράλληλα, αναφέρει πως «η έκθεση Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι στα μέτρα της Τουρκίας».

Και συμπληρώνει ότι «τώρα δίνει και ο Μητσοτάκης τη δική του μαχαιριά στην Κύπρο».

Η ανάρτησή του:

«Μαχαιριά Μπακογιάννη-Μητσοτάκη στην Κύπρο μέσω Κοσόβου.

Η έκθεση Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι στα μέτρα της Τουρκίας.

Η έγκρισή της με την ψήφο όλων των βουλευτών της ΝΔ που συμμετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης,δημιουργεί ένα είδος προηγούμενου υπέρ των Κατεχομένων.

Γι’ αυτό αντιδρούν στην Κύπρο και πανηγυρίζουν σε Τουρκία-Κατεχόμενα.

Τώρα δίνει και ο Μητσοτάκης τη δική του μαχαιριά στην Κύπρο.

Έβαλε τον Γεραπετρίτη να προσποιηθεί ότι διαφοροποιείται από τη Μπακογιάννη και πώς η κυβέρνηση θα ψηφίσει λευκό στην κρίσιμη ψηφοφορία του Μαΐου.

Όμως το λευκό της Ελλάδας εξυπηρετεί Κόσοβο και Κατεχόμενα.

Εάν, όπως φαίνεται, τα 2/3 των κυβερνήσεων ψηφίσουν υπέρ των θέσεων Μπακογιάννη το Κόσοβο θα γίνει δεκτό στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Επομένως Μητσοτάκης, Μπακογιάννη έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου και προσποιούνται ότι διαφωνούν μεταξύ τους.

Με τέτοιους εθνικούς εκπροσώπους και μη χειρότερα να λέμε…».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...