ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Απριλίου 2024

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. «Η Γαλλία διαθέτει 56 πυρηνικούς αντιδραστήρες και σύντομα θα θέσει σε λειτουργία ακόμη έναν. Πρέπει να εργαστούμε για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας γιατί οι προετοιμασίες διαρκούν έως και τρία χρόνια και η κατασκευή διαρκεί επτά χρόνια, επομένως χρειάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια. Αν τελειώσουμε τα πάντα μέχρι το 2035, θα σώσουμε τη χώρα σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση του δικτύου», δήλωσε από το Παρίσι ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Η ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

 

 




Η Τουρκία αποσύρεται από τη Συνθήκη CFE και θα μεταφέρει μάζες προσωπικού και όπλων στα σύνορα με Ελλάδα. Καθηγητής Στρατηγικής Γρίβας για συνθήκη CFE: «Η Τουρκία ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας». Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.

 





Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, πρόεδρος της Σερβίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνομιλίες που είχε στο Παρίσι με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν.

Από χθες, Δευτέρα, ο Σέρβος πρόεδρος βρίσκεται σε διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία.

Η ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας, το ζήτημα του Κοσόβου, οι εξοπλισμοί, η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομών στην Σερβία αλλά και η πυρηνική ενέργεια αποτέλεσαν αντικείμενα των συνομιλιών Μακρόν-Βούτσιτς.


 Α.  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826,  ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 10ης ΠΡΟΣ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826. ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ. 

https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/10-11-1826.html

 

Β.  Ποιος ρωμιός ασχολείται σήμερα με την ΕΞΟΔΟ; Σήμερα τους ρωμιούς τους απασχολεί μόνο ο πουστονόμος και ο Μητσοτάκης, ο ηγέτης των ΛΟΑΤΚΙ. Σήμερα οι Ρωμιοί αντί με τον εγκέφαλο σκέφτονται με την κωλοτρυπίδα.


Ο πρόεδρος της Σερβίας δήλωσε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει «κόπωση» στην ΕΕ από την διεύρυνση και του επισήμανε ότι η ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων αποτελεί ρεαλιστική προοπτική.

Για την εξομάλυνση των σχέσεων Βελιγραδίου – Πρίστινας ο Βούτσιτς ενημέρωσε τον πρόεδρο Μακρόν ότι η Σερβία άρχισε να υλοποιεί το ευρωπαϊκό σχέδιο ωστόσο από την άλλη πλευρά δεν ικανοποιήθηκε ο βασικός όρος που ήταν η σύσταση της Ένωσης Δήμων με σερβική πλειοψηφία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι συνομιλίες για τους εξοπλισμούς. Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία για να αγοράσει η Σερβία τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale.

«Έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένες συμφωνίες σχετικά με την αγορά των Rafale, όπου αναμένω να υπογραφεί το συμβόλαιο τους επόμενους δύο μήνες, παρουσία του Προέδρου της Γαλλίας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα μας σε πολλά επίπεδα», δήλωσε από το Παρίσι ο Βούτσιτς σε Σέρβους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της Σερβίας ανέφερε επίσης ότι κατά την συνάντηση που είχε με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνί εξέφρασε τον ενδιαφέρον της Σερβίας και για την αγορά άλλων οπλικών συστημάτων.

Ο Βούτσιτς συναντήθηκε επίσης και με Γάλλους επιχειρηματίες τους οποίους κάλεσε να συμμετάσχουν στην υλοποίηση μεγάλων έργων στην Σερβία. Όπως επισήμανε, μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον αφορά τον καθαρισμό των αποβλήτων μιας και η Σερβία δεν διαθέτει καμία λειτουργική μονάδα για τα απόβλητα. Στην ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο Παρίσι ήταν και η χρήση πυρηνικής ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. Οι επιχειρήσεις ηλεκτρισμού της Σερβίας και της Γαλλίας υπέγραψαν μνημόνιο προθέσεων «για την ενεργειακή μετάβαση σε τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα».

Όπως ανέφερε ο Βούτσιτς με το μνημόνιο αυτό εκδηλώνεται το ενδιαφέρον της Σερβίας για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από πυρηνικούς αντιδραστήρες. «Η Γαλλία διαθέτει 56 πυρηνικούς αντιδραστήρες και σύντομα θα θέσει σε λειτουργία ακόμη έναν. Πρέπει να εργαστούμε για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας γιατί οι προετοιμασίες διαρκούν έως και τρία χρόνια και η κατασκευή διαρκεί επτά χρόνια, επομένως χρειάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια. Αν τελειώσουμε τα πάντα μέχρι το 2035, θα σώσουμε τη χώρα σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση του δικτύου», δήλωσε από το Παρίσι ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

13 σχόλια:

