ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Νοεμβρίου 2021

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1970. Η κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς». Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του. Γι αυτό αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. Γι αυτό η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

 

 

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΜΠΑΡΟΥΧ. Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΧΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΖΗΜΙΩΤΑ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ...ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

 

 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. 

  

 

 ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 200 ΜΕΛΕΤΩΝ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ – ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια. Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική». ΟΜΠΑΜΑ: «ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ».  

 

 


Μία έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ απέδειξε ότι οι νεότεροι άνδρες, γύρω στα 30 και πιο κάτω, παράγουν πλέον μόνο το ένα τέταρτο της ποσότητας των σπερματοζωαρίων όσων γεννήθηκαν πριν το 1970.

 


Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα σήμερα εκτιμάται ότι η στυτική δυσλειτουργία πλήττει περίπου το 50% των ανδρών άνω των 40 ετών και απασχολεί έναν στους δέκα άντρες κάθε ηλικίας. Επιπλέον, περίπου στις μισές των περιπτώσεων υπογονιμότητας, υπαίτιος είναι ο άνδρας. Αν ληφθεί, μάλιστα, υπόψη ότι περίπου το 15-20% των ζευγαριών σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης, προκύπτει ότι το 7.5-10% των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας έχουν πρόβλημα γονιμότητας.
Η στυτική δυσλειτουργία, η υπογονιμότητα και ο καρκίνος του προστάτη είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Παγκοσμίως, ο αριθμός και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων έχουν μειωθεί στους άνδρες κατά 50% σε σχέση με το 1950.
Πάνω από 1000 γνωστές χημικές ουσίες απειλούν την ανδρική γονιμότητα. Και είναι πανταχού παρούσες, από τη μοκέτα που πατάμε μέχρι το φαγητό που τρώμε. Έρευνες δείχνουν πως η μόλυνση από προϊόντα βιομηχανικής προέλευσης είναι για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από την ηλικία, το στρες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ακόμα και τα ναρκωτικά. Στο στόχαστρο θα βρεθούν οι φθαλάτες και η δισφαινόλη-Α (ΒΡΑ), ουσίες οι οποίες χρησιμεύουν για να μαλακώνει το πλαστικό και είναι πανταχού παρούσες στην καθημερινότητά μας. Λειτουργούν σαν γυναικείες ορμόνες και διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα. Αρσενικοί βάτραχοι που εκτίθενται σε φυτοφάρμακα γίνονται ερμαφρόδιτοι, η τεστοστερόνη μειώνεται στους αλιγάτορες, πληθυσμοί ψαριών στους ποταμούς και τις εκβολές τους αποτελούνται όλο και περισσότερο μόνο από θηλυκά.
«Το αποτέλεσμα είναι η εκθήλυνση», εξηγεί ο καθηγητής Μπερνάρ Ζεγκού, πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (ΙΝSΕRΜ). «Και δεν αφορά μόνο το άτομο που εκτίθεται στις ουσίες αυτές, αλλά και την επόμενη γενιά». Επί δεκαετίες, προσθέτει ο καθηγητής, τα κράτη επέτρεπαν να κυκλοφορούν στην αγορά προϊόντα που δεν είχαν εξακριβώσει ότι ήταν αβλαβή.
Έχει βρεθεί πως μειώνεται η ποσότητα και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων στο ανδρικό σπέρμα κυρίως των ευρωπαίων ανδρών. Κοινή παράμετρος φαίνεται να είναι οι διαταραχές της ορμόνης που χαρακτηρίζει το ανδρικό φύλλο, της τεστοστερόνης, λόγω της επίδρασης μιας σειράς παραγόντων που δρουν ως ορμονικοί τροποποιητές και βρίσκονται σχεδόν παντού γύρω μας. Αν, όμως, αναλογιστείς κανείς ότι σχεδόν ο ένας στους δύο άνδρες «πλήττεται» από αυτές, τότε πρέπει να μιλάμε για μία «επιδημία» που πλήττει το ανδρικό φύλο.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα:
Γιατί δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα;
Γιατί εξακολουθούν να κυκλοφορούν προϊόντα που αποδεδειγμένα επηρεάζουν τόσο την ικανότητα στύσης, όσο και την ανδρική γονιμότητα;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ;

Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό και στυτική δυσλειτουργία είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του.
Υπάρχουν οργανωμένα σχέδια αποδόμησης τόσο της οικογένειας, όσο και της δομής των ανθρώπινων σχέσεων, με στόχο την μεταμόρφωση και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων σε μια ελεγχόμενη κοινωνία. 

 

 

 

 

Αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. 

 
Στο Βέλγιο η κυβέρνηση προχώρησε στην αφαίρεση της αναφοράς του φύλου από τις ταυτότητες των πολιτών σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο βελγικό Τύπο ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο ένα πάγιο αίτημα της LGBT κοινότητας.
Όπως αναφέρει η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le Soir», η βελγική κυβέρνηση σκόπευε να επιλύσει αυτή την αντισυνταγματική πτυχή, αλλά δεν ήταν σαφές πώς να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο. Μια επιλογή ήταν να καθοριστεί ένα φύλο με το σύμβολο «Χ» σε μια ταυτότητα, αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει πλήρως την αναφορά στο φύλο στο δελτίο ταυτότητας.
Οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων και η Υπουργός Ίσων Ευκαιριών ετοίμασαν από κοινού ένα νομοσχέδιο για το θέμα αυτό. Απομένει να εξεταστούν οι τεχνικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων του αντίκτυπου αυτής της κατάργησης στα ταξίδια και της διανομής αυτής της νέας ταυτότητας. Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Υπουργού ίσων Ευκαιριών δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει γρήγορα με το θέμα.
Σημειώνεται ότι το 2019, το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε διατάξεις του νόμου για τα διεμφυλικά άτομα ως «αδικαιολόγητα περιοριστικές», υπογραμμίζοντας ότι, ως εκ τούτου, εισάγουν διακρίσεις. Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι δυαδικές κατηγορίες, άνδρες ή γυναίκες, για την καταχώριση του φύλου στο πιστοποιητικό γέννησης είναι ελλιπείς.

Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ: Η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας.
Θα είναι αρμόδια για τα σχολεία και την εκπαίδευση της σκανδιναβικής χώρας.

 
Η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ, έγινε σήμερα Τρίτη το πρώτο διεμφυλικό άτομο που έγινε υπουργός στη Σουηδία.
Αυτή η ηλικίας 51 ετών πρώην διευθύντρια σχολείου και νομικός διορίστηκε σήμερα στη νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της πρωθυπουργού Μαγκνταλένα Άντερσον, η οποία έγινε από την πλευρά της επισήμως σήμερα η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Σουηδίας.
Σε ένα βιβλίο που εξέδωσε το 2015 («Θα μ' αγαπάς τώρα;»), η Άξελσον Κίλμπλομ αφηγείται ότι μεγάλωσε σαν κορίτσι μέσα στο σώμα αγοριού και πως έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου όταν ήταν 25 ετών.
«Οι τρανσέξουαλ υπήρχαν πάντα, θα υπάρχουν πάντα και δεν ντρεπόμαστε πια. Είμαστε η νέα κανονικότητα», είχε γράψει το 2018 σε άρθρο της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη δημόσια τηλεόραση SVT.
Διαζευγμένη και μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει τα δημοτικά και τα δευτεροβάθμια σχολεία, ενώ η υπουργός Παιδείας Άννα Έκστρομ είναι αρμόδια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τον Οκτώβριο 2020, η ευρωβουλευτής Πέτρα Ντε Σούτερ είχε διοριστεί αντιπρόεδρος της βελγικής κυβέρνησης και υπουργός Δημόσιας Διοίκησης. Είναι η πρώτη δηλωμένη διεμφυλική που κατάλαβε υπουργική θέση στην Ευρώπη.
Η Ταϊβανέζα υπουργός Όντρεϊ Τανγκ, η οποία διορίστηκε το 2016, θεωρείται από την πλευρά της το πρώτο μέλος κυβέρνησης στον κόσμο που είχε δηλώσει ανοικτά ότι είναι τρανσέξουαλ.

 

 ΠΩΣ  ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ  Η  ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ  Η  ΜΕΙΩΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ;

 

ΟΙ  ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΔΡΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ


Ο  καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης  γράφει:
«Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους  γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

 

  ΑΓΟΡΙΑ  ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΟΡΧΕΙΣ


Αγόρια γεννιούνται χωρίς όρχεις, είτε μόνο με έναν, όπως επίσης έχει πολλαπλασιαστεί 3,5 φορές η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που είναι συγγενικές με την κρυψορχία και τον υποσπαδία.

 

  ΠΕΦΤΕΙ  Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΑΝΔΡΙΚΟΥ  ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός.

 

ΑΔΥΝΑΜΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  SEX

Σύμφωνα με μία  μελέτη  της  εφημερίδας  Independent  «οι επονομαζόμενοι Millennials (εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του ’80)  είναιη πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ  ΚΑΙ  ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ  ΑΙΣΘΗΤΑ.  

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΣ  ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

ΜΙΑ  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ. 

 

ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

 

Οι  Ευρωπαϊκοί  λαοί δεν έχουν  την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση,  μία  έλλειψη κουράγιου, ένα  καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην  εισβολή  ξένων  λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία,  στην  αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν  υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών,  πρακτόρικων  και  ανίκανων  ευρωπαϊκών   κυβερνήσεων. Αντίθετα  υπάρχει  μία πλαδαρότητα  χαμαιτυπείου,  μία  απάθεια,  ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού  πληθυσμού, του λαού  που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού  έθνους μας.

 


ΠΩΣ  ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ  Η  ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ  Η  ΜΕΙΩΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ; 

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιστημονική έρευνα που έχει γίνει για την ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, από Γάλλους ερευνητές, δείχνει ότι αυτό εμφανίζει σημαντική επιδείνωση με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που απειλεί τη γονιμότητα του μέσου άνδρα. Οι Γάλλοι επιστήμονες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, θεωρώντας ότι η κατάσταση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν επειγόντως κάποια μέτρα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου επιτήρησης της δημόσιας υγείας, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Ζοέλ Λε Μοάλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο κορυφαίο περιοδικό για θέματα ανθρώπινης αναπαραγωγής “Human Reproduction“, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, μελέτησαν το σπέρμα περίπου 26.600 ανδρών στη Γαλλία μεταξύ των ετών 1989-2005.

Οι Γάλλοι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από 126 γαλλικές κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που είχαν συλλέξει δείγματα σπέρματος από άνδρες με μέση ηλικία 35 ετών χωρίς προβλήματα γονιμότητας (τα προβλήματα είχαν οι γυναίκες τους), συνεπώς θεωρούνταν αντιπροσωπευτικό διαχρονικό δείγμα του υγιούς ανδρικού πληθυσμού.

Όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, στη διάρκεια αυτής της 17χρονης περιόδου, το μέσο σπέρμα εμφάνισε αραίωση κατά το ένα τρίτο περίπου (32,2%). Η συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα εμφάνισε μέση μείωση κατά 1,9% το χρόνο, από τα 73,6 εκατ. σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1989 σε 49,9 εκατ. το 2005.

