ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Ιανουαρίου 2024

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΤΤΑΛ, ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΙΣΘΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ. Στην πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργός της Γαλλίας φαίνεται σαν να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης προηγουμένως ! ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

 

 

KF-21 Boramae: Η Ν.Κορέα θα ξεκινήσει φέτος την παραγωγή του νέου μαχητικού αεροσκάφους εγχώριας κατασκευής. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΣΚΟΠΗΣΗ.

 

 

 

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΤΤΑΛ: ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ. ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;

 

 


                           

 


 https://twitter.com/i/status/1745035618919551056


(Έλυσε το πιο σπουδαίο ζήτημα και γλεντάει τώρα στην Μαρινέλλα.

https://twitter.com/i/status/1745217261604913413)


Ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Gabriel Attal, 34 ετών, είναι ένα πλούσιο παιδί από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του και στο παραπάνω βίντεο κάνει την πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργός της Γαλλίας, ενώ φαίνεται σαν να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών προηγουμένως.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

ΜΑΚΡΟΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ». Το Ισραήλ παραδέχτηκε μετά από δύο δεκαετίες ότι διαθέτει οπλισμένα UAV: «Μπορούν να μεταφέρουν 1 τόνο όπλων».

 

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.



 

11 σχόλια:

  1. ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Ο Ατάλ διόρισε τον γκόμενό του στο κρεβάτι υπουργό Εξωτερικών. Ο Καλιγούλας είχε διορίσει την φοράδα του συγκλητικό. Δημοκρατία: το πολιτειμα που ρωτάς τον λαό…Πλήρης αδιαφορία του Ρότσιλντ και των ομοφυλόφιλων ιουδαίων για τις (ανύπαρκτες) αντιδράσεις των Γάλλων.
    Ο επικεφαλής του κόμματος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, Στεφάν Σεζουρνέ, διορίστηκε σήμερα υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Γκαμπριέλ Ατάλ, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από δύο ημέρες.

    Ο πολύ στενός συνεργάτης του Εμανουέλ Μακρόν, του οποίου ήταν σύμβουλος, όπως και ευρωβουλευτής, θα αντικαταστήσει την Κατρίν Κολονά, η οποία, όπως σχολιάζουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, θεωρούταν μάλλον άχρωμη για αυτό το αξίωμα. Πρακτικά ο Μακρόν επιβραβεύει ένα πιστό του συνεργάτη που ήταν χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χτίζοντας όμως συμμαχίες στους διαδρόμους των Βρυξελλών και του Στρασβούργου.
    Ο Σεζουρνέ και ο Ατάλ είχαν συνάψει αστική ένωση, αν και, όπως αναφέρει το Politico, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον χωρίσει.
    Πιο συγκεκριμένα, με τον πρωθυπουργό Ατάλ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2017. Το Politico αναφέρει ότι Ατάλ και Σεζουρνέ δεν είναι πια μαζί (σύμφωνα με πληροφορίες, χώρισαν πέρυσι), αν και ο Σεζουρνέ επιλέγει να κρατά την ιδιωτική ζωή του στο παρασκήνιο όσο περισσότερο μπορεί. Όταν είχε ερωτηθεί από τη Liberation για ένα πορτρέτο που ετοίμαζε η εφημερίδα, είχε αρνηθεί να απαντήσει.

    Η μεγαλύτερη έκπληξη στον ανασχηματισμό προέρχεται από μια μορφή της παρισινής Δεξιάς, τη συντηρητική πολιτικό Ρασιντά Ντατί, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί προεδρίας Νικολά Σαρκοζί και στενή σύμμαχο του πρώην προέδρου, η οποία διορίστηκε υπουργός Πολιτισμού.
    Παραμένουν στην κυβέρνηση ο Μπρουνό Λεμέρ στο υπουργείο Οικονομικών, ο Ζεράρ Νταρμανέν στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Ερίκ Ντιπόν-Μορετί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Σεμπαστιάν Λεκορνί στο υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων.


    Ποιος είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών
    Μόλις 38 ετών ο Στεφάν Σεζουρνέ έγινε ο νεότερος υπουργός Εξωτερικών της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας. Όπως σχολιάζει το AFP, θεωρείται «άνθρωπος των σκιών» αλλά προσωπικότητα με μεγάλη επιρροή, ενώ του πιστώνουν πολιτικό αισθητήριο και μεγάλη ικανότητα προσαρμογής.
    «Εκτιμώ την τιμή που μου έγινε. Είναι τεράστια. Θα είμαι πρόθυμος να μεταφέρω τη μοναδική φωνή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο», σχολίασε στον λογαριασμό του X.
    Μιλά πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και ισπανικά, και έχει περάσει μέρος από τα νεανικά του χρόνια στην Αργεντινή. Στο παρελθόν υπήρξε για ένα διάστημα μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος πριν περάσει στον κύκλο του Μακρόν ήδη από την περίοδο της θητείας του στην κυβέρνηση.

