ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Απριλίου 2024

Ο Μητσοτάκης διορίζει έμμισθο ιμάμη στην Μυτιλήνη;

 

Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX με την οποία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου

 


Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης: «Στα όριά μας στην Κύπρο με τους αλλοδαπούς – Δεν πάει άλλο». Πόσους αλλοδαπούς έχει η Ελλάδα; Μόνο ο Μητσοτάκης γνωρίζει. 800 μαχητές του ISIS που ήταν επικηρυγμένοι από το καθεστώς Ασαντ πέρασαν στην Ελλάδα. Μετά από απόρρητη ενημέρωση της Μοσάντ, χτύπησε κόκκινος συναγερμός σε Αθήνα, αλλά πλέον είναι αργά. Δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται.




Η ισλαμοποίηση των νησιών του Αν.Αιγαίου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει καθώς μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η χώρα και η εθνική της ασφάλεια μπαίνουν σε νέο στάδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Τη δημιουργία ισλαμικών μειονοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω επικίνδυνων παιχνιδιών που παίζονται διά της πλαγίας οδού καταγγέλλει η Ελληνική Λύση.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κόμματος 
Ελληνική Λύση γίνεται αναφορά σε δημόσια έγγραφα με τα οποία αναγνωρίζεται «θρησκευτική μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η Ελληνική Λύση τον καλεί να αντιληφθεί το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβει άμεσα μέτρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου της 1ης Ιουλίου, στους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το ΚΥΤ της Μόριας διαμένουν 15.320 πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ συνολικά ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο νησί ανέρχεται στους 17.375.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...