Αν και η ποσότητα αυτή είναι ακόμα αρκετά πάνω από το επίσημο όριο (15 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) για την ανδρική γονιμότητα, είναι αρκετά χαμηλότερα από το όριο (55 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κάτω από το οποίο αυξάνεται πλέον ο χρόνος γονιμοποίησης. Εκτιμάται ότι, σύμφωνα με παλαιότερες ευρωπαϊκές έρευνες, περίπου ένας στους πέντε άνδρες έχουν πλέον αραιότερο σπέρμα από αυτό που χρειάζεται για φυσιολογική γονιμοποίηση. Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με τα προβλήματα της γυναικείας γονιμότητας, τείνουν να δημιουργήσουν μια ανησυχητική κατάσταση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.
Ανάλογη εξάλλου, σύμφωνα με τη γαλλική έρευνα, υπήρξε η διαχρονική μείωση (33,4%) και στην ποσότητα του υγιούς σπέρματος, δηλαδή των σπερματοζωαρίων που έχουν φυσιολογική μορφολογία.

Αν και η νέα έρευνα περιορίστηκε στη Γαλλία, πιστεύεται ότι έχει γενικότερη ισχύ. Η μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει τις έρευνες των τελευταίων 20 περίπου ετών που δείχνουν χειροτέρευση της ποσότητας και ποιότητας του σπέρματος σε πολλές χώρες.     (έχουμε  καλές  μελέτες  και  από  το  Ισραήλ, - οι  εβραίοι  ιατροί  ανησυχούν  και  δίκαια  πολύ,  απειλείται το  μέλλον  του εβραϊκού  έθνους)  αλλά   δεν  διευκρινίζεται  σε  ποιες  εθνότητες  έγινε  ο  έλεγχος,   δηλαδή  στους  Ιουδαίους, στους  Παλαιστίνιους  ή  και  στους  δύο).   

Η πρώτη μελέτη που σήμανε συναγερμό, ήταν μια δανική του 1990, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal” και είχε διαπιστώσει μια αραίωση του σπέρματος παγκοσμίως κατά 50% μεταξύ 1940-1990.
 Έκτοτε, διάφορες εξηγήσεις έχουν προταθεί, από τα στενά ανδρικά εσώρουχα και τους φορητούς υπολογιστές που οι άνδρες ακουμπούν πάνω τους, έως τις τοξικές χημικές ουσίες στο περιβάλλον που διαταράσσουν το ενδοκρινικό-ορμονικό σύστημα, αλλά δεν έχει ακόμα δοθεί μια οριστική απάντηση στο πρόβλημα, που συνεχώς φαίνεται να επιδεινώνεται.

Η αραίωση του σπέρματος έχει συνοδευτεί με μια εξίσου διεθνή αύξηση του καρκίνου των όρχεων, του οποίου τα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Ο καθηγητής αναπαραγωγικής υγείας Ρίτσαρντ Σαρπ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου χαρακτήρισε «άκρως εντυπωσιακή» τη γαλλική μελέτη που, όπως είπε, πρέπει πλέον να πείσει κάθε σκεπτικιστή. «Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα είναι πραγματικό και ότι ήρθε η ώρα για δράση. Κάτι στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, στη διατροφή ή στο περιβάλλον το προκαλεί και σταδιακά η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι οι κυριότερες αιτίες, αλλά οι πιο πιθανές είναι η διατροφή με πολλά λιπαρά και η ρύπανση του περιβάλλοντος με χημικά», τόνισε.
Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

Για καλό και κακό, πάντως, για την προστασία του σπέρματος, οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες χαλαρά εσώρουχα (που δεν ανεβάζουν την θερμοκρασία των όρχεων και δεν ασκούν πίεση πάνω τους), αποφυγή τροφών πλούσιων σε κορεσμένα λίπη, καπνίσματος, αλκοόλ, ναρκωτικών, αντικαταθλιπτικών φαρμάκων και παχυσαρκίας, καθώς και μείωση της έκθεσης σε επικίνδυνες βιομηχανικές χημικές ουσίες.

  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 



3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, όλος ο Ελληνισμός τιμά την οικογένεια Ρότσιλντ, που πάντα είναι πρόθυμη να μας δανείζει. Τιμήστε έλληνες την οικογένεια Ρότσιλντ. Ζήτω η "επανάσταση" του ελληνικού λαού και του Ρότσιλντ της 3ης Σεπτεμβρίου 1843. Ζήτω οι Ρότσιλντ. Ζήτω η αγγλική πρεσβεία. Ζήτω το "σύνταγμα". ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1974, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ "ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ", ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ (ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

22 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


    Η Ελλάδα είναι η τελευταία σχεδόν χώρα της Ευρώπης σε εξυπνάδα (περίπου στην ίδια θέση με την Αλβανία). Έτσι εξηγείται γιατί είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης με πολιτικούς τύπου μαφιόζικης οικογενειοκρατίας. Έτσι ο λιγότερος έξυπνος λαός της Ευρώπης (και μάλιστα οι μορφωμένες τάξεις του – τρομάρα μας), ψήφισε το 2015 κομμουνιστή πρωθυπουργό. Και το 2019 ψήφισε κάποιον Μητσοτάκη…
    Oι Νεοέλληνες κατατάσσονται στους Ευρωπαίους με το χαμηλότερο δείκτη ευφυΐας (I .Q.) στην Ευρώπη. (μόλις 92 μονάδες, 8 ολόκληρες μονάδες κάτω από το 100, την μέση ανθρώπινη ευφυΐα), πίσω από λαούς όπως οι Ιταλοί (102) ή οι Πολωνοί (99) ή οι Βούλγαροι (93). Ευτυχώς όμως είμαστε πιο πάνω από τις περισσότερες αφρικανικές χώρες.
    Η επιστημονική έρευνα είναι του Βρετανού ψυχολόγου Dr. Richard Lynn, του Φινλανδού πολιτικού επιστήμονα Dr. Tatu Vanhanen και του Ολλανδού ψυχολόγου Dr. Jelte Wicherts.
    Οι επιστήμονες ανέλυσαν τις μελέτες IQ από 113 χώρες.

