ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Ιανουαρίου 2024

Ιπτάμενο φέρετρο με ρωγμές και πτέρυγες έτοιμες να αποκολληθούν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος που συνετρίβει στη Καλαμάτα

 

 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ. Εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στην Καλαμάτα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος. Το αεροσκάφος μπήκε σε υπηρεσία το 1976. Σαν αεροσκάφος, παρουσιάστηκε το 1958. Μετά τού έβαλαν δύο φορές άλλες διπλές μηχανές και τα 2 τελευταία μοντέλα δόθηκαν στις Μπανανίες Ελλάδα και Βενεζουέλα, για να "εκπαιδευτούν" - σκοτωθούν οι Έλληνες πιλότοι (από ιουδαίους εκπαιδευτές !).

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ: "ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ". ΜΕ ΠΟΙΟΝ Π...Ο ΤΡΟΠΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ. 

 

 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.


Συνετρίβη αεροσκάφος CL-215 Canadair της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κάρυστο – Νεκροί οι δύο χειριστές ηλικίας 30 και 27 ετών – Αποκολλήθηκε πλωτήρας εν πτήσει. «Αρχαία» αεροσκάφη (48 ετών το CL-215) που αγοράστηκαν από τους πολιτικούς με μίζες σε αποστολές θανάτου που σκοτώνουν τα παιδιά του Ελληνικού λαού. Διεθνή ΜΜΕ – «Η Ελλάδα περνάει μία κόλαση». ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

 

«Ιπτάμενο φέρετρο» με ρωγμές και πτέρυγες έτοιμες να αποκολληθούν,  σε γνώση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων , χαρακτηρίζεται από υψηλόβαθμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας το εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ2 που συνετρίβει πριν από μερικές ημέρες στην Καλαμάτα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του χειριστή Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο παιδιών του και της συζύγου του.

Εγκυρες πηγές μιλώντας στο documentonews.gr αποκάλυψαν ότι η αιτία της συντριβής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους ήταν η αιφνιδιαστική αποκόλληση της πτέρυγάς του, μέρος της οποίας χτύπησε στην συνέχεια το ουραίο πτερύγιο με αποτέλεσμα την ακαριαία πτώση του.

 


Καταγγέλλουν μάλιστα ότι η αποκόλληση της πτέρυγας προήλθε από ρωγμή σε νευραλγικό σημείο του αεροσκάφους η οποία όμως δεν εντοπίστηκε διά γυμνού οφθαλμού από τους τεχνικούς . Όπως αναφέρουν, ο έλεγχος των τμημάτων του εκπαιδευτικού αεροσκάφους λόγω παλαιότητας έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ πράγμα που ουδέποτε έγινε. Εκεί – όπως αναφέρουν – μέσω ειδικών μηχανημάτων θα είχαν εντοπίσει το πρόβλημα και θα το είχαν διορθώσει πριν αυτό προκαλέσει το δυστύχημα.

Γιατί όμως δεν συνέβη αυτός ο έλεγχος;

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο documentonews.gr τα συγκεκριμένα αεροσκάφη τέσσερα τον αριθμό που επιχειρούσαν ως εκπαιδευτικά , λόγω παλαιότητας είχαν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους… Μάλιστα υπήρχε εντολή αυτά να αποσυρθούν τον περασμένο Οκτώβρη αλλά η διαδικασία της απόσυρσης αναβλήθηκε επειδή είχε μείνει πίσω σε ώρες εκπαίδευσης κάποιος πιλότος.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο θάνατος του άτυχου Επισμηναγού έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών του , ένα εκ των οποίων μάλιστα του μιλούσε στον ασύρματο!

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλουν επίσης  στο documentonews.gr την προκλητική συμπεριφορά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας απέναντι στους πιλότους που χάνονται άδικα και τονίζουν ότι οι αρμόδιοι προκειμένου να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες των υπευθύνων,  χαρακτηρίζουν μετά θάνατον ως ήρωες τους άτυχους πιλότους επιχειρώντας έτσι να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...