ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Απριλίου 2024

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Βόλος: Λιτάνευση εικόνας στον Αλμυρό για την ανομβρία που πλήττει τη Μαγνησία. Η Ρωμιοσύνη παρακαλεί τον Ιεχωβά να βρέξει όπως οι Ινδιάνοι τον Μανιτού… Πέρυσι ο Ιεχωβάς τους έπνιξε στην βροχή. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΞΥΠΝΗΣΑΝ: δεν προσεύχονται στον Αλλάχ για να βρέξει. Βομβάρδισαν τα σύννεφα και έφεραν έντονες βροχοπτώσεις στην έρημο.

 



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ





Ελον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας». Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 


Οι Ινδιάνοι προσεύχονται στον Μανιτού για να βρέξει



Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βιώνουν σφοδρή κακοκαιρία, με καταιγίδες που προκαλούν έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι, μετατρέποντας το Ντουμπάι σε μια πλωτή πόλη. 

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ



Δείτε εδώ το βίντεο από τη σχετική ανάρτηση στο «Χ» 


Το πρωί της Δευτέρας (15/4/2924) μετά από αίτημα των αγροτών, πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό, λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνoς της Παναγίας Κάτω Ξενιάς, για να αντιμετωπιστεί η ανομβρία που πλήττει τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος πραγματοποιήθηκε μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού με επικεφαλής, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς Αρχιμ. Νεκτάριο Υφαντίδη, παρουσία του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημητρίου Εσερίδη αλλά και πλήθος ιερέων της τοπικής μας εκκλησίας, αγροτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την υποδοχή πραγματοποιήθηκε δέηση και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η ιερά Λιτανεία ξεκίνησε με πορεία προς την κεντρική πλατεία του Αλμυρού και συνεχίστηκε προς τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κροκίου, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως και κατέληξε στη συνέχεια στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πλατάνου στους οποίους πραγματοποιήθηκε η σχετική δέηση. Κατόπιν η Ιερά εικόνα αναχώρησε για την Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς.






ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΞΥΠΝΗΣΑΝ: δεν προσεύχονται στον Αλλάχ για να βρέξει. Βομβάρδισαν τα σύννεφα και έφεραν έντονες βροχοπτώσεις στην έρημο.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βιώνουν σφοδρή κακοκαιρία, με καταιγίδες που προκαλούν έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι, μετατρέποντας το Ντουμπάι σε μια πλωτή πόλη. 

Είναι πολύ πιθανό οι ακραίες καιρικές συνθήκες να προκλήθηκαν από τη συνεχή εκπομπή χημικών στην ατμόσφαιρα με σκοπό την βροχή, μία τακτική που είχε χρησιμοποιήσει πολλάκις και η Κίνα στους Ολυμπιακούς της Αγώνες, με σκοπό την αλλαγή των καιρικών συνθηκών. 

Φαίνεται πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει σιωπηλά θέσει σε εφαρμογή, πρόγραμμα τροποποίησης καιρού, με σκοπό να μειώσει την ξηρασία της περιοχής και να μπορέσει να αποκτήσει πιο ήπιο κλίμα και την ανάπτυξη πρασίνου στις πόλεις της.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και το πρωί της Τετάρτης, με τους πολίτες να προτρέπονται να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα άλλο κύμα κακοκαιρίας είχε πλήξει την περιοχή, όπως το Άμπου Ντάμπι, με χιονοπτώσεις που κάλυψαν εκτεταμένες περιοχές, προσφέροντας ασυνήθιστες εικόνες.

Ενώ οι καταιγίδες με τις έντονες βροχοπτώσεις και το χαλάζι συνεχίζονται – οι χειρότερες των τελευταίων είκοσι ετών στα ΗΑΕ – οι αρχές του Ντουμπάι παροτρύνουν τους κατοίκους να παραμείνουν εντός και να αποφεύγουν τη μετακίνηση.

Αρκετοί δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κλείσει λόγω πλημμυρών.

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό πριν από την καταιγίδα και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι εργάζονταν εξ αποστάσεως, εφόσον μπορούσαν. Πολλοί εργαζόμενοι έμειναν επίσης στα σπίτια τους, αν και ορισμένοι επιχείρησαν να βγουν έξω, με τους άτυχους να καθυστερούν τα οχήματά τους σε νερό που κάλυπτε βαθύτερα από το αναμενόμενο ορισμένους δρόμους.

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...