    Στις τρείς πρώτες θέσεις είναι χώρες της Ασίας, όπως η Σιγκαπούρη (1η), η Νότιος Κορέα (2η) και η Ιαπωνία (3η), ενώ στις τελευταίες η Ισημερινή Γουινέα στην κεντρική Αφρική (133η), η Αγία Λουκία, ένα μικρό νησιωτικό κράτος της Ανατολικής Καραϊβικής (132η) και η Μοζαμβίκη στην νοτιοανατολική Αφρική (131η).

    Αμερικάνοι και Ρώσοι συναγωνίζονται σε εξυπνάδα με τους πρώτους να έχουν έναν βαθμό περισσότερο (98 έναντι 97), ενώ οι χώρες που οι πολίτες τους βρίσκονται πάνω από το 100 μέσο όρο, είναι οι Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα , Ιαπωνία, Ιταλία, Ισλανδία, Μογγολία, Ελβετία, Αυστρία, Κίνα, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία).

    Αναλυτικά ο πίνακας:

    1 Singapore 108
    2 South Korea 106
    3 Japan 105
    4 Italy 102
    5 Iceland 101
    5 Mongolia 101
    6 Switzerland 101
    7 Austria 100
    7 China 100
    7 Luxembourg 100
    7 Netherlands 100
    7 Norway 100
    7 United Kingdom 100
    8 Belgium 99
    8 Canada 99
    8 Estonia 99
    8 Finland 99
    8 Germany 99
    8 New Zealand 99
    8 Poland 99
    8 Sweden 99
    9 Andorra 98
    9 Australia 98
    9 Czech Republic 98
    9 Denmark 98
    9 France 98
    9 Hungary 98
    9 Latvia 98
    9 Spain 98
    9 United States 98
    10 Belarus 97
    10 Malta 97
    10 Russia 97
    10 Ukraine 97
    11 Moldova 96
    11 Slovakia 96
    11 Slovenia 96
    11 Uruguay 96
    12 Israel 95
    12 Portugal 95
    13 Armenia 94
    13 Georgia 94
    13 Kazakhstan 94
    13 Romania 94
    13 Vietnam 94
    14 Argentina 93
    14 Bulgaria 93

    15 Greece 92
    15 Ireland 92
    15 Malaysia 92
    16 Brunei 91
    16 Cambodia 91
    16 Cyprus 91
    16 FYROM 91
    16 Lithuania 91
    16 Sierra Leone 91
    16 Thailand 91
    17 Albania 90
    17 Bosnia and Herzegovina 90
    17 Chile 90
    17 Croatia 90
    17 Kyrgyzstan 90
    17 Turkey 90
    18 Cook Islands 89
    18 Costa Rica 89
    18 Laos 89
    18 Mauritius 89
    18 Serbia 89
    18 Suriname 89
    19 Ecuador 88
    19 Mexico 88
    19 Samoa 88
    20 Azerbaijan 87
    20 Bolivia 87
    20 Brazil 87
    20 Guyana 87
    20 Indonesia 87
    20 Iraq 87
    20 Myanmar (Burma) 87
    20 Tajikistan 87
    20 Turkmenistan 87
    20 Uzbekistan 87
    21 Kuwait 86
    21 Philippines 86
    21 Seychelles 86
    21 Tonga 86
    22 Cuba 85
    22 Eritrea 85
    22 Fiji 85
    22 Kiribati 85
    22 Peru 85
    22 Trinidad and Tobago 85
    22 Yemen 85
    23 Afghanistan 84
    23 Bahamas, The 84
    23 Belize 84
    23 Colombia 84
    23 Iran 84
    23 Jordan 84
    23 Marshall Islands 84
    23 Micronesia, Federated States of 84
    23 Morocco 84
    23 Nigeria 84
    23 Pakistan 84
    23 Panama 84
    23 Paraguay 84
    23 Saudi Arabia 84
    23 Solomon Islands 84
    23 Uganda 84
    23 United Arab Emirates 84
    23 Vanuatu 84
    23 Venezuela 84
    24 Algeria 83
    24 Bahrain 83
    24 Libya 83
    24 Oman 83
    24 Papua New Guinea 83
    24 Syria 83
    24 Tunisia 83
    25 Bangladesh 82
    25 Dominican Republic 82
    25 India 82
    25 Lebanon 82
    25 Madagascar 82
    25 Zimbabwe 82
    26 Egypt 81
    26 Honduras 81
    26 Maldives 81
    26 Nicaragua 81
    27 Barbados 80
    27 Bhutan 80
    27 El Salvador 80
    27 Kenya 80
    28 Guatemala 79
    28 Sri Lanka 79
    28 Zambia 79
    29 Congo, Democratic Republic of the 78
    29 Nepal 78
    29 Qatar 78
    30 Comoros 77
    30 South Africa 77
    31 Cape Verde 76
    31 Congo, Republic of the 76
    31 Mauritania 76
    31 Senegal 76
    32 Mali 74
    32 Namibia 74
    33 Ghana 73
    34 Tanzania 72
    35 Central African Republic 71
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ

      Ο όρος «αυτισμός» προέρχεται ετυμολογικά από την ελληνική λέξη «εαυτός» και υποδηλώνει την απομόνωση ενός ατόμου στον εαυτό του. O Αυτισμός είναι αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφορά.
      Ο αυτισμός αποτελεί μία σοβαρή νευρο-ψυχολογική διαταραχή, που διαρκεί μία ολόκληρη ζωή και είναι συνήθως παρούσα από τη γέννηση του παιδιού. O αυτισμός προς το παρόν δε θεραπεύεται και είναι μια ισόβια κατάσταση.
      Ένα ακόμα στοιχείο που επιδεικνύει τη σημαντικότητα του θέματος είναι ότι πέρα από τη ζωή του παιδιού που επηρεάζεται άμεσα, αλλάζει και αυτή του ευρύτερου κοινωνικού πλαισίου.

