ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιανουαρίου 2024

80 εκατομμύρια Τούρκοι θα δουν τον πρώτο αστροναύτη τους στο διάστημα. Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης έβαλε τους ρωμιούς, εδώ και ένα μήνα, να ασχολούνται με τον γάμο των ομοφυλοφίλων και εάν πρέπει να φυτρώσουν μήτρες στα αχαμνά των "αρσενικών".

 

 

 

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΜΗΤΡΕΣ ΣΕ "ΑΝΤΡΕΣ". Κατέρρευσε 44χρονη αναισθησιολόγος στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Έπειτα από μία ιδιαίτερα απαιτητική εφημερία, ένιωσε έντονο μούδιασμα και τελικά διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύνηθες φαινόμενο πια εργαζόμενοι των νοσοκομείων, πού εργάζονται ακατάπαυστα νυχθημερόν, να πέφτουν κάτω και να νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας από εργασιακή εξάντληση».

 

 

 

Ο Αλπέρ Γκεζεραβτζί εκτοξεύτηκε χθες από το ακρωτήριο Κένεντι και αναμένεται να φτάσει στον ΔΔΣ το Σάββατο.  Ο Αλπέρ Γκεζεραβτζί συμμετέχει σε ιδιωτική, ερευνητική διαστημική αποστολή που εκτοξεύτηκε χθες με τον πύραυλο  Falcon 9 της SpaceX  από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στο ακρωτήριο Καναβεραλ, μαζί με άλλα μέλη του πληρώματος από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. 

Η εκτόξευση του Γκεζεραβτζί, του πρώτου Τούρκου αστροναύτη στο Διάστημα είναι σήμερα πρωτοσέλιδο στα τουρκικά ΜΜΕ ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για «ιστορική στιγμή» για την Τουρκία.

«Μπαίνουμε στον δεύτερο αιώνα της Δημοκρατίας μας, τον αιώνα της Τουρκίας, με την πρώτη μας επανδρωμένη διαστημική αποστολή» αναφέρεται στην ανάρτηση της Τουρκικής προεδρίας. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. Όρμπαν εναντίον Μητσοτάκη: «Η Ουγγαρία δεν θα ξεπουληθεί για κανένα παράνομο μετανάστη και για κανένα ΛΟΑΤΚΙ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα 20 Ιανουαρίου 2016: Ο πρόεδρος Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου, (EJC), κ. Μοσέ Κάντορ, που επισκέφθηκε τη Μόσχα είπε στον Βλαδίμηρο Πούτιν ότι, «οι Εβραίοι εγκαταλείπουν την Ευρώπη λόγω του αντισημιτισμού και την εισροή των μουσουλμάνων μεταναστών», και «ότι φοβούνται να φορέσουν το κιπά σε δημόσιους χώρους και προσπαθούν να κρύψουν την εθνικότητά τους».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Κράτος Δικαίου στην Γερμανία θέλει να θέσει εκτός νόμου την Αλτερνατίβα που απειλεί την ευτυχία των Πράσινων, των μουσουλμάνων, των πούστηδων.
    Πέμπτη νύχτα των στημένων διαδηλώσεων κατά της Αλτερνατίβας στους δρόμους των γερμανικών πόλεων.
    Η κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις που κατηγορούν την Αλτερνατίβα ως ακροδεξιό κόμμα λένε ότι σχεδιάζει να μετατρέψει τη Γερμανία σε ένα αυταρχικό κράτος παρόμοιο με τη Ρωσία. Ο Ρόμπερτ Χάμπεκ προειδοποίησε αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας υποστηρίζοντας τις εκκλήσεις για απαγόρευση του κόμματος είπε ότι η απειλή του κόμματος για τη «Δημοκρατία» υποτιμάται σοβαρά
    Ο Χάμπεκ που υποστηρίζει τις εκκλήσεις για την απαγόρευση της Αλτερνατίβας τόνισε παράλληλα τους κινδύνους μιας τέτοιας κίνησης εάν αποτύχει.
    «Η ζημιά που θα προκαλούσε μια αποτυχημένη προσπάθεια θα ήταν τεράστια. Εάν ασκηθεί αγωγή, θα πρέπει να σταθεί απολύτως 100% στο δικαστήριο. Είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά», δήλωσε ο πολιτικός των Πρασίνων στο περιοδικό Stern. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν το AfD ηττηθεί δημοκρατικά στις κάλπες, πρόσθεσε.
    Εν τω μεταξύ οι Γερμανοί είναι οι πιο δυσαρεστημένοι με τη ζωή στην Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τους Βούλγαρους και τους Έλληνες.
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη το 2022 από Eurostat σε όλες τις χώρες εκτός από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τη Γερμανία η ικανοποίηση από τη ζωή ήταν πάνω από 7 .
    Η έρευνα και ζήτησε από άτομα σε ολόκληρη την ΕΕ να αξιολογήσουν πόσο ικανοποιημένοι ήταν από την κατάσταση της ζωής τους σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα.
    Οι κάτοικοι της ΕΕ βαθμολόγησαν τη ζωή κατά μέσο όρο με 7,1.
    Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Βουλγαρία (5,6), η Γερμανία (6,5) και η Ελλάδα (6,7).
    Να σημειωθεί ότι η ικανοποίηση από τη ζωή τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 0,5 μονάδες, ενώ στη Βουλγαρία σε σύγκριση με το 2013 έχει αυξηθεί κατά 0,8 μονάδες.
    Για τους Γερμανούς, η ικανοποίηση από τη ζωή μειώθηκε κατά 0,8 μονάδες, η μεγαλύτερη πτώση μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν σήμερα 20 Ιανουαρίου 1927: Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η Εθνική Ένωσις Ελλάς, γνωστή με τα αρχικά «Ε.Ε.Ε.» ή ως «3E», Πρώτος προσωρινός πρόεδρος της ήταν ο Αλέξανδρος Ουσταπασίδης και γραμματέας της ο τραπεζικός Δημήτριος Χαριτόπουλος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όρμπαν εναντίον Μητσοτάκη: «Η Ουγγαρία δεν θα ξεπουληθεί για κανένα παράνομο μετανάστη και για κανένα ΛΟΑΤΚΙ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί το ταμείο των Καναδών συνταξιούχων αγόρασε το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών; – Ελλάδα υπό εκποίηση.
    Η PSP Investments, όπως λέγεται το Καναδικό ταμείο, αγόρασε τη Hochtief AirPort.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...