  1. Α. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 10ης ΠΡΟΣ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826. ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/10-11-1826.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Β. Ποιος ρωμιός ασχολείται σήμερα με την ΕΞΟΔΟ; Σήμερα τους ρωμιούς τους απασχολεί μόνο ο πουστονόμος και ο Μητσοτάκης, ο ηγέτης των ΛΟΑΤΚΙ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/07/blog-post_38.htmlΗ ΚΛΑΠΑ νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου για τα επόμενα δύο χρόνια. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΠΑ. Οι έντρομοι ρωμιοί πρωθυπουργοί (τρομοκρατημένοι από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Στοά), στα επόμενα πενήντα χρόνια θα διορίζουν προέδρους του Αρείου Πάγου μόνο εκείνους, που πήραν θέση εναντίον του Κασιδιάρη. Εάν μάλιστα καταδίκασαν κανένα αθώο Κασιδιαρικό σε φυλάκιση, στις γνωστές δίκαιες δίκες, θα προωθούνται ταχύτατα. Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα". ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
    Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας». ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    «Μας έχει δημιουργήσει μία ανησυχία ο τρόπος που τοποθετείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εμείς βάζουμε θετική ατζέντα στην κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε ίδιοι με τη Νέα Δημοκρατία».
    Διαγωνισμός για το ποια οικογένεια μαφιόζων είναι πιο εθνικά μειοδότες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έντιμοι εισαγγελείς στην Ιαπωνία κυνηγούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Έφοδοι στα γραφεία του κυβερνώντος (!) κόμματος. Τα ελληνικά κόμματα χρωστούν δισεκατομμύρια σε τοκογλύφους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/blog-post_19.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ 2007 «ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ». Ούτε πήγε το χρέος της χώρας του στο 200%, ούτε το κόμμα του χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζίτες, ούτε παρακολουθούσε όλο τον κόσμο, τους υπουργούς του, τους στρατηγούς του και τους δικαστές του, ούτε και εξαγόρασε όλα τα ΜΜΕ με πέτσινα χρήματα.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/2008-200-500.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ: «Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜIΣΘΟ 20.000 ΕΥΡΩ». ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ; Στην Ιταλία έχουνε την μαφία και στην Ελλάδα την κυβέρνηση. Σε άλλες χώρες θα είχαν ήδη καεί πόλεις από τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις.

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/i-20000.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή.
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_37.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ; Γ.Οικονόμου για διάταξη αποκλεισμού «κόμματος Κασιδιάρη»: «Υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης της απόφασης»! Β.Θάνου για την διάταξη εκλογικού αποκλεισμού του «κόμματος Κασιδιάρη»: «Η κυβέρνηση ευτελίζει την δικαστική εξουσία». «Καταργούν την ανεξαρτησία των πολιτών και κοροϊδεύουν τους πολίτες».

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/blog-post_53.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΕΣΤΙΑ»: «πώς ανέχεται η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου να ορίζει την σύνθεση των δικαστηρίων της ο δικηγόρος Βορίδης και ο Σαλτιέλ; Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου τι παριστάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης κατήργησε με νόμο το Σύνταγμα! Απαγόρευσε τη λειτουργία κόμματος κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος και καταπάτησε ωμά το άρθρο 51 του Συντάγματος που επιτρέπει σε οιονδήποτε Ελληνα πολίτη να είναι υποψήφιος στις εκλογές αν δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κάποιο αδίκημα. Η Νέα Δημοκρατία φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές της 21ης Μαΐου υπόδικους κατηγορούμενους για κακουργήματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος». ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Η συνάντηση Βορίδη στο Κολωνάκι με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), Δαυίδ Σαλτιέλ.

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/04/29-51-21.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tζανερίκος: Μου προτάθηκε να βοηθήσω, να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη. Και σε περίπτωση που βοηθήσω, μου δόθηκε η υπόσχεση ότι, θα μπορούσα ενδεχομένως να αξιοποιηθώ σε διάφορες Αρχές, άμα τη αφυπηρέτηση μου, δηλαδή να ηγηθώ σε Αρχές.
    Και συμπλήρωσε o ο Ανώτατος Δικαστής:
    «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιόν Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω πω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»
    Και κατέληξε ο κ. Τζανερίκος: «Γιατί πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου και το κύρος της Δικαιοσύνης. Εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Γιατί εγώ δεν τα ξέρω όλα, ούτε μου τα είπανε».
    iEidiseis/Μαίρη Μπενέα
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μητσοτάκης τρομοκρατήθηκε από τον ερχομό του κίναιδου Κασσελάκη σαν αρχηγού του Σύριζα. Πιστεύει ότι μία σέχτα μέσα στην CIA δεν τον εμπιστεύεται για ικανό πράκτορα και θέλει να τον ανατρέψει. Ο πουστονόμος που ψήφισε είναι ουσιαστικά μία απεγνωσμένη ικεσία στα κλιμάκια αυτής της σέχτας: «σας παρακαλώ πολύ μη με ανατρέψετε. Είμαι πιο ικανός από τον νέο πούστη σας. Μπορώ να σας εξυπηρετήσω πιο αποτελεσματικά. Επιτυγχάνω καλύτερη καθοδήγηση στο ρωμαίικο κοπάδι, που δεν θα καταφέρει να πετύχει ποτέ ο Κασσελάκης. Θα κάνω ότι θελήσετε, πιστός στις ιδεολογικές αρχές της σχολής της Φραγκφούρτης».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ. «Σπαρτιάτες»: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Ανεξαρτητοποιείται ο Διονύσης Βαλτογιάννης.
    Την ανεξαρτητοποίηση του από τους Σπαρτιάτες ανακοίνωσε μέσω επιστολής του στον πρόεδρο της Βουλής ο Διονύσης Βαλτογιάννης. Πρόκειται για την πέμπτη αποχώρηση από το κόμμα μετά την παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης κατά 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Ηλία Κασιδιάρη.
    Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη αποχωρήσει o Γ. Μανούσος και Δ. Δημητροκάλλης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...