      Αρχικά, ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον Ελβετό ψυχίατρο Ευγένιο Μπλόιλερ (Eugen Bleuler) το 1911, για να χαρακτηρίσει κάποια άτομα με σχιζοφρένεια, που είχαν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

      Είναι μία διαταραχή που γίνεται κυρίως εμφανής στην κοινωνική αλληλεπίδραση, την επικοινωνία και τις στερεοτυπικές συμπεριφορές. Εμποδίζει τον πολιτικό να κατανοήσει σωστά αυτά που βλέπει, ακούει και αισθάνεται. Σαν αποτέλεσμα, ο πολιτικός έχει προβλήματα στην επικοινωνία, στην σκέψη και στη φαντασία, στην κοινωνική επαφή, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην συμπεριφορά. Επίσης συνδέεται με δύσκαμπτες ρουτίνες και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, όπως η έμμονη ταξινόμηση αντικειμένων ή το να ακολουθεί πολύ συγκεκριμένες ρουτίνες.
      Ο Έλληνας αυτιστικός της πολιτικής συχνά αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλο στα μάτια και φαίνεται να αποκόβεται από τον κόσμο γύρω του. Δε φαίνεται να θέλει ή να ξέρει πως να επικοινωνήσει με ξένους πολιτικούς. Η ικανότητα τους να κάνουν φιλίες είναι προβληματική και είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τα συναισθήματα και τις απόψεις των άλλων ατόμων. Ο αυτιστικός πολιτικός μπορεί κατά περιστάσεις να δώσει την εντύπωση πως είναι κωφός και πως δεν μπορεί να αντιδράσει με λέξεις και άλλους ήχους. Ορισμένες φορές υπάρχει καθυστέρηση ή απουσία ομιλίας, ηχολαλία ή μιλά ασταμάτητα για ένα θέμα.

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

      Δυσκολεύεται να αντιληφθεί τη σημασία της μη λεκτικής επικοινωνίας όπως χειρονομίες, εκφράσεις προσώπου και στάση σώματος.
      Δεν γνωρίζει πότε να αρχίσει ή να δώσει τέλος σε μια συζήτηση.
      Μιλά με μονότονη μη εκφραστική φωνή και δεν κατανοεί τη σημασία της αλλαγής τόνου.
      Δεν αντιλαμβάνεται τα νοήματα και δυσκολεύεται στην αναγνώριση αστείων, μεταφορών και ειρωνείας.
      Συνήθως έχει επιφανειακά τέλειο λόγο που όμως τείνει να είναι τυπικός και σχολαστικός.
      Δυσκολεύεται να φανταστεί εναλλακτικά κοινωνικά σενάρια και να προβλέψει τι θα συμβεί κατά την εξέλιξη μιας κοινωνικής επαφής.
      Δυσκολεύεται να ερμηνεύσει τα λόγια, τις πράξεις και τα συναισθήματα των άλλων.
      Έχει περιορισμένα ενδιαφέροντα με τα οποία ασχολείται σχολαστικά και επαναλαμβανόμενα.
      Επιμένει σε συγκεκριμένες ρουτίνες.

      Δεν εγκαθιδρύει καλή και ποιοτική βλεμματική επαφή. (π.χ. δεν κοιτάει τη μαμά όταν του μιλά).
      Δεν ανταποκρίνεται σε κοινωνικό χαιρετισμό (π.χ. δεν κουνά το χεράκι ‘γεια σου’, δεν στέλνει φιλάκι).
      Δεν ανταποκρίνεται σε κοινωνικό παιχνίδι (π.χ. κούκου-τσα).
      Δεν ανταποκρίνεται σταθερά και άμεσα στο κάλεσμα του ονόματός του.
      Χρησιμοποιεί το χέρι του ενήλικα σαν εργαλείο («απαιτεί» από το χέρι της μαμάς και όχι κοιτώντας τη μαμά στα μάτια να ανοίξει π.χ. ένα κουτί μπισκότα).