    Ο Σεζουρνέ ήταν ακόμη πολιτικός σύμβουλος του Εμανουέλ Μακρόν ακόμη και πριν από την εκλογή του το 2017.

    Όπως έγινε γνωστό, ο ευρωβουλευτής σήμερα Σεζουρνέ θα παραμείνει επικεφαλής του προεδρικού κόμματος της Αναγέννησης με έμφαση στην αναδιοργάνωση ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ) ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    H Κυβέρνηση Μακρόν Χρησιμοποιεί Νάνο-σωματίδια και Χημικούς Μαρκαδόρους DNA Ισραηλινής Παραγωγής Εναντίον Διαδηλωτών, για Πρώτη Φορά εκτός Παλαιστίνης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Segatori: «Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ, ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ. Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» .
    http://redskywarning.blogspot.com/2017/05/video.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.
    Aμερικανική εφημερίδα, αναλύοντας τα νέα δεδομένα που συνέλεξε το ινστιτούτο General Social Survey διαπιστώνει ότι το ποσοστό των νέων 18-29 ετών που δήλωσαν ότι πέρυσι δεν έκαναν καθόλου σεξ έφτασε το 23%, δηλαδή σχεδόν ένας στους τέσσερις. Το ποσοστό αυτό ήταν 8% το 2008 και 14% το 1989.
    Οι άνδρες, με ποσοστό 28% (τριπλάσιος αριθμός σε σύγκριση με το 2008), πλήττονται περισσότερο από αυτήν την «ερωτική ξηρασία». Οι γυναίκες εμφανίζονται πιο «δραστήριες» αφού μόνο το 18% δηλώνει ότι δεν είχε καμία ερωτική επαφή μέσα σε διάστημα 12 μηνών.
    Πιο δραστήριες οι μεγαλύτερες ηλικίες
    Συγκριτικά, οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι πολύ πιο δραστήριες: στην ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών μόνο το 7% και στην ηλικιακή ομάδα 50-59 ετών το 13% δήλωσαν ότι δεν είχαν καμία σεξουαλική επαφή.
    Πώς εξηγείται αυτό το φαινόμενο; Σύμφωνα με την ψυχολόγο στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, Τζιν Τουίντζι, ολοένα και περισσότεροι νέοι δεν έχουν σύντροφο.
    Η πτώση της σεξουαλικής δραστηριότητας συνολικά οφείλεται επίσης στη γήρανση του πληθυσμού. Οι Αμερικανοί άνω των 60 ετών είναι πλέον το 26% του πληθυσμού (από 18% το 1996). Όμως, μετά τα 60, το ποσοστό σεξουαλικής αδράνειας φτάνει το 50%, κάτι που σημαίνει ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των ηλικιωμένων, τόσο αυξάνεται και το ποσοστό επί του συνόλου του πληθυσμού.
    Ακόμη και στους σεξουαλικά ενεργούς ενήλικες, το ποσοστό εκείνων που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μειώθηκε στο 39%, από 51% που ήταν το 1996, κάτι που η Τουίντζι αποδίδει κυρίως στο Διαδίκτυο. «Σήμερα, στις 10 το βράδυ, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα για να κάνει κανείς σε σύγκριση με 20 χρόνια πριν», σημείωσε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/04/blog-post_90.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1970. Η κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς». Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του. Γι αυτό αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. Γι αυτό η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/11/30-1970.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση, μία έλλειψη κουράγιου, ένα καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή ξένων λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία, στην αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών, πρακτόρικων και ανίκανων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Αντίθετα υπάρχει μία πλαδαρότητα χαμαιτυπείου, μία απάθεια, ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού πληθυσμού, του λαού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού έθνους μας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ;

    Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιστημονική έρευνα που έχει γίνει για την ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, από Γάλλους ερευνητές, δείχνει ότι αυτό εμφανίζει σημαντική επιδείνωση με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που απειλεί τη γονιμότητα του μέσου άνδρα. Οι Γάλλοι επιστήμονες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, θεωρώντας ότι η κατάσταση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν επειγόντως κάποια μέτρα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση.

    Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου επιτήρησης της δημόσιας υγείας, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Ζοέλ Λε Μοάλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο κορυφαίο περιοδικό για θέματα ανθρώπινης αναπαραγωγής “Human Reproduction“, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, μελέτησαν το σπέρμα περίπου 26.600 ανδρών στη Γαλλία μεταξύ των ετών 1989-2005.

