ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Απριλίου 2024

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ







Ελον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας». Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

 

https://twitter.com/Olympics/status/1780171572449267904








 ΖΙΓΚΜΟΥΝΤ  ΦΡΟΫΝΤ,  « ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΣ»,  Ελληνική έκδοση,  Εκδότης ΔΑΜΙΑΝΟΣ, Δεκέμβριος 1980,  ΣΕΛΙΔΑ 29

 



Ο Αριστοτέλης έγραψε: «οι Έλληνες  είναι από την φύση τους ανώτεροι. Βάλτε ένα Έλληνα σε ξένο λαό και σε λίγο θα γίνει βασιλιάς τους». Σήμερα θα έγραφε: «βάλτε ένα ρωμιό σε ξένο λαό. Σε λίγο θα γίνει γκαρσόνι». Παλιά οι εβραίοι ήταν τα γκαρσόνια. Σήμερα έγιναν οι αφέντες της υδρογείου. 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ:
«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ πατρίδα. Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα μας. Περαστικοί είμαστε». Το αποτέλεσμα: Εδώ και διακόσια χρόνια οι Εβραίοι θριαμβεύουν στην παρούσα ζωή και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ υποτίθεται ότι θριαμβεύουν στον χριστιανικό «παράδεισο».

 



 Οι  Εβραίοι ξεφορτώθηκαν την Παλαιά Διαθήκη και ανέπτυξαν το Ταλμούδ. Παρέδωσαν την πνευματική ιδεολογία τους στους Έλληνες και δραστηριοποιήθηκαν στην επίγεια ζωή. Οι εβραίοι προσπάθησαν και έγιναν οι καλύτεροι και πλουσιότεροι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι καλύτεροι επιστήμονες, γιατροί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παίρνουν και τα περισσότερα βραβεία Νόμπελ.

Οι Έλληνες μεταμορφώθηκαν σε πνευματικούς ισραηλίτες. Το μυαλό τους είναι στην Ουράνια Ιερουσαλήμ. «Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα τους εδώ» κι έτσι, δεν παράγουν απολύτως τίποτε και περιμένουν την σωτηρία τους από ξένους λαούς. Αυτό είναι το καταστρεπτικό πνεύμα της απραξίας, που μας εμβολίασε ο ξένος θεός Ιεχωβάς. Αυτά είναι τα ορθόδοξα χριστιανικά  παραγγέλματα με τα οποία απαξιώθηκε και  υποβαθμίστηκε ο Ελληνικός  λαός εδώ και 1700 χρόνια: «μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της γης», "να αφήσετε τις έγνοιες γι αυτή την ζωή και να ενδιαφέρεστε μόνο για την (ανύπαρκτη) ουράνια Ιερουσαλήμ.  Ο Ιεχωβά σας περιμένει εκεί μεταθανατίως».  «Οι ορθόδοξοι έλληνες χριστιανοί είναι  πνευματικοί ισραηλίτες και παιδιά του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ». 

Ρίξτε μια ματιά στην σημερινή γενιά των ρωμιών:   οι σημερινοί αρσενικοί φοβισμένοι μαντραχαλάδες ρωμιοί, αν δεν καταλήξουν σε κάτι χειρότερο, γίνονται άγαμοι προβληματικοί φοβισμένοι 30άρηδες, 40άρηδες και 50άρηδες, μένουν με τους γονείς και τους ταΐζει η μαμά και η γιαγιά, φοβούνται τις γυναίκες και τελικά στρέφονται σε διαστροφές.

Οι καταθλιπτικές γεροντοκόρες πάλι ασχολούνται με καφεμαντεία, αστρολογία, κηδείες, "προφητείες", (αγαπημένο σπορ των ορθόδοξων ρωμιών πριν από κάθε καταστροφή), νοσηρή θρησκευτικότητα ή όπως συμβαίνει με τις σκύλες, υποκύπτουν στον έρωτα αθλίου τινός ψωροσκύλου, παντρεύονται ένα πακιστανό και ασπάζονται το Ισλάμ, όπως άρχισε να συμβαίνει τελευταία.

Ίων Δραγούμης: "Οι σημερινοί ρωμιοί δεν είναι Έλληνες, είναι χριστιανοί". 

Περικλής Γιαννόπουλος: "Αδύνατον πλέον να ψευδώμεθα και να αυτοκτονούμεν Εθνικώς, κρύβοντες την δύναμιν του Ελληνισμού μας, χάριν του Χριστιανισμού μας. Ελληνική Φυλή, πάση θυσία πρέπει να μάθης δια παν ότι σε αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός. Πας Παπάς αισθανόμενος δη είναι Πρώτα Χριστιανός και Δεύτερα Έλλην, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ".

«Ελληνισμός – ιουδαιοχριστιανισμός: μία πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως, που είναι αδύνατον να αναμιχθούν ή συγχωνευθούν.