      Ηχολαλεί, δηλαδή επαναλαμβάνει μηχανικά κάτι που άκουσε (π.χ. σε ερώτηση «τι κάνεις, Κούλη;» απαντά «τι κάνεις, Κούλη;» —άμεση ηχολαλία. Ή σε ανύποπτο χρόνο ανακαλεί φράσεις/διαλόγους από τηλεοπτική εκπομπή—καθυστερημένη ηχολαλία).
      Χρησιμοποιεί το γ΄ ενικό πρόσωπο όταν μιλά για τον εαυτό του (π.χ. όταν θέλει νερό λέει «ο Αλέξης θέλει νερό»).
      Παρουσιάζει αδυναμία να αναπτύξει σχέσεις με συνομηλίκους.
      Δείχνει προτίμηση στα μοναχικά παιχνίδια, έλλειψη ενδιαφέροντος για φιλίες (σε μεγαλύτερα παιδιά) ή ύπαρξη ενδιαφέροντος αλλά χωρίς να ακολουθούνται οι κοινωνικοί κανόνες επικοινωνίας (π.χ. ορμάει και πιάνει τα μαλλιά τους, πηγαίνει υπερβολικά κοντά τους όταν τους μιλά).
      Έχει δυσκολία ή έλλειψη αυθόρμητου ενδιαφέροντος να μοιραστεί τη χαρά του ή τα ενδιαφέροντά του (π.χ. όταν βλέπει κάτι ενδιαφέρον δεν γυρίζει στη μαμά να το δείξει με χαρά).
      Σε μεγαλύτερη ηλικία: αδυνατεί να αρχίσει ή να διατηρήσει μία συζήτηση, αναπτύσσει εμμονές με θέματα (π.χ. μιλά συνεχώς για έντομα ή για μία εκπομπή στην τηλεόραση).
      Δεν έχει σωστή “μελωδικότητα” η φωνή του (π.χ. ακούγεται μονότονος, σαν ρομποτάκι).
      Δυσκολεύεται να αντιληφθεί το χιούμορ (π.χ. δεν γελά με ένα αστείο, ένα ανέκδοτο, μια αστεία κατάσταση).
      Παίρνει κυριολεκτικά μεταφορικές εκφράσεις (π.χ. «καλημέρα, τι μου κάνεις, Κούλη;» απάντηση: «δεν σου κάνω τίποτα!»).
      Αδυνατεί να παίξει φανταστικό και συμβολικό παιχνίδι (π.χ. να κάνει ότι ταΐζει μία κούκλα, να χρησιμοποιήσει μια μπανάνα σαν τηλέφωνο).
      Κάνει επαναλαμβανόμενες, στερεοτυπικές σωματικές κινήσεις ή παρουσιάζει επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές (π.χ. κούνημα μπρος-πίσω, πετάρισμα χεριών-hand flapping, κίνηση σαν να πλένει τα χέρια–hand washing).
      Έχει άνισα κατανεμημένες γνωστικές δεξιότητες (π.χ. αντιλαμβάνεται μαθηματικές έννοιες εξαιρετικά εύκολα, αλλά αδυνατεί να κατανοήσει ένα πολύ απλό παραμύθι).
      Έχει λεκτικές ικανότητες μειωμένες σε σχέση με μη-λεκτικές.
      Παρουσιάζει υπερκινητικότητα, παρορμητικότητα, αυτοτραυματισμούς, επιθετικότητα.
      Κάνει συχνά εκρήξεις με φωνές και κλάματα, οι οποίες διαρκούν για πολύ ώρα.
      Παρουσιάζει Υπερ- ή Υπο-ευαισθησία σε αισθητηριακά ερεθίσματα (π.χ. αρνείται να βάλει μάλλινα ρούχα, φτύνει τροφές που έχουν μέσα κομματάκια, αρνείται αγγίγματα στο πρόσωπο ή αλλού, κλείνει τα αφτάκια του σε έντονους ήχους).
      Παρουσιάζει προβλήματα στο φαγητό (π.χ. έχει περιορισμένο διατροφολόγιο, τρώει μόνο αλεσμένα) και τον ύπνο (π.χ. έχει ανήσυχο ύπνο, κοιμάται λίγο).
      Έχει ανωμαλίες στην διάθεση (π.χ. αναίτια γέλια/αναίτια κλάματα) και προσκόλληση σε πρόσωπα (π.χ. στη μαμά).

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.
      Οι έλληνες πολιτικοί (και η ιθύνουσα πνευματική, καλλιτεχνική, ακόμη και οικονομική - βλέπε ολιγάρχες των ΜΜΕ - τάξη) έχουν δημιουργήσει δικούς τους άρρωστους κοινωνικούς και ιδεολογικούς κόσμους και ζουν μόνοι τους μέσα σ’ αυτούς. Ο καθένας απ’ αυτούς ενεργεί «ιδιωτικά» και καιροσκοπικά εναντίον των άλλων ενώ το εθνικό και κοινωνικό οικοδόμημα γύρω τους γκρεμίζεται.

      Η πρωτόγονη πολιτική σκέψη, η ασυναρτησία, η διαστροφή στην επικοινωνία, οι ιδιόμορφες γλωσσικές κατασκευές, το κλειστό σύστημα εννοιών, η κατασκευή εχθρών και η δαιμονοποίησή τους, η «λογική» που χρησιμοποιείται για να αυτοεπιβεβαιώνει τους εμμονικούς ισχυρισμούς τους, όλα αυτά είναι γνωρίσματα του ελληνικού πολιτικού και κοινωνικού αυτισμού.
      Το κυριότερο όμως και πιο παθογνωμονικό εύρημα στους έλληνες πολιτικούς, αυτό που θέτει την διάγνωση του πολιτικού αυτισμού, είναι η έλλειψη εθνικής ευαισθησίας.
      Οι έλληνες πολιτικοί θα ασχοληθούν με πολλά ζητήματα: κλιματική αλλαγή, περιβάλλον, πράσινη ανάπτυξη, δικαιώματα των ζώων, δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ.
      Ίσως έχουν ακούσει και την έκφραση Ελληνικός Λαός, Ελληνικό Έθνος και Ελληνική Πατρίδα. Αισθάνονται όμως μία απέχθεια γι αυτές τις έννοιες. Δεν μπορούν να αντιληφθούν κάτι τόσο μεγάλο και σύνθετο. Ξεπερνά τα αυτιστικά όριά τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι δίπλα μας υπάρχουν άλλες κοινότητες που θέλουν το κακό μας, ότι ο κόσμος είναι ένα θανατερό λιβάδι και για να επιβιώσουμε απαιτείταιι ενότητα, σύμπνοια, εξυπνάδα, ετοιμότητα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; Μιλά με μονότονη μη εκφραστική φωνή και δεν κατανοεί τη σημασία της αλλαγής τόνου. Κάνει επαναλαμβανόμενες, στερεοτυπικές σωματικές κινήσεις ή παρουσιάζει επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Μία σχετικά απλή περίπτωση αυτιστικής συμπεριφοράς. Είναι μόνιμα καθηλωμένος στην ηλικία των 14 ετών. Δεν θα ωριμάσει ποτέ. Οι ξένοι πολιτικοί συνομιλητές του είναι ενθουσιασμένοι για την απλοϊκότητα που εκπέμπει. Δυσκολεύεται να αντιληφθεί τη σημασία της μη λεκτικής επικοινωνίας όπως χειρονομίες, εκφράσεις προσώπου και στάση σώματος.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    7. ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: Η Αυτιστική πολιτική συμπεριφορά του υπουργού εξωτερικών Δένδια είναι αντιληπτή ακόμη και σε μη ειδικούς. Όλο το παρουσιαστικό του κραυγάζει: "ο θείος Ρότσιλντ ξέρει πολλά και θα τα κανονίσει εκείνος".
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    8. ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Σύνθετος αυτισμός με μεγαλομανία και σχιζοφρενή παραληρηματικό λόγο.
      Κάνει συχνά εκρήξεις με φωνές και κλάματα, οι οποίες διαρκούν για πολύ ώρα.
      Παρουσιάζει Υπερ- ή Υπο-ευαισθησία σε αισθητηριακά ερεθίσματα (π.χ. αρνείται να βάλει μάλλινα ρούχα, φτύνει τροφές που έχουν μέσα κομματάκια, αρνείται αγγίγματα στο πρόσωπο ή αλλού, κλείνει τα αφτάκια του σε έντονους ήχους). Ο Σόρος και η CIA μας τον ετοιμάζουν για πρωθυπουργό κατοχής.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/12/83-141.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015. Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO): «Δικαστές, εισαγγελείς και βουλευτές οι άρχοντες της διαφθοράς στην Ελλάδα».
      http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/2015-greco.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.
      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/04/70-to.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.
      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/07/blog-post_97.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ;