    Οι Γάλλοι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από 126 γαλλικές κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που είχαν συλλέξει δείγματα σπέρματος από άνδρες με μέση ηλικία 35 ετών χωρίς προβλήματα γονιμότητας (τα προβλήματα είχαν οι γυναίκες τους), συνεπώς θεωρούνταν αντιπροσωπευτικό διαχρονικό δείγμα του υγιούς ανδρικού πληθυσμού.

    Όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, στη διάρκεια αυτής της 17χρονης περιόδου, το μέσο σπέρμα εμφάνισε αραίωση κατά το ένα τρίτο περίπου (32,2%). Η συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα εμφάνισε μέση μείωση κατά 1,9% το χρόνο, από τα 73,6 εκατ. σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1989 σε 49,9 εκατ. το 2005.

    Αν και η ποσότητα αυτή είναι ακόμα αρκετά πάνω από το επίσημο όριο (15 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) για την ανδρική γονιμότητα, είναι αρκετά χαμηλότερα από το όριο (55 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κάτω από το οποίο αυξάνεται πλέον ο χρόνος γονιμοποίησης. Εκτιμάται ότι, σύμφωνα με παλαιότερες ευρωπαϊκές έρευνες, περίπου ένας στους πέντε άνδρες έχουν πλέον αραιότερο σπέρμα από αυτό που χρειάζεται για φυσιολογική γονιμοποίηση. Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με τα προβλήματα της γυναικείας γονιμότητας, τείνουν να δημιουργήσουν μια ανησυχητική κατάσταση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.
    Ανάλογη εξάλλου, σύμφωνα με τη γαλλική έρευνα, υπήρξε η διαχρονική μείωση (33,4%) και στην ποσότητα του υγιούς σπέρματος, δηλαδή των σπερματοζωαρίων που έχουν φυσιολογική μορφολογία.

    Αν και η νέα έρευνα περιορίστηκε στη Γαλλία, πιστεύεται ότι έχει γενικότερη ισχύ. Η μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει τις έρευνες των τελευταίων 20 περίπου ετών που δείχνουν χειροτέρευση της ποσότητας και ποιότητας του σπέρματος σε πολλές χώρες. (έχουμε καλές μελέτες και από το Ισραήλ, - οι εβραίοι ιατροί ανησυχούν και δίκαια πολύ, απειλείται το μέλλον του εβραϊκού έθνους) αλλά δεν διευκρινίζεται σε ποιες εθνότητες έγινε ο έλεγχος, δηλαδή στους Ιουδαίους, στους Παλαιστίνιους ή και στους δύο).

    Η πρώτη μελέτη που σήμανε συναγερμό, ήταν μια δανική του 1990, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal” και είχε διαπιστώσει μια αραίωση του σπέρματος παγκοσμίως κατά 50% μεταξύ 1940-1990.
    Έκτοτε, διάφορες εξηγήσεις έχουν προταθεί, από τα στενά ανδρικά εσώρουχα και τους φορητούς υπολογιστές που οι άνδρες ακουμπούν πάνω τους, έως τις τοξικές χημικές ουσίες στο περιβάλλον που διαταράσσουν το ενδοκρινικό-ορμονικό σύστημα, αλλά δεν έχει ακόμα δοθεί μια οριστική απάντηση στο πρόβλημα, που συνεχώς φαίνεται να επιδεινώνεται.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Η αραίωση του σπέρματος έχει συνοδευτεί με μια εξίσου διεθνή αύξηση του καρκίνου των όρχεων, του οποίου τα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

      Ο καθηγητής αναπαραγωγικής υγείας Ρίτσαρντ Σαρπ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου χαρακτήρισε «άκρως εντυπωσιακή» τη γαλλική μελέτη που, όπως είπε, πρέπει πλέον να πείσει κάθε σκεπτικιστή. «Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα είναι πραγματικό και ότι ήρθε η ώρα για δράση. Κάτι στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, στη διατροφή ή στο περιβάλλον το προκαλεί και σταδιακά η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι οι κυριότερες αιτίες, αλλά οι πιο πιθανές είναι η διατροφή με πολλά λιπαρά και η ρύπανση του περιβάλλοντος με χημικά», τόνισε.
      Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

      Για καλό και κακό, πάντως, για την προστασία του σπέρματος, οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες χαλαρά εσώρουχα (που δεν ανεβάζουν την θερμοκρασία των όρχεων και δεν ασκούν πίεση πάνω τους), αποφυγή τροφών πλούσιων σε κορεσμένα λίπη, καπνίσματος, αλκοόλ, ναρκωτικών, αντικαταθλιπτικών φαρμάκων και παχυσαρκίας, καθώς και μείωση της έκθεσης σε επικίνδυνες βιομηχανικές χημικές ουσίες.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  9. Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
    Σύμφωνα με μία μελέτη της εφημερίδας Independent «οι επονομαζόμενοι Millennials (εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του ’80) είναιη πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/04/blog-post_98.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...