Ἑλληνική  Φυλὴ δὲν σὲ ἔσωσε ὁ Χριστιανισμός, ἀλλ᾿ ὁ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ὅπως καὶ αὐτὸς θὰ σὲ σώσει εἰς τὸ Μέλλον. Καὶ μόνος ΑΥΤΟΣ.  Ὁ Χριστιανισμὸς  είναι  ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Ὅπως ὅταν ἦλθεν ἢ ὥρα, ἐπετάξαμεν τὸ Πολιτικὸν πρόσχημα καὶ ἐφωνάξαμεν: εἴμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ, οὕτω καὶ τώρα ὁ Ἕλλην πρέπει νὰ εἶνε ἕτοιμος διὰ τὴν ὥραν τῆς ΑΝΑΓΚΗΣ νὰ πετάξῃ καὶ τὸν Πνευματικὸν Ἑβραϊσμὸν καὶ νὰ ξαναφωνάξῃ  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ».

  

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

19 Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διορύσσουσιν καὶ κλέπτουσιν· 20 θησαυρίζετε δὲ ὑμῖν θησαυροὺς ἐν οὐρανῷ, ὅπου οὔτε σὴς οὔτε βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται οὐ διορύσσουσιν οὐδὲ κλέπτουσιν·  ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 6:19-21

  

Ο Αριστοτέλης έγραψε: «οι Έλληνες  είναι από την φύση τους ανώτεροι. Βάλτε ένα Έλληνα σε ξένο λαό και σε λίγο θα γίνει βασιλιάς τους».

Σήμερα θα έγραφε: «βάλτε ένα ρωμιό σε ξένο λαό. Σε λίγο θα γίνει γκαρσόνι».

Παλιά οι εβραίοι ήταν τα γκαρσόνια. Σήμερα έγιναν τα αφεντικά της υδρογείου. 


Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΪΤΣΜΑΝ: «ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ». (Δηλαδή θα διαλύσουμε την γη, θα σκοτώσουμε και την μισή ανθρωπότητα).




Ο  Μπέρναρντ Μπαρούχ, ο  μεγάλος  εβραίος  χρηματιστής  και  ο   πιστός  του  υπηρέτης,  ο  άγγλος  πρωθυπουργός  Τσώρτσιλ. 

Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»



ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ:
«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ πατρίδα. Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα μας. Περαστικοί είμαστε».

Το αποτέλεσμα: Εδώ και διακόσια χρόνια οι Εβραίοι θριαμβεύουν στην παρούσα ζωή και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ υποτίθεται ότι θριαμβεύουν στον χριστιανικό «παράδεισο».
Οι εβραίοι προσπαθούν και γίνονται οι καλύτεροι και πλουσιότεροι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι καλύτεροι επιστήμονες, γιατροί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παίρνουν τα περισσότερα βραβεία Νόμπελ.
Οι έλληνες, που «δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα τους εδώ», δεν παράγουν απολύτως τίποτε και περιμένουν την σωτηρία τους από ξένους λαούς. Αυτό είναι το καταστρεπτικό πνεύμα της απραξίας, που μας εμβολίασε ο ξένος θεός Ιεχωβάς.

Οι εβραίοι δεν φαίνεται να νοιάζονται καθόλου  - καθόλου - για την μεταθανάτια. Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω ξέρουν γι αυτήν από μας. Έβαλαν κάποιον Ιησού (= ο ιεχωβά σώζει) και μας πούλησε φούμαρα, μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έτσι οι έλληνες γκοΐμ σαν χαζοί χάνοι στράφηκαν στην ανύπαρκτη μεταθανάτια ζωή, και οι εβραίοι έμειναν οι μόνοι να εκμεταλλεύονται την εγκόσμια ζωή.
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν βλέπω να ξυπνούμε από αυτόν τον θανατερό λήθαργο που μας προκάλεσαν.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ. ΕΒΡΑΙΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΡΩΜΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
Εβραϊκό κείμενο:
«Στο σύνολό τους οι Ιουδαίοι θεωρούν πως οι πράξεις και η συμπεριφορά ενός ανθρώπου είναι βασικής σημασίας, γιατί οι πεποιθήσεις είναι αποτέλεσμα πράξεων. Αυτό έρχεται σε ρήξη με τις αντιλήψεις των χριστιανών για τους οποίους η πίστη είναι το σημαντικότερο και για τους οποίους οι πράξεις είναι αποτέλεσμα αυτής της πίστης».
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 100 Μ.Χ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΠΕΙΘΩ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ) ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
 

Ιστορικά το φαινόμενο άρχισε με την δημιουργία του χριστιανισμού.

