ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιανουαρίου 2024

Η Ρωσία ξεκίνησε την παραγωγή των νέων βομβών ολίσθησης τύπου Drel: Μεγάλη εμβέλεια και δυσκολία παρεμβολής. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος. Θα επιδείξει ποτέ ο «πρωθυπουργός» τέτοιο ζήλο, τουλάχιστον έστω στο 1% του ενδιαφέροντος που δείχνει για τον οπίσθιο πρωκτικό σωλήνα του, στην προσπάθεια για να φτιάξουν ελληνικά χέρια ένα - ΕΝΑ – τουφέκι για τον Ελληνικό στρατό;

 



Οι ΗΠΑ πούλησαν αντιαρματικούς πυραύλους Javelin στους αλβανούς ισλαμιστές του Κόσοβου και δεν τους δίνουν στην Ελλάδα. Οι 10.000.000 Ελληνογενείς αμερικανοί ασχολούνται με την χορήγηση όπλων στο Ισραήλ.





Η Ρωσία σχεδιάζει να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή της νέας της βόμβας ολίσθησης Drel μέσα στο 2024, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, το οποίο επικαλείται εκπρόσωπο του κρατικού αμυντικού ομίλου Rostec.

Οι βόμβες ολίσθησης Drel, μερικά από τα νεότερα όπλα της Ρωσίας, είναι ικανές να πετούν ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας μια διαδρομή πτήσης ολίσθησης σε στόχο σε μεγαλύτερη απόσταση και να ανοίγουν πάνω από αυτόν «την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε το TASS. 

 

«Μέχρι σήμερα, το προϊόν έχει περάσει όλους τους τύπους δοκιμών», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Rostec. «Η παραγωγή της πρώτης παρτίδας της βόμβας Drel έχει προγραμματιστεί για το 2024».

Η Drel έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει τεθωρακισμένα οχήματα, επίγειους σταθμούς ραντάρ, κέντρα ελέγχου σταθμών ηλεκτροπαραγωγής και αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, ανέφερε το TASS.

Στρατιωτικοί αναλυτές λένε ότι είναι επίσης ανθεκτικό στην εμπλοκή και στην ανίχνευση από ραντάρ, γεγονός που καθιστά δύσκολη την καταστροφή του.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...