    Tα δεδομένα του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών «ΗΛΙΟΣ» έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας.
    «Με αφορμή τα σημερινά τεκμηριωμένα και ποσοτικοποιημένα δεδομένα του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών “ΗΛΙΟΣ” από τα αναλυτικά στοιχεία, αντλήσαμε και παραθέτουμε συνοπτικά πέντε κρίσιμα δεδομένα».
    Συγκεκριμένα, ως προς τα στοιχεία για τις συντάξεις:
    • Πλήθος Συνταξιούχων: 2.498.671
    • Μηνιαίο Ποσό Εισοδήματος: 2.246.324.816,61€
    • Μέση Κύρια Σύνταξη: 724,19€
    • Μέση Επικουρική Σύνταξη: 172,37€
    • Πλήθος Νέων Συνταξιούχων με Οριστική Απόφαση Σύνταξης: 19.497
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. "Ο ΠΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ". Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. "ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_22.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης μίλησε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς Μάσκα», με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή.

      «Το mRNA είναι ο αγγελιοφόρος κωδικός, είναι ένα μήνυμα πρωτεΐνης, στην περίπτωση του κορωνοιού είναι η πρωτεΐνη ακίδα. Όταν μπει στο σώμα μας, η ακίδα μπαίνει στα κύτταρα και είναι το κλειδί στην κλειδαριά. Είναι η συνθήκη γα να μας μπει ο ιός. Αναπτύχθηκε μια τεχνολογία καταπληκτική που δεν είναι σημερινή, είναι 30 ετών τώρα. Υπάρχουν mRNA φάρμακα που χορηγούνται σε παιδικές γενετικές νόσους και κάνουν θαύματα. Θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για το mRNA, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι επικίνδυνοι και έμμεσα και άμεσα γιατί λένε ανοησίες. Είναι η πλατφόρμα που θα αλλάξει πολλά στη φαρμακολογία, στον καρκίνο, στις μεταβολικές νόσους, υπάρχουν ήδη εργασίες για εμβόλιο για τον καρκίνο. Όταν ακούω ανίδεους να μιλάνε δημόσια με αυτήν την καταφατικοτητα, εξανίσταμαι. Το ΜΙΤ, συνεργάτης της Moderna είναι ο Μανώλης Κελλής, είναι αυτός που μιλάει με σαφή τρόπο για το τι σημαίνει. Να μην επικαλείται λοιπόν ο κάθε τυχάρπαστος, επικίνδυνος τη γνώση που δεν ξέρει.
      Αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη με αυτά που λένε. Οι εισαγγελείς πρέπει να προστατέψουν τη δημόσια υγεία. Όλα αυτά απέναντι σε έναν καταξιωμένο συνάδελφο. Ο κ. Βασιλακόπουλος είναι από τους πιο σημαντικούς κλινικούς που έχει η χώρα. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Παιδίατρος Μαζάνης: «Το καλύτερο εμβόλιο που έχει φτιαχτεί της Pfizer».

      Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης αναφέρθηκε στον εμβολιασμό των παιδιών και στις φοβίες που πιθανόν έχουν οι γονείς τους: «Δεν πρόκειται να παρουσιάσει τίποτα το παιδί, γιατί το εμβόλιο αυτό (εννοεί το Pfizer) με την συγκεκριμένη τεχνολογία είναι το καλύτερο που έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα», τόνισε ο κ. Μαζάνης απαντώντας σε ερωτήματα που αφορούν παρενέργειες που ίσως εμφανιστούν μετά από χρόνια.
      Παράλληλα ο Σ.Μαζάνης αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς που θα γίνονται πλέον στα παιδιατρεία.
      «Είναι σημαντικό να γυρίσουν τα εμβόλια του κορωνοϊού στο φυσικό χώρο των παιδιών, που είναι ο παιδίατρός τους. Είναι μία στρατηγική απόφαση ώστε να μπορέσουν οι παιδίατροι να ενημερώσουν τις οικογένειες και να πείσουν να γίνει ο εμβολιασμός των παιδιών που είναι τόσο απαραίτητος» ανέφερε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.
      Από 12 ετών και άνω το εμβόλιο είναι σε δύο δόσεις, όπως και στους ενήλικες.
      «Αυτή τη στιγμή ο εμβολιασμός των παιδιών δεν είναι υποχρεωτικός. Οι παιδίατροι, είμαστε από τις πιο ευαίσθητες ειδικότητες, οπότε είναι δύσκολο να γίνει κάτι παράνομο» πρόσθεσε ο κ. Μαζάνης, ενώ είπε ότι θα βρεθούν δικλείδες ασφαλείας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ 95% ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Κάθε αξιόπιστο εμβόλιο, εγκεκριμένο από τα αρμόδια όργανα, είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν χρειάζεται να συζητάμε με τις ώρες πάνω σ' αυτό το ζήτημα, γιατί είναι χωρίς νόημα. Τα εμβόλια είναι μία από τις σπουδαιότερες και ασφαλέστερες κατακτήσεις του ανθρωπίνου πνεύματος. Όλα τα άλλα που γράφονται από αδαείς, είναι παραπληροφόρηση της κακιάς ώρας, για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο. Και θα ήταν για γέλια, αν δεν επηρέαζαν ένα πληθυσμό άσχετων.
      Το 2009 με την γρίπη των πτηνών οι πρώτοι που πήγαν και εμβολιάσθηκαν ήταν οι 80.000 ιατροί της Ελλάδος και όλοι οι ευρωπαίοι και αμερικανοί γιατροί. Ρωτήστε γι αυτό τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 'Ολοι αυτοί, οι συνεχιστές του Ιπποκράτη, που έφαγαν 30 - 40 - 50 χρόνια στην εξάσκηση της Ιατρικής, δεν γνωρίζουν το αντικείμενό τους, είναι άσχετοι με την επιστήμη τους και τους πείθουν "διάφοροι" να κάνουν εμβόλια για να βλάψουν την υγεία τους;
      Κάθε χρόνο όλοι οι συνταξιούχοι γιατροί εμβολιάζονται για την εποχική γρίπη. Ελάχιστοι κραυγαλέοι "ιατροί" αποφεύγουν τον εμβολιασμό και το δηλώνουν περήφανα στους αδαείς. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι αυτοί οι ελάχιστοι "ιατροί"- νούμερα παρακολουθούνται όλοι από ψυχίατρο και παίρνουν τακτικά τα φάρμακά τους. Κανένας ιατρός που έχει σώας τα φρένας, δεν αποφεύγει τους εμβολιασμούς, τόσον για τον ίδιο, όσον και για την οικογένειά του.
      Πολλοί απ’ αυτούς που προσφέρθηκαν να κάνουν τις πειραματικές δοκιμές για τα νέα εμβόλια, που ετοιμάζονται για τον κορωνοϊό, είναι γιατροί. Εδώ μάλιστα το εμβόλιο είναι πειραματικό, άρα μπορεί να ενέχει και κάποιο κίνδυνο.
      Και όμως πρώτοι οι γιατροί προσφέρθηκαν. Μήπως αυτοί οι γιατροί είναι αναλώσιμοι; Μήπως τους έχουμε για ξεμπέρδεμα;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/2-18-2.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    5. Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
      ΠΡΟΤΑΣΗ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣIΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/12/blog-post_14.html

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    6. Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», (Κασιδιάρης, Λαγός, Πλεύρης, Βελόπουλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης κλπ) . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η… ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚ(εσ), Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΟΙ «ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/i_24.html


      ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ.
      Έτσι θα δώσουν το καλό παράδειγμα. Η Ελλάδα χάνεται και αυτοί ασχολούνται με το εμβόλιο.
      Τι πατριώτες και κουραφέξαλα. 40άρηδες, 50άρηδες και 60άρηδες ανύπαντροι, χωρίς παιδιά που θέλουν να σώσουν και την Πατρίδα. Να σώσουν πρώτα τις ανύπαρκτες οικογένειές τους.

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    7. ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
      Οι ανοησίες των λεγόμενων αντιεμβολιαστών πέτυχαν τον σκοπό τους. Εξύψωσαν τον Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται τώρα σαν ο μάρτυρας, που αγωνιά για την υγεία μας. Οι ακροδεξιοί μεσαιωνιστές αντιεμβολιαστές εγκλωβίστηκαν σε ένα αδιέξοδο. Εδώ και ένα χρόνο ο Ζ.Π. εκλιπαρεί τους ακροδεξιούς ηγέτες να πάνε πρώτοι να κάνουν το εμβόλιο.
      ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».
      Οι στόχοι ήταν δύο: πρώτον, να στρέψουν αλλού τον ενδιαφέρον των νοήμονων τετράποδων που αυτοαποκαλούνται ρωμιοί και όχι στα καυτά κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και εθνικά θέματα και δεύτερον να εμφανιστεί ο Κούλης σαν σωτήρας της υγείας μας, αφού είναι ανύπαρκτος σε άλλα έργα.
      Πέτυχαν και οι δύο στόχοι.



      ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ EINAI ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/einai.html



      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ...
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_87.html

      Έλληνες, γιατί με την συμπεριφορά σας ενισχύετε τον Μητσοτάκη; Έλληνες, κόψτε τον βήχα στον Μητσοτάκη. Κάντε το εμβόλιο. Τηρήστε με ευλάβεια όλα τα ιατρικά μέτρα. Και μετά επιτεθείτε του. Έχει τόσα τρωτά. Είναι τόσο διεφθαρμένος. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε. Η Μαφία και η Κόζα Νόστρα είναι παιδική χαρά μπροστά στην οικογενειοκρατία Μητσοτάκη. Γιατί τον αφήνετε να βαυκαλίζετε ότι προσέχει δήθεν την υγεία μας και έτσι αυτοαθωώνεται μέσα του για τις μαφιόζικες πρακτικές του;

      Ζ.Π.


      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...