Ο Ιουδαϊσμός τον 1ο π.Χ. αιώνα υφίστατο από τον Ελληνισμό ισχυρή πίεση. Ένα επιτελείο από οξυδερκείς, ικανούς και σοφούς ιουδαίους, υπό την αρχηγία του Γαμαλιήλ, διέγνωσε τον τεράστιο κίνδυνο για εξαφάνιση του Ιουδαϊσμού. Υπήρχε μεγάλη ανάγκη ελιγμών για αναγέννηση του ραγδαία συρρικνούμενου ιουδαϊκού ιερατείου. Έτσι προέκυψε η γέννηση του παραλλαγμένου Ιουδαϊσμού με την μορφή του Χριστιανισμού, ο οποίος θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο επεκτατισμού, που όλοι οι ιουδαίοι έπρεπε να ακολουθήσουν. Το νέο αυτό είδος Ιουδαϊσμού θα εκπλήρωνε πολύ καλύτερα τις εξουσιαστικές τους βλέψεις επί των εθνών. Έτσι η νομοδιδασκαλική σχολή του Γαμαλιήλ έψαξε να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα (δηλαδή νέους, εκπαιδευμένους και «αφιερωμένους») που θα διακινδύνευαν αναλαμβάνοντας δράση. Οι χρισμένοι ή χριστοί στον ναό ή σε ανάδοχες οικογένειες ήταν αρκετοί και μπορούσαν να επανδρώσουν τις ομάδες εκτέλεσης των σοφών σχεδιαστών. Ήταν οι κατάλληλες δεξαμενές ηρώων, ένας ορατός βραχίονας ενός αόρατου διευθυντηρίου. Με την δημιουργία του Χριστιανισμού κάθε άλλο παρά εγκατάλειψη του Ιουδαϊκού έθνους υπήρξε. Απεναντίας οι πρώτοι που έγιναν μαζικά χριστιανοί, ήταν το σπέρμα του Αβραάμ, (όπως πολύ αργότερα, οι πρώτοι που έγιναν μαζικά κομμουνιστές), αφού οι ενημερωμένοι Ιουδαίοι κατάλαβαν την μοναδική ευκαιρία που είχαν πλέον, να προσεγγίσουν μέσα από τον χριστιανισμό, τα ισχυρά κέντρα αποφάσεων και ιστορικών εξελίξεων ώστε να κάνουν επιτέλους το όνειρο του Αβραάμ πραγματικότητα. Μάλιστα στηριζόμενος απολύτως στην Παλαιά Διαθήκη ο Χριστιανισμός έδωσε στο έθνος αυτό, απίστευτες ευκαιρίες διεθνοποίησης της Εβραϊκής ιστορίας και θεολογίας, κάνοντας παγκοσμίως γνωστό, ένα ασήμαντο μέχρι τότε θρησκευτικά και πολιτικά έθνος. 

Η πρωτοχριστιανική περίοδος – όπως αργότερα η πρωτοκομμουνιστική - ήταν καθαρά εβραϊκή υπόθεση. Ο πρωτοχριστιανισμός υπήρξε μία  υποχρεωτική «ιστορικο-ερωτική»  συγκατοίκηση με τους ιουδαίους.  Ένα βαθύ θεολογικό ειδύλλιο μεταξύ ιουδαίων και Ελλήνων.  Ένα συγκλονιστικό «σωτηριακό» αγκάλιασμα, με μοναδική υποχρέωση  του  λαού των Ελλήνων την ολοκλήρωση της «σωτηρίας» τους στην  μητρική  κλίνη του ιστορικού εβραϊσμού. Η διδασκαλία ήταν: "η εβραϊκή  ιστορία διδάσκει,  εξαγνίζει και σώζει. Η Ελληνική σοφία δυσοσμεί  ανυπόφορα και λερώνει  μολυσματικά". Για να λειτουργήσουν οι  σωτηριολογικές εγγυήσεις του Χριστιανισμού έπρεπε να υπάρξει  οριστική αποκοπή των Ελλήνων από  τους φυσικούς προγόνους του Ελληνικού λαού.  Έπρεπε να επέλθει η αλλοίωση  των φυσικών χαρακτηριστικών του λαού μας. Για να επιτευχθεί η Εθνοκτονία των Ελλήνων έπρεπε ο Ελληνικός λαός να αποκόψει τις προγονικές του καταβολές, να καταργήσει την εμμονή του να τιμά τους λαμπρούς και ηρωικούς προγόνους του, να αλλάξει τα  πατροπαράδοτα Ελληνικά έθιμά του και να τα αντικαταστήσει  με τα ιουδαϊκά.

"Ο θεός του Αβραάμ, ο θεός του Ισαάκ, ο θεός του Ιακώβ, ο θεός των πατέρων ημών.  Ο Χριστός, τον φτωχό ελληνικό λαό ανόρθωσε και κάθισε αυτόν μετά  των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντως λαόν αυτού".  Άγιος Ευσέβιος.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΙΡΑΙΟΣ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ: ΓΙΑΧΣΟΥΑ ΝΑΖΙΡ, ΓΙΑΧΣΟΥΑ = Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ. ΝΑΖΙΡ = ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ). 






Στήβεν Γ. Μίλλερ : «Είναι εξαιρετικά ειρωνικό ότι η Αρχαία Ελλάδα εμπνέει περισσότερο τους μη Έλληνες απ' ό,τι τους Έλληνες!»

 

«Είναι εξαιρετικά ειρωνικό ότι η Αρχαία Ελλάδα εμπνέει περισσότερο τους μη Έλληνες απ' ό,τι τους Έλληνες!»
«Αναρωτιέμαι αν έχετε καταλάβει ότι η Αρχαία Ελλάδα είναι ο ένας και μοναδικός σας θησαυρός που χρειάζεται να αναπτυχθεί και αξιοποιηθεί οικονομικά.» Ο Μίλλερ στην Νεμέα.

"Μπορεί να μας εμπνεύσει σήμερα η αρχαιότητα; Είναι εξαιρετικά ειρωνικό ότι η Αρχαία Ελλάδα εμπνέει περισσότερο τους μη Έλληνες απ' ό,τι τους Έλληνες! Και μάλιστα, απ' ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα περισσότεροι μη Έλληνες θα μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά απ' ό,τι σύγχρονοι Έλληνες. Αναρωτιέμαι επίσης αν έχετε καταλάβει ότι η αρχαία Ελλάδα είναι ο ένας και μοναδικός σας θησαυρός, που χρειάζεται να αναπτυχθεί και αξιοποιηθεί οικονομικά. Αν μπορούσα να καταφέρω -και το κατάφερα- να φέρω πάνω από 13.000.000 δολάρια στην Ελλάδα λόγω της αρχαίας Νεμέας, φανταστείτε πόσα χρήματα θα απέφεραν στη χώρα οι εκατοντάδες άλλοι αναξιοποίητοι αρχαιολογικοί χώροι που βρίσκονται, ξεχασμένοι και αφύλακτοι, ανά τη χώρα..."

 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.







ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 





3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασσελάκης στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής: «Όταν βαφτίστηκα, στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταυρός από το λάδι».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 300 μ.Χ. μέχρι το 600 μ.Χ. μία ατελεύτητη Γενοκτονία εξελίχθηκε στην Μεσόγειο. Οι ρωμαίοι αυτοκράτορες ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό και θεώρησαν σαν εσωτερικό εχθρό τον Ελληνικό λαό. Ο αρχιεπίσκοπος της Κωνσταντινουπόλεως Ιωάννης ο Χρυσόστομος άλλωστε είχε διακηρύξει: «ο Χριστός ήρθε στον κόσμο για να καταλύσει τον Ελληνισμό». Το αποτέλεσμα: τουλάχιστον 50.000.000 Έλληνες εξοντώθηκαν συστηματικά για 300 χρόνια – απ’ αυτούς τα 19.000.000 σύρθηκαν αλυσοδεμένοι στην Σκυθόπολη, μία αρχαιότατη Ελληνική πόλη της Παλαιστίνης και εσφάγησαν σαν αρνιά. Οι Έλληνες σφάζονταν παντού: στα σπίτια τους, στους ναούς των προγόνων τους, στα θέατρα, στις βιβλιοθήκες, στα αστεροσκοπεία, στα νεκροταφεία, στους ιπποδρόμους, στα γυμναστήρια, στα βουνά και στις θάλασσες.

    Έτσι γύρω στο 600 μ.Χ. όλοι οι εναπομείναντες Έλληνες αλλαξοπίστησαν και μετατράπηκαν σε ρωμιούς, πιστούς στον Ιεχωβά. Ταυτόχρονα εξατμίστηκε κάθε μαχητικό ένστικτο από τον χριστιανικό όχλο. Η απέραντη αυτοκρατορία άρχισε να μικραίνει. Οι Πέρσες το 600 μ.Χ. περίπου κατέλαβαν όλη την Ανατολή και πολιόρκησαν την Κωνσταντινούπολη. Μετά μερικά χρόνια οι Άραβες κατέλαβαν την Αλεξάνδρεια και σε 100 χρόνια πολιόρκησαν κι αυτοί την Κωνσταντινούπολη. Άβαροι, Βούλγαροι, Χάζαροι, Σλαύοι, κλπ διάβαιναν ανενόχλητοι τον Δούναβη και απειλούσαν συνεχώς την Πρωτεύουσα. Η μαχητικότητα των εκχριστιανισμένων ρωμιών πήγε περίπατο. Στις δυσκολίες όλοι πήγαιναν και γίνονταν καλόγεροι και προσεύχονταν στον (ανύπαρκτο) Ιεχωβά να τους γλυτώσει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...